το 5% είναι τεράστιο ποσοστό.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H GR_Macedon έγραψε:
το 5% είναι τεράστιο ποσοστό.
Για την διακοπη της συνδεσης του υπολογιστη με το κινητο οταν περνα αρκετη ωρα δεν ξερει κανενας τιποτε? Και για το PC Suite που ρωταω...Ο/H Greeniaris έγραψε:
Καλησπερα παιδες...Απορια-ερωτηση..
Προσπαθω να μεταφερω απο το πισι στην sd του κινιτου κατι φακελους με τραγουδια και ειπα να μν την βγαλω και να την βαλω απυθειας στο πισι αλλα να την αφησω μεσα στο κινητο. Επειδη λοιπον ειναι μεγαλοι οι φακελοι και αργει η μεταφορα θελει καμποση ωρα. Αφου λοιπον περιμενω ωρα εχουν μεταφερθει πανω απο τα μισα αρχεια.... λεει το ταδε αρχειο δεν μπορει ν μεταφερθει θελετε να διακοπει η αντιγραφη η να γινει παραλειψη του αρχειου. Λοιπον πατησα και τ δυο επειδη επιχειρησα δυο φορες να αντιγραψω τον φακελο χωρις επιτυχια και στις δυο περιπτωσης. Για καποιο λογο ο υπολογιστης εμφανιζει το κινητο ως redmi note 3 αλλα οταν το ανοιγα αντι να μου δειξει τους δυο φακελους δηλαδη την sd και internal storage ελεγε ο φακελος ειναι κενος. Σαν να χανει την συνδεση με τους αποθηκευτικους χωρους αμα περασει αρκετη ωρα χωρις να παρει χαμπαρι οτι εγω μεταφερω ομως.
Πρωτον, ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και πως επιλυεται το προβλημα....και δευτερον πηγα να χρησιμοποιησω το MiPCSuite αλλα παρατηρησα οτι διαβαζει μονο την εσωτερικη μνημη...γιατι ετσι??
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ο/H spirosgm έγραψε:
Παιδιά μία δοκιμή αν μπορεί να κάνει κάποιος, είμαι σε 7.3.2 κ έχω ενα ψιλοσπαστικο πρόβλημα με το FB. Όταν κάνω slide στις φώτο χρειάζεται να κάνω touch δύο φορές για να κάνει αλλαγή ή φωτό στην επόμενη! αλίμονο δεν εννοώ ότι είναι θέμα της ρομ, αλλά επειδή το δοκιμαζω κ σε άλλα Android προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι το tempered glass αλλά το θεματακι γίνεται μόνο σε ,slide των φωτό του fb! Σε Google photos για παράδειγμα είμαι οκ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις δοκιμάσει με άλλη κάρτα SD να δεις αν λειτουργεί σωστά η συσκευή ? Ενδέχεται να έχει πρόβλημα η κάρτα SDΟ/H Greeniaris έγραψε:
Για την διακοπη της συνδεσης του υπολογιστη με το κινητο οταν περνα αρκετη ωρα δεν ξερει κανενας τιποτε? Και για το PC Suite που ρωταω...Ο/H Greeniaris έγραψε:
Καλησπερα παιδες...Απορια-ερωτηση..
.... λεει το ταδε αρχειο δεν μπορει ν μεταφερθει θελετε να διακοπει η αντιγραφη η να γινει παραλειψη του αρχειου. Λοιπον πατησα και τ δυο επειδη επιχειρησα δυο φορες να αντιγραψω τον φακελο χωρις επιτυχια και στις δυο περιπτωσης. Για καποιο λογο ο υπολογιστης εμφανιζει το κινητο ως redmi note 3 αλλα οταν το ανοιγα αντι να μου δειξει τους δυο φακελους δηλαδη την sd και internal storage ελεγε ο φακελος ειναι κενος. Σαν να χανει την συνδεση με τους αποθηκευτικους χωρους αμα περασει αρκετη ωρα χωρις να παρει χαμπαρι οτι εγω μεταφερω ομως.
Πρωτον, ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και πως επιλυεται το προβλημα....και δευτερον πηγα να χρησιμοποιησω το MiPCSuite αλλα παρατηρησα οτι διαβαζει μονο την εσωτερικη μνημη...γιατι ετσι??
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ο/H nikostrex έγραψε:
Αυτό που παρατηρώ σε ότι αφορά την φόρτιση του κινητού,απο το 0 έως 80% ζεσταίνεται αρκετά, μετά η θερμοκρασία πέφτει αισθητά.. Αυτός είναι ένας παράγοντας που έχει Να κάνει με το chip της φόρτισης..? Μου κάνει εντύπωση για αυτό και το ρωτάω. Ενώ τώρα που είναι καλοκαίρι χωρίς να είναι σε φόρτιση το κινητό θα έλεγα είναι αρκετά δροσερό