Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @Project_P ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος χωρίς το Atmos... Με κλειστό το surround κάτι γίνεται αλλά και το ΕQ της Xiaomi είναι πάρα πολύ καλό. Γενικά καθότι είμαι και μουσικός και Tango Dj ψάχνομαι πολύ με τον ήχο... Τα ακουστικά δεν παίζονται για την τιμή τους... Άκουγα πριν στο Spotify Sexteto Milonguero... Εντάξει τα βιολιά και τα μπαντονεόν δεν τα έχω ξανά ακούσει τόσο ζωντανά.

-edit-
      Ρύθμιση για να επιλέξω τα Dual Driver Hybrid δεν υπάρχει στο τηλέφωνο. Καλύτερο ήχο έχω ή στο General ή στο "Mi In-Ear Pro" που το έχω τώρα το οποίο έχει την εικόνα των Hybrid Dual Driver.

Για το βραχιολάκι πήρα το 1S καθότι το έχουν σε προσφορά... Μάλιστα το δεύτερο που περιμένω το πήρα ακόμη πιο φθηνά. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω tracking εδώ και 2 βδομάδες ενώ το έχω πληρώσει... 40$ για το καινούριο βραχιολάκι δεν έδινα για κανένα λόγο... Ας πέσει η τιμή του πρώτα...

Σήμερα ήρθαν και 5 πακετάκια από ebay ένα εκ των οποίων είχε το USB tester που είχα παραγγείλει. Τι κάνει αυτό; Το παρεμβάλεις μεταξύ του φορτιστή σου και της συσκευής που θες να φορτίσεις και έχει φωτιζόμενη οθόνη που δείχνει την τάση, τα A, τον χρόνο και τα mAh που έχουν περάσει στη συσκευή! Το τηλέφωνό μας με τον φορτιστή που έρχεται πακέτο, ξεκινάει να φορτίζει στα 2Α μέχρι περίπου το 80% όπου πέφτει στο 1,5Α και όσο ανεβαίνει πέφτει κι άλλο. Ας πούμε στο 90-93% το ρεύμα που τραβάει για φόρτιση είναι 0.5Α και εξακολουθεί να πέφτει μέχρι το 99-100% στα περίπου 0.1Α. Γι' αυτό το αφήνω για αρκετή ώρα συνδεδεμένο στον φορτιστή αφού γράψει 100% ή το αποσυνδέω για λίγο και το ξανά συνδέω και όντως αργεί περισσότερο να πέσει στο 99% έπειτα. Όσον αφορά τα mAh που μέτρησε με κλειστή τη συσκευή και φόρτιση από άδεια ήταν κάτω από 4000mAh. Κάπου στα 3900mAh. Θα το ξανά μετρήσω κάποια στιγμή...

Θα μετρήσω και του πατέρα μου κάποια στιγμή.

Παιδιά άσχετο. Ελληνική Stable 7.3.6 δεν θα βγάλουν τα παιδιά; Μην μας αφήνετε για την 8dev... Η 7.3.6 βελτιώνει μεταξύ άλλων και την κάμερα. :)
    • @referravag

Τα Mi In-Ear Pro ειναι τα Hybrid ;)

Καλα 40 ναι ουτε για πλακα, οταν πεσει κοντα στα 20 θα το τσιμπησω και εγω. Για τα πακετα μην ανυσηχεις , αν σου εχουν στειλει tracking αργει να φανει! Μιας φιλης που πηρα ενα κινητο το εμφανισε καπακια μετα απο 2 εδβομαδες ενω ειχε φτασει ηδη ολλανδια και ερχοταν Ελλαδα.

Ηθελα να παρω και εγω tester πιο πολυ για να τσεκαρω καλωδια και φορτιστες. αμα εχεις link απο κανενα οικονομικο και σχετικα καλο για βαλε.
      Περι φορτισης παντως πρεπει να ειναι ετσι ρυθμιζμενο το κινητο (οπως και τα περισσοτερα πλεον). ΤΑ ιδια βλεπω και με την εφαρμογη που χρησιμοποιω ( Ampere ) και με το μαμα φορτιστη και με εναν αλλο 2V με ευρωπαικο βυσμα που εχω παρει.

Οσο για τις Rom μην ανυσηχεις θα τις βγαλουν ολες, αν και ηδη εχουν αρχισει να παιρνουν αρκετη την 7.3.7.0 (ασε που σε λιγες εβδομαδες θα σκασει και η MIUI8 Stable απο οτι λενε στα χρονοδιαγραμματα, οποτε συντομα θα παρει και αυτη ''ιθαγενεια'' :thumbsup:
    • Ο/H Project_P έγραψε:

Ηθελα να παρω και εγω tester πιο πολυ για να τσεκαρω καλωδια και φορτιστες. αμα εχεις link απο κανενα οικονομικο και σχετικα καλο για βαλε.
      Περι φορτισης παντως πρεπει να ειναι ετσι ρυθμιζμενο το κινητο (οπως και τα περισσοτερα πλεον).
      LCD USB Charger Doctor
      Το έχω κοντά 2 χρόνια... Δουλεύει τέλεια...

• Διαφήμιση
    • καλημερα.

εχω επιτυχως ξεκλειδωσει το τηλεφωνο και ειμαι στην φαση φλασαρισματος ελληνικες.ποια προτεινετε να κατεβασω;

εχω αρχισει να κατεβαζω αυτην αυτην
      RedmiNote3-Pro_Kenzo_MiUi8-6.6.23.zip

ειναι η τελευταια beta;
    • Ναι μια χαρά είναι αυτή, αύριο ίσος και αργά σήμερα να βγάλουν τα παλικάρια μας την 6.6.30 οπότε θα την κάνεις update από twrp.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

Ναι μια χαρά είναι αυτή, αύριο ίσος και αργά σήμερα να βγάλουν τα παλικάρια μας την 6.6.30 οπότε θα την κάνεις update από twrp.

Οπότε προχωράω κανονικά και αν έχω απορία ρωτάω πάλι.
    • :thumbsup:
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • @Souits Τι λες για την τελευταία miui 8; Είμαι σε 7.2.2 και με τρώει ο κ... χέρι να την αλλάξω..

• Φλασαρα επιτυχώς και την ελληνική. Η διαδικασία ήταν υπερβολικά απλή. Οι οδηγοί ακριβείς. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που κάνανε αυτήν την εξαιρετική δουλειά.

Περισσότερες απορίες σε λίγο
    • @geoanto555 H 6.6.23 που φοράω μια εβδομάδα έχουν διορθωθεί όλα τα "bug" που είχε. Είναι μία stable rom πλέον, αν και root με supersu δεν έχω ούτε shell κτλ. Η μπαταρία είναι αξιοπρεπέστατη αλλά όχι σαν την 7.2.2 ή την 7.3.2. Συνιστάτε από μέρους μου, σήμερα περιμένουμε και την 6.6.30 την Ελληνική. Περίμενε την 6.6.30 ώστε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με αυτήν.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @geoanto555 H 6.6.23 που φοράω μια εβδομάδα έχουν διορθωθεί όλα τα "bug" που είχε. Είναι μία stable rom πλέον, αν και root με supersu δεν έχω ούτε shell κτλ. Η μπαταρία είναι αξιοπρεπέστατη αλλά όχι σαν την 7.2.2 ή την 7.3.2. Συνιστάτε από μέρους μου, σήμερα περιμένουμε και την 6.6.30 την Ελληνική. Περίμενε την 6.6.30 ώστε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση με αυτήν.

υ.γ. @3ftw Τα εύσημα στον @lallasgr παρακαλώ για τον οδηγό και τους @MIUI_ART, @dnomikos και @maddoctor για την Ελληνική ρομ.. ;) :P

υ.γ. Δεν ξέρω πως έγινε duplicated το post...... :huh:
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Φλασαρα κανονικά την ελληνική. Bootare και μετά από το λογκο το επόμενο από το miui το κινητό δεν έχει εικόνα. Αν πατήσω συνεχόμενα το power μου βγάζει τις επιλογές για επανεκκίνηση κτλπ.