@tolis82 αυτη η ρομ που φοράει το κινητό είναι η χειρότερη που θα μπορούσε και γιαυτό όλα αυτά τα προβλήματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις άμεσα είναι να περάσεις μια official rom!
Αυτό με το σήμα έχω και εγώ και φοράω την gtv 6.6.23 εγώ όμως μπορώ να κάνω κλήση αλλά αν με πάρουν από έναν αριθμό και το κλείσω και με ξανά περνουν του λέει ότι δεν είμαι διαθέσιμος και ας το κρατάω στα χέρια μου ανοιχτό με φουλ σήμα αυτό δεν δέχεται την κλήση αλλά έρχεται μήνυμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο παλιό μου Hongmi τα mi message ηταν ενεργά από μόνα τους. Τώρα θέλει να στείλει μήνυμα για ενεργοποίηση στο εξωτερικό. Και μου έχει φάει ολη την κάρτα. Όποτε κλείνω την κάρτα και την ξανά ανοίγω θέλει να στείλει μηνυμα στο mi cloud για να ενεργοποιηθεί το mi message. Ήμαρτον..... Υπάρχει κάποιο κόλπο για ενεργοποίηση χωρίς να στείλω μηνυμα?
Νομίζω έχουμε το ίδιο θέμα. Εμένα μου προέκυψε από όταν πήγα και έβγαλα νέα κάρτα στην WIND γιατί δεν είχα 4g τώρα μετά από επανεκκίνηση μου ζηταει ενεργοποίηση αλλά δεν γίνεται. Μπορούμε να το βάλουμε στον Mi λογαριασμό. Είναι πρόβλημα ή απλά το ξεχνάμε;
Παιδιά έχω εγκαταστήσει την ελληνική 7.3.2.
Παρατηρεί κάποιος άλλος κατά την διάρκεια της κλήσης καμιά φορά όταν απομακρύνω την οθόνη από το μάγουλο να μην λειτουργεί ο αισθητήρας εγγυτητας με αποτέλεσμα κατά τον τερματισμό της κλήσης η οθόνη να μένει σβηστη;;