Το έχω από καιρό. Είναι το sweet spot το 0.5. Off δε μου αρέσει, χάνετε εντελώς το transition από εφαρμογή σε εφαρμογή.
Επίσης έχω απενεργοποιήσει τα animation συστήματος (Ρυθμίσεις->Πρόσθετες ρυθμίσεις->Μπαταρία->Βελτιστοποίηση απόδοσης συστήματος).
Παιδιά ερώτηση σχετικά με τα ακουστικά. Είμαι να παραγγείλω από Gearbest? και είμαι ανάμεσα στα Hybrid Dual Driver που κουβεντιάζετε οι περισσότεροι εδώ και στα Piston 3. Ποια από τα δύο προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 ημουν και επελεξα μετα απο προτροπη αρκετων απο εδω μεσα τα Hybrid. Μιλαμε για καταπληκτικο ηχο και πολυ ποιοτικα ακουστικα για τα λεφτα τους. Γενικα να ξερεις τα hybrid ειναι ουσιαστικα ο αντικαταστατης των piston 3 .
Το μονο ''πλεονεκτημα'' που εχουν τα Piston 3 , το οποιο ειναι εντελως υποκειμενικο ειναι οτι ειναι πιο flat ο ηχος τους ενω τα hybrid ειναι λιγο V-shaped (πιο πολλα μπασα και πριμα) αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου. Περα απο αυτο ειναι καλυτερα σχεδον στα παντα.
Μην τρελενεσαι με το Antutu. Ειχα γραψει παλιοτερα οτι ειναι σχετικα τα τεστ και οτι παιζουν 2-3 πραγματα ρολο.
Καταρχην πρεπει να εχει κατσει η rom μερικες μερες, το κινητο καλα ειναι να ειναι με full μπαταρια, η μνημη καθαρη και το κινητο μετα απο restart να εχει κατσει καμποση ωρα και να ειναι cool απο θερμοκρασιες. Κανε τα ολα αυτα και ξανατρεξε το τεστ και θα δεις μεγαλη διαφορα...
Κανοντας αυτα ειχα πιασει με 7.2.2.0 (ή 7.2.5.0 δεν θυμαμαι) τα εξης...
Ευχαριστώ @Project_P!! Έκανα παραγγελία πριν λίγο στο Gearbest τα Hybrid τελικά καθώς απ΄ότι είχα δει και στο φόρουμ τα περισσότερα παιδιά αυτά προτείνουν! Σαν σχέδιο φαίνονται πολύ όμορφα. Άντε να δοκιμάσω και το Atmos όταν έρθουν που όλοι γράφουν τα καλύτερα!
Μαζί παράγγειλα και το Mi Band 1S καθώς το έχει σε flash sale 12€ περίπου. Με παίδεψε λίγο το paypal καθώς δεν είχα ξανά ψωνίσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και ενώ προχωρούσα κανονικά για την πληρωμή με τον δεύτερο λογαριασμό που δεν έχω συνδέσει κάρτα αλλά τον φορτώνω με Balance μου ζήταγε επίμονα να βάλω κάρτα... Τελικά βρήκα λύση μεταφέροντας το Balance στον κανονικό μου λογαριασμό που έχω κάρτα και με άφησε και τα αγόρασα.
@piniata7, @nikostrex δοκίμασα κι εγώ τις επιλογές στο 0.5 και όντως είναι πολύ γρήγορο. Σκοτώνει. Αλλά για κάποιον λόγο δεν μου αρέσει στο μάτι καθώς αλλάζει απότομα η εικόνα και κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις γρήγορα το περιεχόμενο που ψάχνεις, οπότε το επανέφερα στο 1χ.