Την έχει περάσει κάποιος για να επιβεβαιώσει, όσο αυτό είναι εφικτό, αυτό που αναφέρεται στο changelog για τη βελτιστοποίηση στην επεξεργασία της φωτογραφίας?
Επίσης, αυτές οι βελτιώσεις που παίρνουν οι επίσημες rom, υποτίθεται ότι περνάνε σταδιακά και στις Ελληνικές εκδόσεις?
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Την έχει περάσει κάποιος για να επιβεβαιώσει, όσο αυτό είναι εφικτό, αυτό που αναφέρεται στο changelog για τη βελτιστοποίηση στην επεξεργασία της φωτογραφίας?
Επίσης, αυτές οι βελτιώσεις που παίρνουν οι επίσημες rom, υποτίθεται ότι περνάνε σταδιακά και στις Ελληνικές εκδόσεις? ?
Ολες οσες βγαινουν μετα απο λιγο καιρο ειναι διαθεσιμες σε ελληνικες, εννοειται με ολες τις αλλαγες / βελτιωσεις που εχουν οι original αφου πανω σε αυτες βασιζονται και φυσικα με ολα τα καλουδια που εχουν οι ελληνικες ROM.
Tωρα για την βελτιοποιηση μην περιμενεις να δεις αλλο κινητο απο θεμα καμερας... Σε συγκριση οι πρωτες ROM με τις τωρινες εχουν διαφορα, αλλα απο rom σε rom δεν την πολυκαταλαβαινεις (εκτος αν ειναι καποια εξτρα ρυθμιση που βγαζει ματι).
Ρωταω ειδικά για το κομμάτι της καμερας στη συγκεκριμένη έκδοση, γιατί στο changelog γίνεται ειδική αναφορά στην βελτιστοποίηση της επεξεργασίας των φωτο, μήπως δούμε ακόμα πιο μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τις τελευταίες εκδόσεις, των οποίων η διαφορά σε σχέση με τις rom της αρχής της ζωής της συσκευής, είναι μεγάλη στο θέμα της ποιότητας των φωτό...
Έχω διαβάσει επίσης στο παρελθόν, ειδικά για την πολύ καλή ποιότητα των φωτογραφιών των global stable εκδόσεων, οπότε γι αυτό θέλω να επιβεβαιώσει κάποιος που "φοράει" τη συγκεκριμένη εκδοση....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Παιδες ημουν στην 7.3.2 ελληνικη και περασα την 7.2.5 global stable. Μου βγηκε η twrp και μολις μπηκε στο λειτουργικο μετα την εγκατασταση μου βγαζει no sim και τα settings κανουν force close. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω factory reset μπας και στρωσει;
Έτοιμη και η δεσποινίς @ecoek.
Να ξέρετε όμως υπάρχει θέμα με την καινούρια έκδοση του miflash. (20160401)
Όποιος ασχοληθεί να κατεβάσει παλιότερη έκδοση.
Παιδες ημουν στην 7.3.2 ελληνικη και περασα την 7.2.5 global stable. Μου βγηκε η twrp και μολις μπηκε στο λειτουργικο μετα την εγκατασταση μου βγαζει no sim και τα settings κανουν force close. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω factory reset μπας και στρωσει;
Μπες πάλι στο twrp και πήγαινε wipe->advanced wipe->dalvik/cache/data και μετά reboot system να δεις αν φτιάξουν όλα