Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • θα βγαίνει η σχετική ένδειξη λογικά...

• Ο/H 3ftw έγραψε:

Πως καταλαβαίνετε ότι δουλεύει;
      Δεν δοκίμασα το zip προσωπικά επειδή δεν είδα "ενθουσιώδη" υποδοχή. Στην ουσία μόνο ο δημιουργός του είδε LTE :(
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το δοκιμάσεις...

• Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ παιδιά! Να 'στε καλά! Είμαστε σε 7.3.2 ελληνική και εγώ και ο πατέρας πολύ ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής. Ο πατέρας μου το δεν το σκαλίζει όλη την ώρα (στένει κανά μήνυμα στο whatsapp που και που) όπως εγώ το φορτίζει κάθε 3 μέρες. Εγώ κάθε 1 με 2 με τη χρήση που του κάνω. Παρατράγουδο μόνο μια φορά είχα στη δική μου συσκευή όπου τα Google Play Services έφαγαν 50% της μπαταρίας μέσα σε ένα βράδυ την ώρα που κοιμόμουν. Δεν το έχει ξανά κάνει... Το παρακολουθώ.

Ήρθε πριν μέρες και το πακετάκι με τα Hybrid Dual Drivers + MiBand 1S. Τα ακουστικά τα κράτησα εγώ καθώς ακούω πολύ μουσική ειδικά τώρα με το premium του Spotify. Το βραχιολάκι το έδωσα στον πατέρα και έχω παραγγείλει άλλο αλλά δεν μπορώ να το δω καθόλου το καινούριο πακέτο μέσω tracking. Έρχεται με τσέχικο ταχυδρομείο από Gearbest. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το ταχυδρομείο;

Το βραχιολάκι τα σπάει! Ανιχνεύει μόνο του μέχρι και πότε κοιμάσαι χωρίς να ρυθμίσουμε κάτι...

Τα ακουστικά είναι το κάτι άλλο... Ακούω απίστευτες λεπτομέρειες που δεν έχω ξανά ακούσει με ακουστικά... Δοκίμασα και το Dolby Atmos αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Είτε με κλειστό είτε με ανοιχτό surround δεν... Με ανοιχτό surround είναι μαύρα χάλια ο ήχος...
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το δοκιμάσεις...
      Σύμφωνα με αυτό το post o author λέει:

"My device can only see B20 via CM13.
      MIUI did not see it.
      I also made changes to my NVRAM weeks ago.
      Maybe other changes also needed.

B20 works for me, but the signal is really low."

Το "δουλεύει σε CM13 κ όχι σε MIUI" μου φαίνεται λίγο παράλογο, μιας κ η NVRAM δεν φλασάρεται με την ROM.
      Απο εκεί εν τέλει όσο κ αν το περίμενα δεν το βλέπω να έρχεται, απλά έχω κολλήσει λίγο με το θέμα :(
    • Αν μπορεί να υποστηρίξει κάποια στιγμή θα έρθει.. Μπορεί όμως;
      Ποιος ξέρει;
      Μόνο η ίδια η Qualcomm.. ούτε καν η Xiaomi.. ;(

• Ο/H referravag έγραψε:

Το βραχιολάκι τα σπάει! Ανιχνεύει μόνο του μέχρι και πότε κοιμάσαι χωρίς να ρυθμίσουμε κάτι...

Τα ακουστικά είναι το κάτι άλλο... Ακούω απίστευτες λεπτομέρειες που δεν έχω ξανά ακούσει με ακουστικά... Δοκίμασα και το Dolby Atmos αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Είτε με κλειστό είτε με ανοιχτό surround δεν... Με ανοιχτό surround είναι μαύρα χάλια ο ήχος...

Καλως τα δεχτηκες και ελπιζω να τα ευχαριστηθεις. Για βραχιολακι δεν περιμενεις λιγο να πεσει η τιμη του 2 που δειχνει να ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το 1?

Οσο για τα ακουστικα ολοι οσοι τα πρωτοδοκιμαζουν παθαινουν πλακα. Ειναι πραγματι high end ακουστικα σε καρα budget τιμη. Οσο για το dolby εμενα χωρις το suround και με λιγο tweaking στις συχνοτητες μου αρεσει παρα πολυ το πως αλλαζει ο ηχος. Στις ρυθμισεις ακουστικων της συσκευης εχεις βαλει προεπιλογη τα hybrid ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Καλως τα δεχτηκες και ελπιζω να τα ευχαριστηθεις. Για βραχιολακι δεν περιμενεις λιγο να πεσει η τιμη του 2 που δειχνει να ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το 1?

Οσο για τα ακουστικα ολοι οσοι τα πρωτοδοκιμαζουν παθαινουν πλακα. Ειναι πραγματι high end ακουστικα σε καρα budget τιμη. Οσο για το dolby εμενα χωρις το suround και με λιγο tweaking στις συχνοτητες μου αρεσει παρα πολυ το πως αλλαζει ο ηχος. Στις ρυθμισεις ακουστικων της συσκευης εχεις βαλει προεπιλογη τα hybrid ?
      Θα πέσει άραγε? Το δικό μου το παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες στο vickmall στα 38$ (χωρις τα points το είχαν 40.99$) κ σημερα το έχουν 45.99!
    • Εγώ που πήρα τα piston 3 έπαθα πλάκα όπως το λες. Τα δίνω στην γυναίκα μου να ακούσει και.... πάνε κατάσχεθηκαν ... Έπρεπε να περιμένω να έρθουν ξανά από Κίνα... Χά χα χα... Όμως πριν 2μερες τα πρώτα σταματήσαν να πέζουν από το ένα... Και τα πρόσεχε αρκετά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Ο/H DaRk_dOg έγραψε:

Ο/H Project_P έγραψε:

Θα πέσει άραγε? Το δικό μου το παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες στο vickmall στα 38$ (χωρις τα points το είχαν 40.99$) κ σημερα το έχουν 45.99!

Είναι νωρίς για mi band 2. Σεπτέμβρη Οκτώβριο θα είναι σε λογική τιμή. Εγώ έχω το πρώτο με τα χρωματιστά Led και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Απίστευτο. Και όμως αληθινό.
      2μερες χρήση με 9ωρο οθόνη. Γίνεται. Την περισσότερη ώρα με Wi-Fi και ανοιχτό τον συγχρονισμό,mail push και πάντα σε 3G.
      Φωτισμός λίγο πάνω απ το μισό και όλα αυτά με ελληνική 7.3.2. Root - Xposed

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Android flashaholic
    • Διαφήμιση
    • Σιγουρα θα πεσει αλλα σε κανα 2μηνο :D

Παντα τα βγαζουν λιγο πιο φτηνα σε flash sales ή προπαραγγελιες, μετα τα πουλανε για μια περιοδο σε κανονικη τιμη και μετα το 2μηνο αρχιζουν οι προσφορες και πεφτουν σιγα σιγα. Ασε που με τους ρυθμους που βγαζει τελευταια πραγματα η Xiaomi σε κανα 4μηνο θα εχει βγαλει το MiBand 3 (κατι πηρε το ματι μου για κανονικα smartwatch μαλιστα), οποτε τοτε σιγουρα θα πεσει η τιμη του! :thumbup:

Ο/H sardelisp έγραψε:

Απίστευτο. Και όμως αληθινό.
      2μερες χρήση με 9ωρο οθόνη. Γίνεται. Την περισσότερη ώρα με Wi-Fi και ανοιχτό τον συγχρονισμό,mail push και πάντα σε 3G.
      Φωτισμός λίγο πάνω απ το μισό και όλα αυτά με ελληνική 7.3.2. Root - Xposed

Αμα σου πω οτι τσαμπα ενθουσιαζεσαι και οτι οι πιο παλιοι κατοχοι του κινητου θα σου πουν οτι ειναι μετρα αντοχη μπαταριας ? :P
      Δυστυχως εχω την ιδια ROM αλλα επειδη πηρα σχεδον απο τις αρχες το κινητο με ιδια η περισσοτερη χρηση, 4G πυκνα συχνα και αρκετα παιχνιδια μου εβγαζε 2μιση μερες!!!!

Γενικα οι τελευταιες ROM εχουν χαλια διαχειριση και η 7.1.8.0 και 7.2.2.0 ειχαν πιασει peak μπαταριας.... Μπορει να εφτιαξαν αρκετα απο τοτε (βλεπε καμερα) αλλα δυστυχως εδω εχουν κανει βηματα πισω!!

Οπως και να εχει και παλι σε συγκριση με αλλα κινητα η αυτονομια γ**ει και δερνει οποτε ακομα και τωρα δεν εχω ιδιαιτερο θεμα. αμα εχεις καλομαθει ομως τα θελεις ολα!
      Να το χαιρομαστε λοιπον :D και ας ελπισουμε οτι με την MIUI 8 σε συνδιασμο με MM θα βελτιωθει και παλι στα αρχικα (τουλαχιστον) επιπεδα η καταναλωση.