Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Αυτό είναι πολύ καλό νέο.. Αχρείαστο να είναι.. ;)
      Μπράβο για άλλη μια φορά..

• Πάντως παιδια για όσους θέλουν να γυρίζει αυτόματα σε 2g όταν συνδέεται σε wifi μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με το xposed firmware και το gravitybox. Κάπου στις προηγούμενες σελίδες υπάρχει ένα βίντεο που γράφει πως γίνεται η εγκατάσταση σε miui
    • Ο/H stathisksts έγραψε:

Καλησπέρα

Ξέρει κανείς εάν το κινητό πιάνει 4g στη Θεσσαλονίκη με wind?

Γενικά έχει θέμα με 4g και wind?

Ναι κανονικά και στην θέση 1.
      Αλλά εδώ αρχίζουν τα παράδοξα. Έχουμε ίδιο κινητό με τον κουμπάρο μου και ενώ το δικό μου πιάνει κανονικά 4g το δικό του δεν έχει πιάσει ποτέ από τότε που το πήρε. Και για να σας προλάβω έχουμε ίδια rom (china stable), ίδια εταιρία κινητής και ίδιο εταιρικό πρόγραμμα (wind) , ίδια θέση κάρτας (1) , και ίδιες ρυθμίσεις στο τηλέφωνο. Αν μπορεί κάποιος να το εξηγήσει ή να μας βοηθήσει να το λύσουμε ευχαρίστως να τον ακούσουμε. Ελπίζω να μην είσαι σαν την περίπτωση του κουμπάρου μου.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα!!!
      Ερώτηση: προερχόμενος από ported miui σε Huawei ideos x5 Pro μπορούσα να βάλω στην αρχική οθόνη widget.
      Σήμερα πρώτη μέρα με το τούμπανο redmi note 3 Pro και ομολογώ ότι δεν κατάφερα να βάλω widget.
      Παίζει κάτι με το original miui??
      Φοράω Global stable 7.3.2
      Ευχαριστώ!!
    • Ο/H no-mercy έγραψε:

Ο/H stathisksts έγραψε:

Καλησπέρα

Ξέρει κανείς εάν το κινητό πιάνει 4g στη Θεσσαλονίκη με wind?

Γενικά έχει θέμα με 4g και wind?

Ναι κανονικά και στην θέση 1.
      Αλλά εδώ αρχίζουν τα παράδοξα. Έχουμε ίδιο κινητό με τον κουμπάρο μου και ενώ το δικό μου πιάνει κανονικά 4g το δικό του δεν έχει πιάσει ποτέ από τότε που το πήρε. Και για να σας προλάβω έχουμε ίδια rom (china stable), ίδια εταιρία κινητής και ίδιο εταιρικό πρόγραμμα (wind) , ίδια θέση κάρτας (1) , και ίδιες ρυθμίσεις στο τηλέφωνο. Αν μπορεί κάποιος να το εξηγήσει ή να μας βοηθήσει να το λύσουμε ευχαρίστως να τον ακούσουμε. Ελπίζω να μην είσαι σαν την περίπτωση του κουμπάρου μου.

Μπορεί να ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, αλλά ο κουμπαρος σου έχει ενεργοποιησει το 4g μέσω του παροχου?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Επηρεάζει η rom στο σήμα?

Εάν ναι ποια είναι η καλύτερη για 4g σε wind?

Πως ξεκλειδώνει η band 800?
    • Διαφήμιση
    • @stathisksts το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και άλλο μέλος του forum. Το εψαξε πολύ και μάλλον καταλήγει ότι είναι θέμα hardware (αν θυμάμαι καλά)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα παιδιά. Δοκίμασα και την global stable αλλά δεν παρατήρησα κάποια βελτίωση στην αυτονομία. Είναι η ίδια ακριβώς με την ελληνική 7.3.2. Επέστρεψε στην ελληνική φλασάροντας το tarp και κάνοντας restore το backup που είχα κρατήσει. Νομίζω ότι θα μείνω στην ελληνική ρομ. Ερώτηση 1) Είδα ότι βγήκε καινούρια κινεζική stable 7.3.6. Θα ακολουθήσει αντίστοιχα και η ελληνική;
      2) κάποια παιδιά γράφουνε ότι με την 7.2.2 και την 7.2.5 είχαν πολύ καλύτερη αυτονομία. Μπορώ να την φλασάρω κατευθείαν πάνω από την 7.3.2 ή πρέπει να γίνει με wipe? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Εννοείται ότι στηρίζω το ελληνικό project και την προσπάθεια των παιδιών. :) Σε 4 μέρες πήγε έγκριση για ξεκλείδωμα και του πατέρα μου και του πέρασα κατευθείαν την ελληνική 7.3.2 :)
    • Τώρα μου βαλατε φιτίλια και εμένα ... όταν το κουναω και εγώ ακούω κάτι από το πάνω μέρος ίσως από την καμερα... δεν έχω ακόμα δοκιμάσει το 4 g την δευτέρα θα πάω να αλλάξω την κάρτα μου και στην άλλη δεν έχω μονάδες. Αλλά έχω διαπιστώσει χαμηλό σήμα σε σημεία που με το παλιό είχα κανονικά..

Edit: τελικά είναι το συρταρακι με τις σιμ που ακούγεται... είναι λίγο λασκα το πίσω μέρος διαχωριστικό.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Διαφήμιση
    • Ναι ξέρουμε επίσημα το fault rate στο εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζει η xiaomi τα κινητά? Έτσι όπως τα διαβάζω παίζει να αγγίζει το 5%+

Sent from my PRO 5 using Tapatalk