Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Καλά... Οκ... Δεν το συνεχίζω άλλο.
      Η ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι ότι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τεχνολογικά προϊόν πάνω στο οποίο σε πολύ λίγο καιρό θα στηρίζονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ, δεν μπορείς να του ζητάς να γυρίσει πίσω. Και στο Καρυοχώρι Πτολεμαϊδας που είναι το χωριό μου... δεν έχει ούτε 2g...τι να κάνω δηλαδή; να ζητήσω στην Xiaomi (και από την κάθε μεγάλη εταιρία) να αρχίσει να παράγει κατροτηλέφωνα; :)

Φιλικά ε... και με μεγάλη διάθεση για χΟΥμορ!

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Βρε δίκιο έχεις.. αλλά στην Ελλάδα.. δεν..

• Μα δεν είναι θέμα Ελλάδας. Ότι και να κάνει στην φωνή στο μέλλον το 4g στην ουσία θα χρησιμοποιεί το ίντερνετ όπως όταν είσαι σε WiFi γιατί να μην χρησιμοποιεί το ίντερνετ από εκεί και να είναι σε 2g χαλαρά.
      Τι ζητάω εεεεεε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά είμαστε εκτός θέματος .. ας μην το συνεχίσουμε.

• Ο/H giasoy έγραψε:

Φίλε @DrSaG
      Δεν πιστεύω οτι κανένας εδω μέσα έχει ποτέ αναφερθεί/κράξει την δουλειά των ανθρώπων που επεξεργάζονται τις rom και προσφέρονται αφιλοκερδώς, αλλά φυσικά και δικαιολογημένα αναφέρεται σε λάθη ή ελλείψεις που έχουν από τον δημιουργό τους.
      Εξάλου συζήτηση κάνουμε μεταξύ μας και τονίζουμε τα συν και τα πλην της εκάστοτε rom ή του ίδιου του κινητού.
      Επίσης άλλη μια λάθος συμπεριφορά είναι όταν κάποιος αναφέρει κάποιο bug ή την δυσαρέσκειά του σε κάτι του την πέφτουν μερικοί λες και έχουν μετοχές στην xiaomi, πιστεύω μια συζήτηση πρέπει να είναι σφαιρική.
      @giasoy καλέ μου φιλε μακάρι να είχαμε μετοχές στην xiaomi θα είμασταν αρκετά πλούσιοι :D και σίγουρα δεν θα είχαμε xiaomi για να παιδευομαστε . Επειδή θεωρώ ότι το μνμ σου είχε αποδέκτη εμένα και τον DrSaG που πολύ σωστά τα είπε λίγο ποιο πάνω. Θα παραθέσω κάτι που ίσως πολύ να το παραβλεπουμε @MIUI_ART γράφει όταν όλοι μας πάμε να κάνουμε download μια νέα rom. " οι Rom είναι Mixed με source από xiaomi.eu & en. Miui. Com και λίγο ποιο πάνω λέει να σας ενημερώσουμε πως δεν είναι ολοκληρωμένη η ελληνική μετάφραση ακόμη.και πως έχει ενδεχομένως αρκετά bugs. Νομίζω ότι είναι κατανόητο από όλους, αυτό που κάνουν λοιπόν εδώ τα παιδιά είναι να αφαιρουν όλες της κινεζικες εφαρμογές να κάνουν την ελληνική μετάφραση χωρίς να πειράζουν το λειτουργικό της miui άρα το πρόβλημα που παρουσιάζεται έχει να κάνει με της κινεζικες ρομ και όχι με της ελληνικες όσο αφορά τα οποιαδήποτε bug. Αν λοιπόν πρεπει να τα'" χωνεται '" κάπου σίγουρα αυτό δεν πρέπει να είναι η ελληνική ρομ σε όποια μορφή και αν είναι πάντα φιλίκα αυτά που σου έγραψα :)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Γιατί να μη κλείσω τα data (ή αυτό να γίνει αυτόματα με αναλογη πτώση σε 2G) όταν θα είμαι σπίτι με wifi που σε λίγο καιρό θα είναι ταχύτητας 90Mbps (10ΜΒ πραγματικά download) μέσω HCN.gr. (την έκανα πάλι την γκρίζα διαφήμιση) :)
      Αυτο που θελεις γινεται πολυ ευκολα μεσω του tasker. Εγω ετσι τα εχω εδω και χρονια ολα τα κινητα μου.
    • παιδιά ψυχραιμία μιλάμε για μια συσκευή που βγάζει 5 ώρες sot το λιγότερο στους πιο πολλούς χρήστες. αφήστε τα όλα ανοιχτά δεν παθαίνουμε τίποτα! :P
      (να λυθεί το θέμα με το σήμα από την xiaomi και τ αλλα ψιλά γράμματα)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα στην παρέα. Λίγα λόγια και απο μένα για την μπαταρία της ελληνικής dev 6.5.26.
      *4 περίπου ώρες ανοιχτά τα δεδομένα με E έως H+ (E λόγω κάλυψης στο 90% του συνόλου των ωρών) τη μέρα.
      *2 ωρες wifi τη μέρα.
      *Όλα τα παραπάνω με ελάχιστη πλοήγηση και σχεδόν μηδενική δραστηριότητα στους messengers.
      *Αρκετά τηλεφωνήματα και συνολικό sot σχεδόν 2ωρες...
      μου έβγαλε 4εις μέρες παρά ελάχιστα λεπτά και υπολοιπομενο ποσοστό μπαταρίας 10% που κατ'αναγκη έπρεπε να μπει στη φόρτιση.
      Και όλα τα παραπάνω με ΜΗΔΕΝ λεπτά σε flight mode.
      Το παραπάνω είναι εξέρεση στον κανόνα της χρήσης που κάνω στο κινητό. Αλλά και για τα λίγα, η μπαταρία του ειναι το λιγότερο, σκυλί.

§ Μια από τις επόμενες μέρες θα βρεθώ στην Αμοργό. Εκεί θα τεστάρω εάν τελικά ξεκλείδωσα την band 20 (για όσους το θυμούνται και τους ενδιαφέρει) που συζητήσαμε πριν λίγες ημέρες. Με την προϋπόθεση βέβαια να έχει κάλυψη 4G το νησί στα 800 mhz.
      Επειδή τελικά η εφαρμογή lte discovery δεν εμφανίζει τη συχνότητα του lte, τουλάχιστον για τη wind που δοκίμασα, θα μου ήταν χρήσιμη η οποία πληροφορία για το πως θα δω σε ποια συχνότητα είναι το 4G μου σε πραγματικό χρόνο.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με το sleep mode έως τώρα (7.3.2)

• RE: Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ο/H spirosgm έγραψε:

Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με το sleep mode έως τώρα (7.3.2)

Γιατί νομίζω ότι το κενό σε άλλες συσκευές αντιστοιχεί σε απενεργοποιημενη συσκευή;
    • RE: RE: Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ο/H 3ftw έγραψε:

Γιατί νομίζω ότι το κενό σε άλλες συσκευές αντιστοιχεί σε απενεργοποιημενη συσκευή;

Μήπως είναι το sleep profile που βάζει τη συσκευή σε χαμηλή φωτεινότητα, airplane mode κλπ?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • Διαφήμιση
    • Το κενό παιδια είναι το airplane mode.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~