Παράθεση ... "αγγόρια" έπρεπε να κάνετε στον κύριο @tsine που το γράφει όχι σε μένα.
Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι.. ίσα ίσα χάρηκα γτ όπως λες κ εσύ φίλτατε @DaRk_dOg θα τσιμπήσουμε την 800.
Αυτα....
Να σου φτιάχνουν τη κάμερα, να σου "φυτεύουν" κ την 800_ρα κ να συνεχίζεις να γκρινιάζεις...α πα πα πα...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
@demakhs δεν μπαίνεις συχνά αλλά όταν μπαίνεις την καλοσύνη σου την δείχνεις παντού.. Το μπρίκαρες τελικά; @DaRk_dOg συγνώμη αλλά ο κύκλος έχει δημιουργηθεί με χοντρό-δάχτυλο...
Παράθεση ... "αγγόρια" έπρεπε να κάνετε στον κύριο @tsine που το γράφει όχι σε μένα.
Εγώ δεν τραβάω κανένα ζόρι.. ίσα ίσα χάρηκα γτ όπως λες κ εσύ φίλτατε @DaRk_dOg θα τσιμπήσουμε την 800.
Αυτα....
Να σου φτιάχνουν τη κάμερα, να σου "φυτεύουν" κ την 800_ρα κ να συνεχίζεις να γκρινιάζεις...α πα πα πα...
Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος απο το ακουστικό και στην ποιότητα των συνομιλιών.
Στις περισσότερες κλείσεις που έχω κάνει ο συνομιλητής ακούγεται λες και είναι σε τουαλέτα με πολύ μουντό ήχο και Ελάχιστη διαύγεια!
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό?
Θα απαντήσω στο προηγούμενο μήνυμά σου μιας και αυτό είναι το δεύτερο.
Εδώ μέσα το συγκεκριμένο κινητό το έχουμε κανα 100ρια άτομα και σπάνια ακούμε ότι έχει θέμα με το ακουστικό του.
Ίσα-ίσα το θεωρώ από τα καλύτερα..
Για να καταλήξω λοιπόν θα σου πω ότι ένα 'όφελος της Ελληνικής ρομ είναι να έχεις και custom recovery.
..Κάτι δεν δουλεύει σωστά, μπαίνεις στο twrp(Recovery) βαράς ένα "wipe" και βλέπεις αν το πρόβλημα που έχεις είναι πραγματικά του ακουστικού.. Σόρρυ για το μήνυμα του "ποδαριού". Εμείς εδώ ζωγραφίζουμε με την μύτη και γράφουμε με τα πόδια..