Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • OffTopic
      Εδώ γίνεται.. αλλού.. ίσως και όχι

• Αν έχεις κάνει είδη το ποστ πρέπει να κάνεις επεξεργασία του ποστ και μετά επεξεργασία της φωτογραφίας για να αλλάξεις το μέγεθος, αυτό από browser
      Από tapatalk δεν ξέρω να σου πω, τρώει μπαταρία και το έβγαλα :/
    • Καλησπέρα σας, εδώ και σχεδόν μήνα λειτουργώ το κινητό με CM 13, που την έχει προσαρμόσει developer από το XDA. Λειτουργούν όλα και το fingerprint. έχει μικρό bugs που αναφέρουν άλλοι χρήστες στο XDA, αλλά εγώ δε τα έχω αντιμετωπίσει, πέρα από το LED notification που δε κάνει blink.
      Και ένα μικρό λάθος του developer είναι που είχε disabled τον 2ο μεγάλο CPU. Και βέβαια παίζει να τον ενεργοποιήσεις χωρίς θέμα μέσο app, αρκεί να έχεις rooted phone.

Υπάρχει και ενδιαφέρον που θα βγει official CM 13 από την Cyanogen team.

Όσο αφορά την μπαταρία, με καλό use (social media/chat - 4G (always enabled) - WiFi (always enabled) - gaming - calls), κρατάει 2 με 2.5 μέρες

Και τέλος ένα Antutu με ανοιχτό και το 2ο Core

• Διαφήμιση
    • @Frix

Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Μερικες ερωτησεις...

- Η τελευταια εκδοση ειναι βασισμενη σε MM , σωστα? Εχεις δει τιποτα ενδιαφερον extra?

- Απο οτι βλεπω κλειδωνει ο bootloader παιρνοντας αυτη την ROM, αλλα παραμενει το TWRP. Δοκιμασες μετα να την ξαναξεκλειδωσεις με τον κλασσικο τροπο η δεν γινεται ? Aπο οτι λενε ξεκλειδωνει κανονικα αλλα προυποθετει να κανεις sign in με Mi Account μεσα απο το κινητο το οποιο δεν ξερω αν ειναι εφικτο (εκτος αν εχουν προεγκατεστημενη την εφαρμογη).

- Εχεις δει να αναφερει κανεις θεματα με χαμενο IMEI ?
    • @Project_P

Σε marshmallow 6.0.1 βασίζεται!!!

Δεν είχα θέμα να ξεκλειδώσω ξανά τον bootloader με την κλασσική κανονική διαδικασία. Έτσι και αλλιώς σε fastboot με τα credentials που έχεις δηλώσει βλέπει το hardware και στο ξεκλειδώνει. Πάντως με την έκδοση TWRP που είναι κάτι σαν advanced και με κλειδωμένο bootloader τα λειτουργείς όλα κανονικά και με τον νόμο.

Δεν είχα θέμα με IMEI ποτέ όλα κομπλέ.

Εγώ περιμένω την official που θα βγάλει το team της Cyanogenmod
    • Γεια χαρά. Είμαι καινούργιος κάτοχος του redmi note 3 pro και μπορώ να πω ότι έιμαι υπερευχαριστημένος σε όλα εκτός από τη λειτουργία του ως τηλέφωνο.
      Συγκεκριμένα, όταν μιλάω με ακουστικά ο ήχος αν και τέρμα χαμηλωμένος παραμένει πολύ δυνατός και λέω σε όλους να μιλάνε πολύ σιγά αλλιώς κουφαίνομαι. Έχω ψάξει στο ίντερνετ για λύσεις από άλλα snapdragon κινητά με το ίδιο πρόβλημα, αλλά το μόνο που βρίσκω είναι πως γίνεται να αυξηθεί το μέγιστο επίπεδο του ήχου (και όχι να χαμηλώσει το ελάχιστο).
      Επίσης όταν μιλάω μόλις απομακρύνω το κινητό ελάχιστα από το κεφάλι μου οι συνομιλητές παραπονιούνται ότι δε με ακούν. Με μια αναζήτηση που έκανα είδα ότι αποτελεί πρόβλημα και σε άλλα μοντέλα της xiaomi και έχει να κάνει με το δευτερεύον μικρόφωνο που είναι στην πάνω μεριά του τηλεφώνου δίπλα από το jack των ακουστικών και έχει να κάνει με το noise cancellation. Η μόνη λύση που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι να καλύβω το δευτερεύον μικρόφωνο με το δάχτυλό μου κατά τη διάρκεια της κλήσης, αφού δεν έχω καταφέρει να βρω πως απενεργοποιείται. Να σημειώσω ότι αυτό δε συμβαίνει στην ανοιχτή ακρόαση, οπότε υποθέτω ότι είναι θέμα software.
      Τέλος, έχω παρατηρήσει ότι το κινητό ζεσταίνεται παρα πολύ κατα τη διαδικασία της φόρτισης (μέχρι να φτάσει γύρω στο 85%, μετά σταματάει να είναι ζεστό). Δεν το φορτίζω με άλλο φορτιστή αλλά με τον δικό του.
    • Διαφήμιση
    • @occam

Καλως ηρθες κατ αρχην. Αυτο με την φορτιση πρεπει να το κανει σε ολα. Το κανει σιγουρα στο δικο μου και το εχω παρατηρησει να το αναφερουν και αλλοι χρηστες και εχεις να κανει προφανως με το οτι δινει απο χαμηλα μεχρι καποιο σημειο για να φορτισει πιο γρηγορα και μετα φορτιζει πιο αργα στα τελευταια 10-15% περιπου για καλυτερη φορτιση και μεγαλυτερη διαρκεια. Και με app που βλεπεις τα mAh μπορεις να το τσεκαρεις αυτο (και το ιδιο συμβαινει και στο φορτιστη, που ζεματαει στο μεγαλυτερο μερος της φορτισης και στα τελειωματα δροσιζει...)

Εχεις παιξει με τα προφιλ των ακουστικων μηπως στρωσει λιγο το θεμα ηχου και hands free?
    • Ο/H Project_P έγραψε:

@occam

Καλως ηρθες κατ αρχην. Αυτο με την φορτιση πρεπει να το κανει σε ολα. Το κανει σιγουρα στο δικο μου και το εχω παρατηρησει να το αναφερουν και αλλοι χρηστες και εχεις να κανει προφανως με το οτι δινει απο χαμηλα μεχρι καποιο σημειο για να φορτισει πιο γρηγορα και μετα φορτιζει πιο αργα στα τελευταια 10-15% περιπου για καλυτερη φορτιση και μεγαλυτερη διαρκεια. Και με app που βλεπεις τα mAh μπορεις να το τσεκαρεις αυτο (και το ιδιο συμβαινει και στο φορτιστη, που ζεματαει στο μεγαλυτερο μερος της φορτισης και στα τελειωματα δροσιζει...)

Εχεις παιξει με τα προφιλ των ακουστικων μηπως στρωσει λιγο το θεμα ηχου και hands free?

Και γω το ίδιο πιστεύω με τη φόρτιση, απλά το τονίζω γιατί μακροχρόνια θα είναι επιβλαβές για τη μπαταρία.
      Έχω παίξει με τα προφίλ σε διάφορα ακουστικά, αλλά ενώ ο ήχος έιναι μια χαρά όταν ακούς μουσική, στις κλήσεις είναι εκκωφαντικά δυνατός. Επειδή προέρχομαι από mtk κινητό, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το engineer mode στους snapdragon ώστε να ρυθμίζονται εύκολα τα επίπεδα του ήχου ή κάποιο αρχείο που να μπορώ να πειράξω;
    • Διαφήμιση
    • Δοκιμασα να δω τι κανει στα notifications μια επιλογη που λεει Στιγμιοτυπα. Απο οτι ειδα κανει screenshot και αποθηκευει φοτο στη καρτελα Τοπικο, διπλα απο το αλμπουμ. Πηγα να το διαγραψω πατωντας το κρατημενο και μολις πατησα ναι για επιβεβαιωση εβγαλε μηνυμα οτι δε γινεται να το διαγραψω γιατι ειναι αρχειο συστηματος.. καμια ιδεα??

Edit Ακυρο το βρηκα. Επρεπε να πατησω αλλη μια φορα στην εικονα ωστε να με βαλει μεσα και να το διαγραψω απο εκει. Εγω μαλλον την πρωτη φορα προσπαθησα να σβησω ολο το φακελο.. για αυτο εβγαλε μηνυμα δε γινεται γιατι ειναι αλπουμ του system.