Ερώτηση.
Έχω χιλιοδιαβασει τον οδηγό για το unlock και το φλασαρισμα ελληνικής ρομ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν αναφέρει κάπου για adb drivers. Πχ στο νεξους έπρεπε να τους κάνω install στο PC για να μπορεί να περάσει custom recovery κτλπ. Με το Xiaomi δεν ισχύει αυτό;
Ερώτηση.
Έχω χιλιοδιαβασει τον οδηγό για το unlock και το φλασαρισμα ελληνικής ρομ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν αναφέρει κάπου για adb drivers. Πχ στο νεξους έπρεπε να τους κάνω install στο PC για να μπορεί να περάσει custom recovery κτλπ. Με το Xiaomi δεν ισχύει αυτό;
Ερώτηση.
Πάντως οδηγός για κινητό με dev δεν αναφέρει adb. Μπορεί να κάνω λάθος.
Το λινκ που δίνεις είναι από unofficial rom σε official. Εγώ εφόσον (θα) έχω την dev (όταν παραλάβω) γιατί να χρησιμοποιήσω αυτόν τον οδηγό;
Ερώτηση.
Πάντως οδηγός για κινητό με dev δεν αναφέρει adb. Μπορεί να κάνω λάθος.
Το λινκ που δίνεις είναι από unofficial rom σε official. Εγώ εφόσον (θα) έχω την dev (όταν παραλάβω) γιατί να χρησιμοποιήσω αυτόν τον οδηγό;
Εσύ εφόσον δεν είπες κάτι για dev εγώ που να ξέρω ότι μιλάς για dev;;;;;; Φιλικά στο λέω, καλό είναι να διαβάζουμε όλους τους οδηγούς για το εκάστοτε κινητό που μας ενδιαφέρει, για αυτόν τον ακριβός λόγο, γιατι μπορεί να υπάρχει μια παράληψη στον έναν που βρίσκετε στον άλλον όμως. Μην τα περιμένουμε όλα στο πιάτο σαν τα χελιδονάκια που τους πάει η μάνα το μασημένο σκουληκάκι μέσα στο στόμα τους.... Γενική παρατήρηση είναι μην αρχίσεις τώρα να μου την μπαίνεις λες και σου έβρισα την μάνα.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα