Το έκανα disable τώρα που βρήκα ότι ήταν αυτό.... απλά λέω ότι κανονικά δεν είναι αυτή η λειτουργία του smartcover και μου φαίνεται παράξενο που μου το κάνει.
Η μόνη εφαρμογή από τις χιαομι που με ενδιαφέρουν προς το παρόν είναι το mifit. Βλέπω ότι τρέχει την ελληνική έκδοση. Η ελληνική έκδοση είναι και η τελευταία σύμφωνα με την αγγλική μεταφρασμενη; εγώ στο προηγούμενο τηλέφωνο μου έτρεχα την έκδοση του play store
@Project_P εγώ πήρα αυτόν τον tester: USB Volt Current Voltage Doctor Charger Capacity Tester Meter Power Bank DQ | eBay
Πολύ όμορφο με διάφανο πλαστικό περίβλημα που βλέπεις και το εσωτερικό του! Το λευκό led φως που έχει τα σπάει! Αλλά δεν κλείνει! Είναι μόνιμα ανοιχτό. Μέτρησα και το iPad4 που έχω. Θα είναι 3-4 χρόνων πλέον. 10.230mAh μου έβγαλε την μπαταρία και συμφωνεί με μια εφαρμογή που έχω βάλει από το Cydia που μου δείχνει mAh κύκλους φόρτισης κλπ... Καινούρια ήταν κάπου στα 11.500mAh.
Είμαι στην 7.3.2.0 stable και ρωτώ εάν γίνεται να κάνω disable τον ορθογραφικό έλεγχο Google, γιατί σχεδόν κάθε λέξη την υπογραμμίζει και με εκνευρίζει.
Είμαι στην 7.3.2.0 stable και ρωτώ εάν γίνεται να κάνω disable τον ορθογραφικό έλεγχο Google, γιατί σχεδόν κάθε λέξη την υπογραμμίζει και με εκνευρίζει.
στο Γλώσσα και Εισαγωγή-Πληκτρολόγιο Google-Διόρθωση κειμένου δοκίμασες?
στο Γλώσσα και Εισαγωγή-Πληκτρολόγιο Google-Διόρθωση κειμένου δοκίμασες?
Δεν με αφήνει να το πειράξω καθόλου.
Έχει ένα γρανάζι που είναι οι ρυθμίσεις και δεν πατάει εκεί.
Θα ρωτήσω και ας με πάρετε με τα γιαούρτια...
TWRP και ROOT μπορώ στην global stable?
Ρωτάω γιατί διάβασα στο θέμα της cameras, ότι με τη snapdragon camera τραβάει καλύτερα βίντεο...
Βέβαια έχω μια μικρή υποψία ότι θα γυρίσω στην Ελληνική, οπότε θα αποκτήσω twrp & root, γιατί βλέπω ότι στη διαρκεια της μπαταρίας υπάρχει πρόβλημα....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρώτη νύχτα με 7.3.2.0 stable και το κινητό σε πτήση δεν έχασε ούτε 1% μπαταρία ενώ το γράφημα λέει ότι δεν μπήκε σε deep sleep καθόλου. Οπτικό bug μυρίζει.