Παιδιά, όσοι έχετε την τελευταία ελληνική Stable (ή και προηγούμενες).
Αν, ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό το κάνετε rotate σε landscape mode και έπειτα προσπαθήσετε να το ξεκλειδώσετε μέσω fingerprint sensor, σας ξεκλειδώνει και κλειδώνει πάλι;
Εμένα μου το κάνει 8 στις 10 φορές. Στην αρχή δεν το κάνει εύκολα (θέλει κάποιες προσπάθειες) αλλά αν το κάνει μια, το κάνει πολύ πιο συχνά στη συνέχεια.
Καμιά φορά το πρόβλημα εμφανίζεται και σε portrait (αν έχει γίνει πριν αυτό που αναφέρω πάνω), και θέλει πολλές προσπάθειες να ξεκλειδώσει. Μόλις ξεκλειδώσει μια φορά, φτιάχνει.
Τελευταία από τα πιο αναξιόπιστα ... Πολλά δέματα τους ήρθαν ατύλιχτα - σπασμένα, άλλα δεν ήρθα καθόλου, είχαν τρομερά Delay και γενικά τελευταία μπάζουν νερά
ΠΑΟΚΑΡΑ μου @SeRGiOPaOk4 αυτη την στιγμη πάντως ο yeso εχει το 32gb περιπου 22 ευρω φθινοτερα!
Θα το κοιταξω οντως το εχει 175 για να κανει τον διαγωνισμο λογικα ειναι εμπιστευσιμος θα δειξει τον εστειλα ενα μυνημα αναλογα τι απαντησει θα πραξω αναλογα
Τελευταία από τα πιο αναξιόπιστα ... Πολλά δέματα τους ήρθαν ατύλιχτα - σπασμένα, άλλα δεν ήρθα καθόλου, είχαν τρομερά Delay και γενικά τελευταία μπάζουν νερά
Άρα τι να το κάνω που έχει χαμηλή τιμή... Είναι σαν να πετάω τα λεφτά μου στο άγνωστο... Παρόλα αυτά από minideal εμένα ακόμα δεν είχες το κινητό μάλλον είναι από τα 15000κλεμμενα που είδα σε προηγούμενο ποστ... Από 18/4
Παιδιά, όσοι έχετε την τελευταία ελληνική Stable (ή και προηγούμενες).
Αν, ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό το κάνετε rotate σε landscape mode και έπειτα προσπαθήσετε να το ξεκλειδώσετε μέσω fingerprint sensor, σας ξεκλειδώνει και κλειδώνει πάλι;
Εμένα μου το κάνει 8 στις 10 φορές. Στην αρχή δεν το κάνει εύκολα (θέλει κάποιες προσπάθειες) αλλά αν το κάνει μια, το κάνει πολύ πιο συχνά στη συνέχεια.
Καμιά φορά το πρόβλημα εμφανίζεται και σε portrait (αν έχει γίνει πριν αυτό που αναφέρω πάνω), και θέλει πολλές προσπάθειες να ξεκλειδώσει. Μόλις ξεκλειδώσει μια φορά, φτιάχνει.
Μπορείτε να το αναπαραγάγετε και εσείς;
Εμένα οπως και να το ξεκλειδώσω δεν κάνει αυτό που αναφέρεις.
Μετά από backup από "Τοπικά αντίγραφα" (οχι cloud) όλα τα widget των εφαρμογών που είχα στην οθόνη χάθηκαν. Μου έχει τύχει άλλη εφαρμογή backup όπως το titanium πχ σε ρωταγε αν κάποια εφαρμογή έπρεπε να τερματιστεί για να την πάρει backup αλλά να σβήσει το widget της για ποιό λόγο? άβυσσος η ψυχή του xiaomi
Χθές παρατήρησα ότι ξαφνικά και χωρίς λόγο σταμάτησε να λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή.
Έκανα restart, δεν άλλαξε κάτι.
Είναι bug, να το αναφέρω;
Ρομ ελληνική, 7.3.2