Όπως σου έιπε και ο @lallasgr στείλε μήνυμα να σου αλλάξουν την ρομ και να σου βάλουν developer . Από την στιγμή που αποκαλείς τον εαυτό σου "σκράπα" ....μην πέσεις αμέσως στα "βαθιά"..
ok,εστειλα μηνυμα,ευχαριστω για τις συμβουλες......αποτι καταλαβα δεν θα εχει ουτε το google play ε?
Τελικα πηρα μηνυμα οτι μου το εστειλαν με την dev rom.......τωρα ο Θεος βοηθος μαζι με ολους εσας τους σχετικους
Αρχικά ,.. το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχεις Ελληνικό φόρουμ και υποστήριξη.
Μετά έρχεται η γλώσσα, οι 160 χαρακτήρες στα sms και φυσικά το ότι μπορείς να το ρουτάρεις με ένα κλίκ.
Αν υπάρχει κάτι άλλο συμπληρώστε το.. είναι μια ώρα δύσκολη για μένα.
Έτσι πολύ πολύ συνοπτικά μιας και χιλιοαπαντήθηκε η ερώτηση σου
1. Είναι πιο ελαφριά Ρομ άρα και πιο γρήγορο κινητό
2. Support από την κοινότητα και απόψεις για την κάθε Ρομ και κινητό από τους ομοίους σου (Ρομ και κινητό)
3. Βοηθάς στην ενδυνάμωση του ελληνικού Φόρουμ
Με το πέρασμα στην έκδοση 2.0 το VLC για android σταμάτησε να δουλεύει στο redmi note 3 pro, όπως ήταν λογικό έγιναν παράπονα και χαμηλές αξιολογήσεις στο google play από κάποιους κατόχους. Η απάντηση του developer ήταν να βάλει την συσκευή στην λίστα με τις μη συμβατές συσκευές! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ Υ Π Ο Σ Τ Η Ρ Η Ξ Η!
HELP....Παω να κανω την αιτηση για το ξεκλειδωμα και ο κινεζος δεν εχει φροντισει να μου γραψει με αγγλικα τι ακριβως να συμπληρωσω στα πεδια...αν δε τωρα ζητησω την μεταφραση τοτε καλυτερα να παρω εγω τον κινεζο τηλ να συνεννοηθω.....