καλησπερα σε ολοι την ομαδα
θα ηθελα την γνωμη σας
θελο να παραγκιλο το xiaomi redmi note 3 pro και θα ήθελα την γνώμη σας.. είναι καλό κινητό?? και αν θα μπορούσατε να μου πiτε ένα site το όπιο θα είναι έμπιστο για να το παραγκιλο από εκη διότι εγώ δεν γνωρίζω σας ευχαριστω πολλυ!!
Καλησπέρα κ από εμένα. Μου ήρθε το κινητό με global stable 7.1.9.0.0
Από προχθές που το έχω στα χέρια δεν έχω εντοπίσει κάποιο θεμα.
Υπάρχει κάτι να φοβάμαι ?
Μέσα στο φόρουμ στην αντίστοιχη ενότητα με τα κινητά υπάρχει και το τηλέφωνο που ενδιαφέρεσαι. Εκεί θα διαβάσεις γνώμες.
Επίσης παρακάτω, θα βρεις όλες τις κριτικές, για τα μαγαζιά που υπάρχουν .
Για ότι άλλο θες, μπορείς να το αναζητάς μέσω του πεδίου αναζήτησης, πάνω δεξιά στο φόρουμ, με το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού.
Αν παρόλα αυτά, θέλεις να ρωτήσεις και κάτι άλλο, τότε μέσα από το κάθε θέμα, που έχεις την απορία, θα στέλνεις ένα μήνυμα και θα σου απαντούν τα μέλη που γνωρίζουν.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Επειδή το περιμένω αυτές τις ημέρες
είναι καλό να εγκαταστήσουμε το supersu ή όχι?
Χρειάζεται σε έναν απλό χρήστη?
Ευχαριστώ πολύ
Υπάρχει πρόβλημα με το shell μόλις το κάνεις root. Εάν νιώθεις ότι το χρειάζεσαι κάνε το. Απλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα το root χρειάζεται μόνο για τις διαφημίσεις.
Φίλε Νίκο καλημέρα..Αν με ρωτούσες πριν 2-3 μέρες θα έλεγα ότι "οκ.. κράτα το έτσι αν δεν έχεις θέματα" Μιας και την έχουν βελτιώσει κάπως την multi rom.
Όμως μετά την συμβουλή του @lallasgr (μπράβο του που ασχολείται τόσο) θα σου πω "καλά είναι να την αλλάξεις και ας μην έχεις θέματα" .....μπορεί να σου παρουσιαστούν στα καλά καθούμενα..