καιρό είχα να γράψω, 7.3.6 τρέχω προς το παρών, βελτίωση είδα τελικά στην κάμερα ειδικά και με την εγκατάσταση του snapdragon camera app και βρήκα την υγειά μου.
ερώτηση κρίσεως... Ψάχνω να αντικαταστήσω την back cover silicon θηκη που μου είχαν στείλει με κάτι πιο trendy.
εχω το redmi note 3 pro με ελληνικη stable 7.2.2 και κατα τη φορτιση σταματαει να φορτιζει μολις πιασει το 80% της μπαταριας!!!!!τι φταιει φορτιστης η λειτουργικο?
ο φορτιστης ειναι αυτος της μανας του που ηρθε μαζι με το τηλεφωνο,δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο
Σε γενικές γραμμές διάβασα ότι καλό είναι να δοκιμάσεις και άλλο φορτιστή/καλώδιο. Επίσης αν ζεσταίνεται πολύ κατά την φόρτιση που φτάνει στο 80% άστο να κρυώσει κάνα μισάωρο και βάλτο πάλι στο καπάκι να δεις αν θα ανέβει η φόρτιση. Επίσης δεν μήπως κάνει και ένα battery calibration.
αυτο κανω συνηθως το βγαζω και το ξαναβαζω μετα απο λιγο και συνεχιζει τη φορτιση,θελω να παρω αλλο φορτιστη εχετε να προτεινετε κανενα? lallas η τελευταια greek stable ειναι η 7.3.2 η εχει βγει καινουργια? ρωταω γιατι την εβαλα και τη εβγαλα γιατι η καταναλωση μπαταριας ηταν υπερβολικη που αυτο δεν συμβαινει με την 7.2.2 αλλα και το τηλεφωνο επιανε νομιζω υπερβολικη θερμοκρασια που επισης δεν συμβαινει με την 7.2.2
lallas σε ευχαριστω για το χρονο σου και τις απαντησεις
αυτο κανω συνηθως το βγαζω και το ξαναβαζω μετα απο λιγο και συνεχιζει τη φορτιση,θελω να παρω αλλο φορτιστη εχετε να προτεινετε κανενα? lallas η τελευταια greek stable ειναι η 7.3.2 η εχει βγει καινουργια? ρωταω γιατι την εβαλα και τη εβγαλα γιατι η καταναλωση μπαταριας ηταν υπερβολικη που αυτο δεν συμβαινει με την 7.2.2 αλλα και το τηλεφωνο επιανε νομιζω υπερβολικη θερμοκρασια που επισης δεν συμβαινει με την 7.2.2
lallas σε ευχαριστω για το χρονο σου και τις απαντησεις
Κατεβασε λίγο το cpu - z να ανεβάσεις screenshot από θερμοκρασίες να δούμε.
@kostatos εγώ την 7.3.2.0 έχω και το κινητό ζεσταίνεται αρκετά μόνο όταν χρησιμοποιώ σαν παλαβός το 4g και κυρίως σε περίπτωση τηλεφώνου. Το έχω παρατηρήσει κυρίως όταν καλώ μέσω skype και χρησιμοποιώ 4g τότε ζεσταίνεται πολύ. κατά τα άλλα μια χαρά. Όταν πέρασες την 7.3.2.0 πόσες μέρες την κράτησες? Είχε χρόνο να κάτσει το λειτουργικό και να σταθεροποιηθεί. Για μένα πρέπει να της δώσεις 5-7μέρες (αν δεν το έκανες). Ακόμα δεν έχουμε update για την Ελληνική όχι.
Τώρα για φορτιστή δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο. Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει καλά καλώδια usb και τώρα στο σπίτι τυχαίνει να φορτίζω το κινητό με τα λεγόμενα τριγωνάκια
αν θυμαμαι καλα 4-5 μερες τη κρατησα,αυτο που με ενοχλησε πολυ δεν ηταν η υπερθερμανση αλλα η καταναλωση μπαταριας θα μεινω στην 7.2.2 και αν βγει update για την 7.3.2 τοτε την ξαναδοκιμαζω
Nasdriver εχεις πολυ δικιο,ναι το ειχα στο μυαλο μου γιατι παρατηρησα οτι με αυτο τον ανταπτορα οταν το συνδεεις μπριζα πεταει σπινθιρισμο,σε ευχαριστω