Εγώ που έχω Cosmocarta και βρίσκομαι Αγγλία δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.Βρήκε απευθείας σήμα όταν έβαλα την κάρτα στο κινητό. Εννοείται πρέπει να έχεις μιλήσει με cosmote για να έχεις ενεργή την περιαγωγή αλλά στο κινητό δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο!!
Εγώ που έχω Cosmocarta και βρίσκομαι Αγγλία δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.Βρήκε απευθείας σήμα όταν έβαλα την κάρτα στο κινητό. Εννοείται πρέπει να έχεις μιλήσει με cosmote για να έχεις ενεργή την περιαγωγή αλλά στο κινητό δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο!!
Ευχαριστώ φίλε! Άρα παίρνω τηλ την Cosmote μόλις πάω σπίτι.
Ναι σιγουρέψου μαζί τους ότι θες ενεργή περιαγωγή και τι πρέπει να κάνεις γιαυτό και ρώτα τους και τα πακέτα που έχουν..Νομίζω με 15ευρώ έχεις 500ΜΒ ίντερνετ για 7μέρες κλπ που θα βολέψει μην σου έρθουν μετά τίποτα τρελές χρεώσεις. Το καλύτερο είναι να πάρεις κάποιο πακετάκι για εξωτερικό για όσο θα είσαι έξω!
Η συσκευή μας υποστηρίζει 800άρα απλά είναι κλειδωμένη. Software μετατροπή θα δώσει την λύση, πολύ αμφιβάλλω όμως αν θα είναι μέσω official CyanogenMod (αποφεύγουν να περιλαμβάνουν τέτοια mod).
@DaRk_dOg Επειδή είχα ενα αμερικάνικο HTC, είχα παλέψει με πολλούς τρόπους να ενεργοποιήσω την 1800 μπάντα με τρόπους που δεν περιελάμβανε την αλλαγή ρομ,έπρεπε να επέμβεις στο firmware της συσκευής. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι πιθανό να συμβεί από αλλαγή ρομ, πάντως το ευχόμαστε! Εξάλλου τα παιδιά του xda είναι οι πλεον κατάλληλοι γι'αυτό
@DaRk_dOg Επειδή είχα ενα αμερικάνικο HTC, είχα παλέψει με πολλούς τρόπους να ενεργοποιήσω την 1800 μπάντα με τρόπους που δεν περιελάμβανε την αλλαγή ρομ,έπρεπε να επέμβεις στο firmware της συσκευής. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι πιθανό να συμβεί από αλλαγή ρομ, πάντως το ευχόμαστε! Εξάλλου τα παιδιά του xda είναι οι πλεον κατάλληλοι γι'αυτό
Ο τρόπος επέμβασης καθορίζεται από το εκάστοτε μοντέλο. Για να ξεκλειδώσεις BL στα HTC έπρεπε να φλασάρεις άλλο πειραγμένο! (Off topic λίγο αλλά το χρησιμοποιώ για να εξηγήσω τα παρακάτω)
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, υπάρχει Redmi Note 3 Pro για την αγορά της Taiwan με ολόιδιο hardware κ NVRAM με ξεκλείδωτη την band 20 (800mhz), το έχει προσπαθήσει κ μέλος του forum
Σε ένα απο τα cm13 thread στο XDA ψάχνουν NVRAM dump απο ταιβανέζικο RN3 Pro για να δουν ακριβώς ποιες αλλαγές έχει η NVRAM ώστε να το βγάλουν σαν mod.
Απλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο mod ΔΕ θα ερθει με επίσημες CM13.
Ερθει δεν ερθει με CM,δε βλεπω λογω εφοσον βρουν τι ειναι διαφορετικο σε θεμα software,να μην ενσωματωθει πχ στην ελληνικη μετα.
Η πολυ απλα να γινει ενα zip που να το τρεχεις απο twrp και να κανει τα κουμαντα του.
Πχ στο λενοβο Κ3 ετσι σκαλιζαμε το gps του και απενεργοποιουσαμε το glonass γιατι δεν το υποστηριζε σωστα.
@astrah για τις 4-5πρώτες μέρες μετά από πέρασμα κάποιας ρομ είναι λογικό να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μιας και τρέχουν πολλά από πίσω για να στρώσει! Δες το πως πάει μετά από μια βδομάδα και αν συνεχίζει ίδια κατανάλωση ενημέρωσε πάλι!