Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @Souits
      @DaRk_dOg

Έλα παιδιά...ένα vs θέμα να "πλακωθούμε" λίγο... :D
      ...μου έχει λείψει...7 χρόνια μήλα...είναι πολλά τα λεφτά για να πάνε χαμένα... :thumbsup:

...γιατί εδώ είμαστε και εκτός θέματος ε... :ugeek:

Υ.Γ Το RN3 pro και η Xiaomi μου έχουν βάλει τα γυαλιά...αυτή η πτνα η Google άν γινόταν να έμενε εκτός θα ήταν θαυμάσια!!!
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H DaRk_dOg έγραψε:

Ο/H Souits έγραψε:

H china stable δεν νομίζω να έχει google service.
      Δεν είναι κ AOSP όμως η MIUI ;)
      Παρόλαυτα είμαι σίγουρος ότι έχει λιγότερα drain απο μια ROM με google-apps.

Sent from my LG-V400 using Tapatalk
      Ακριβός αυτό. Αλλά θέλω να πω ότι ακόμα κι εκεί πάλι έχει ενεργοβόρα μανήσια servives. Αλλά και χωρίς google play δεν γίνεται τι να κάνουμε είναι μονόδρομος.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@Souits
      @DaRk_dOg

Έλα παιδιά...ένα vs θέμα να "πλακωθούμε" λίγο... :D
      ...μου έχει λείψει...7 χρόνια μήλα...είναι πολλά τα λεφτά για να πάνε χαμένα... :thumbsup:

...γιατί εδώ είμαστε και εκτός θέματος ε... :ugeek:

Υ.Γ Το RN3 pro και η Xiaomi μου έχουν βάλει τα γυαλιά...αυτή η πτνα η Google άν γινόταν να έμενε εκτός θα ήταν θαυμάσια!!!

Μα μα ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΙΜΕΗΛ!

Ο/H Souits έγραψε:

Ακριβός αυτό. Αλλά θέλω να πω ότι ακόμα κι εκεί πάλι έχει ενεργοβόρα μανήσια servives. Αλλά και χωρίς google play δεν γίνεται τι να κάνουμε είναι μονόδρομος.

Δεν χρησιμοποίησα μέχρι τώρα "γυμνή" miui μονάχα με τα κινέζικα store κ δεν έχω άποψη.

Προσωπικά παιδιά χρησιμοποιώ πολλά apps της google οπότε την έχω "παντρευτεί"! Πάντως συγκριτικά με άλλες συσκευές μου (έχω περάσει κ απο 3 nexus) βλέπω πολύ καλή συμπεριφορά σε θέματα αυτονομίας.

==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DaRk_dOg έγραψε:

Δεν χρησιμοποίησα μέχρι τώρα "γυμνή" miui μονάχα με τα κινέζικα store κ δεν έχω άποψη.

Προσωπικά παιδιά χρησιμοποιώ πολλά apps της google οπότε την έχω "παντρευτεί"! Πάντως συγκριτικά με άλλες συσκευές μου (έχω περάσει κ απο 3 nexus) βλέπω πολύ καλή συμπεριφορά σε θέματα αυτονομίας.

Και εγώ σε σχέση με προηγούμενα κινητά από άποψη αυτονομίας είμαι ικανοποιημένος, αλλά από 9 και κάτι ώρες με μια sim, τώρα έχω 6 ώρες περίπου με δυο sim. Εκτός των μεμονομένων περιπτώσεων που ανέφερα προηγουμένως, με την Google και παλιότερα με το καταραμένο shell που καταφέραμε και δαμάσαμε (???) που πίνουν την μπαταρία με δυο καλαμάκια οχι με ένα!!
    • Όποιος πιάνει το RDN3 pro στα χέρια του για 5 λεπτά "ψαρώνει" αμέσως με την ταχύτητα! Πόσο μάλλον όταν μαθαίνει το κόστος αποκτησής του. :P
      Θα ήθελα να ρωτήσω, με ποιά ρομ έχετε χρησιμοποιήσει περισσότερο το κινητό σας, (official/hellas miui/eu) και αν έχετε παρατηρήσει καλύτερη αυτονομία μπαταρίας μεταξύ official και custom! Προσωπικά είμαι σε ελληνική stable στην μια συσκευή 1 μήνα περίπου, και η μπαταρία δεν με απασχολεί ποτέ κατα την διαρκεια της ημέρας. Στην δεύτερη κάνω πειράματα :P
    • @spirosgm Η Ελληνική 7.2.2 είχε την καλύτερη αυτονομία. Από όοοοοολες.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Εγώ θα έλεγα ότι είμαι φίλος της beta rom, μπορεί να πειραματιζονται η developed με ότι αυτό συνεπάγεται.. Αλλά η βελτίωση από έκδοση σε έκδοση διαφέρει προς το καλύτερο. Με εβδομαδιαία update που πολλές φορές καταφέρνουν να έχουμε μια stable rom ενώ στην πραγματικότητα είναι μια beta ;)
    • Διαφήμιση
    • Η beta η κινεζική είναι πολύ καλύτερη σε αυτονομία σε σχέση με την ελληνική 7.3.2 που έβαλα έπειτα στο κινητό. Ακόμη και με τα Google Services δεν καταναλώνει τόσο όσο ή ελληνική. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί στην dev κάποια πράγματα δεν δουλεύουν όπως το να μπορείς να βγάλεις φωτογραφία με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος... Κρατάω την ελληνική προς το παρόν και μέσα στο καλοκαίρι θα αρχίσω κι εγώ τους πειραματισμούς.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Προσωπικά με χρόνο χρήσης που κυμαίνεται απο 8 έως 10 ώρες (ανάλογα με τον χρόνο wifi/4G) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν περίμενα ποτέ να έχω τέτοιο χρόνο χρήσης σε Android συσκευή. Βέβαια έχει 4.000mah μπαταρία και πιάνει τους χρόνους του 6s plus που έχει 2800mah...αυτό όμως είναι άλλη συζήτηση (που δείχνει όμως την τρομερά καλύτερη διαχείριση ενέργειας που κάνει το iOS έναντι του Android).

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να αναλύσετε το αποτέλεσμα εάν σας ενδιαφέρει (προσωπικά δεν ασχολήθηκα καθόλου με την αποκρυπτογράφιση) :S
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Εμένα πάντως τα οχτάωρα που μας δείχνεις δεν τα βάζει με τίποτα από όταν πέρασα την ελληνική ROM. Όχι με κανονική χρήση. Αν το έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου και το δουλεύεις σε πολύ μικρή φωτεινότητα μόνο για σερφάρισμα τότε ίσως να μπορεί να βγάλει παραπάνω ώρες. Εμένα τις περισσότερες ώρες είναι στη αναμονή...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Και εγω με μια μεση χρηση και δυο sim εχω δει μεχρι 7ωρο και κάτι. Με 7.3.2 ελληνική

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @pavlidisc Πες μας και τι παίζεις, πια ρομ, φωτεινότητα και απ ότι βλέπω έχεις κάποιες ώρες σε fly mode. Για ξηγήσου. :P :P :P
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~