Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

@referravag υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις κάμερας , face detection. αν ειναι ενεργοποιημένο αν εντοπίσει πρόσωπο κάνει mirror την φωτογραφία
      Συμφορουμίτη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όπως εξήγησα όμως και στο post με τις φωτογραφίες που έχω παραθέσει, το μενού με τις ρυθμίσεις μέσα στο οποίο υπάρχει και το face detection, αφορά μόνο την κύρια κάμερα. Την πίσω!!! ΌΧΙ την μπροστινή... Και εξηγώ. Ακόμη και απενεργοποιημένο να έχω το face detection η μπροστινή κάμερα κανονικά εντοπίζει το πρόσωπό μου και βγάζει την ηλικία από πάνω... Δεν είναι θέμα face detection... Κάτι άλλο παίζει. Δεν το έχει παρατηρήσει ΚΑΝΕΙΣ άλλος;;;

Στην κύρια/πίσω κάμερα δεν το κάνει αυτό το πράγμα. Μόνο στην μπροστινή που βγάζουμε selfies...
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...ξέρει κανείς πως συμπεριφέρεται το adguard που δεν απαιτεί root, σε σχέση με το adaway ;;
      Το χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή και δουλεύει εξαιρετικά!!
    • την μπροστά αφορά. η πίσω δεν έχει face detection. μόλις το δοκίμασα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H referravag έγραψε:

Ο/H filthydwarf έγραψε:

@referravag υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις κάμερας , face detection. αν ειναι ενεργοποιημένο αν εντοπίσει πρόσωπο κάνει mirror την φωτογραφία
      Συμφορουμίτη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όπως εξήγησα όμως και στο post με τις φωτογραφίες που έχω παραθέσει, το μενού με τις ρυθμίσεις μέσα στο οποίο υπάρχει και το face detection, αφορά μόνο την κύρια κάμερα. Την πίσω!!! ΌΧΙ την μπροστινή... Και εξηγώ. Ακόμη και απενεργοποιημένο να έχω το face detection η μπροστινή κάμερα κανονικά εντοπίζει το πρόσωπό μου και βγάζει την ηλικία από πάνω... Δεν είναι θέμα face detection... Κάτι άλλο παίζει. Δεν το έχει παρατηρήσει ΚΑΝΕΙΣ άλλος;;;

Στην κύρια/πίσω κάμερα δεν το κάνει αυτό το πράγμα. Μόνο στην μπροστινή που βγάζουμε selfies...

είναι μια επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας μέσα από το APP που λέγεται show age and gender. Το απενεργοποιεις. δοκίμασε αλλιώς να βγάλεις και το beautify που είναι μια επιλογή στην selfie κάμερα ακριβώς αριστερά από το shutter button

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

την μπροστά αφορά. η πίσω δεν έχει face detection. μόλις το δοκίμασα
      @filthydwarf μα πως είναι δυνατόν σε εμένα να βγάζει τετραγωνάκι και η μπροστινή κάμερα και να ακολουθεί το πρόσωπό μου ακόμη και όταν έχω κλείσει το face detection και το beutify και το Age and Gender; Επίσης μια χαρά έχει σε εμένα face detection και η κύρια/πίσω κάμερα όπως και την λειτουργία της ηλικίας/γένους όταν είναι ενεργοποιημένη.

Ο/H Applesnk έγραψε:

είναι μια επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας μέσα από το APP που λέγεται show age and gender. Το απενεργοποιεις. δοκίμασε αλλιώς να βγάλεις και το beautify που είναι μια επιλογή στην selfie κάμερα ακριβώς αριστερά από το shutter button

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Φίλε @Applesnk τα δοκίμασα να τα απενεργοποιήσω και εναλλάξ και τα δύο μαζί και τζίφος... Τις πιο πολλές φορές βγάζει ανάποδα στο 99% των περιπτώσεων βγάζει ανάποδα... Αν μπορείτε τσεκάρετε και οι δύο και εσύ φίλε @filthydwarf το βίντεο που έγραψα μόλις από το κινητό για του λόγου το αληθές. Δείτε πίσω από το κεφάλι μου τις κούτες που η λέξη "Box" φαίνεται ανάποδα... Τι γίνεται;; Θα τρελαθώ... Η βιβλιοθήκη έπρεπε να είναι προς τα αριστερά μας όπως βλέπουμε το βίντεο όχι προς τα δεξιά μας.

• @filthydwarf & @Applesnk , @piniata7
      Λοιπόν παίδες μόλις βρήκα τη λύση στο αγγλικό φόρουμ που είχαν και άλλα παιδιά το ίδιο θέμα!! Δεν έχουν καμία σχέση αυτές οι ρυθμίσεις που μου λέτε για face detection, beautify & age/gender. Για να φτιάξουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα στην MIUI 7 κάνουμε τα εξής:

1) Ανοίγουμε την εφαρμογή της κάμερας.
      2) Αλλάζουμε στην μπροστινή κάμερα.
      3) Πατάμε και κρατάμε κρατημένο το αριστερό πλήκτρο αφής (≡). (κανείς δεν το ανέφερε αυτό)
      4) Το μενού που μας εμφανίζει είναι η σελίδα ρυθμίσεων της μπροστινής κάμερας.
      5) Σε αυτό το μενού πάμε στην επιλογή "Mirror front camera" και επιλέγουμε "Off".

Και ως δια μαγείας λύνεται το πρόβλημα!!
    • Διαφήμιση
    • Έβαλα την 6.5.26. Όσοι θέλουν να δουν πολύ καλύτερη μπαταρία από την προηγούμενη ελληνική dev, ας κάνουν την εγκατάσταση.
      * Κάποιος που χρησιμοποιεί το Google hangouts να μου επιβεβαιώσει ή όχι την αδυναμία των ειδοποιήσεων χωρίς πρώτα να ανοίξει την εφαρμογή.
      * @filthydwarf, @Applesnk @piniata7, @referravag επιβεβαιώνω και γω το epic fail των ρυθμίσεων της μπροστινή κάμερας και φυσικά την επίλυση του mirror.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    • @jazzu4ia, @referravag αν μπορείτε πείτε μου για πια εφαρμογή πρόκειται γιατί δεν την βρίσκω στο playstore

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @referravag πολύ σωστός. παλιά αυτή η ρύθμιση δεν ήταν κρυμμένη ;)

@dim_cham εγώ δεν έχω θέμα με notifications του hangout. το έχω και στο autostart. και στην διαχείριση ανοιχτών app το έχω κλειδώσει.
      δες και στις ρυθμίσεις του hangouts αν έχει κάποιο θέμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hoyas έγραψε:

@jazzu4ia, @referravag αν μπορείτε πείτε μου για πια εφαρμογή πρόκειται γιατί δεν την βρίσκω στο playstore
      ...φυσικά φίλε μου και δεν υπάρχει...
      ...το κύριο έσοδο της google είναι οι διαφημίσεις, και δεν επιτρέπει τους adblockers στο μαγαζί της...
      ...κατεβάζεις το .apk αρχείο και το εγκαθιστάς...
      ...φρόντισε να έχεις επιτρέψει την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές...

https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html