Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Τι γίνεται ρε παιδιά;; Οι μισοί παραπονιούνται για το ακουστικό τους... Το δικό μου είναι έτοιμο να πεταχτεί έξω από την ένταση..χαχα
      φίλε μου. Ξέρεις πόσο σε έχω σε εκτίμηση για την βοήθεια και τις γνώσεις σου αλλά αυτό που σου λέμε ΙΣΧΥΕΙ... Τώρα τι συμβαίνει ακριβώς δεν ξέρω. Και έχουμε μετρο σύγκρισης αλλα τηλέφωνα

Ο/H 3ftw έγραψε:

Η λύση είναι να πάτε σε ένα ΩΡΛ.
      αυτό ΜΟΝΟ σαν αστείο το παίρνω.. Αν δεν θες να συμμετέχεις στην κουβέντα απλά σωπασε. Δεν θέλουμε "υποδειξεις" τέτοιου στυλ8
    • Να σας πω τι ακριβώς γίνεται... πράγμα που δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο στην τελική ένταση συνομιλίας. Όταν κάνω μια κλήση, το πρώτο μπιπ (τουουουτ ή όπως αλλιώς το λέμε :) ) ακούγεται το μισό έντονα και το μισό "χαμηλά". Τα υπόλοιπα μπιπ συνεχίζουν στη χαμηλή ένταση. Θεωρώ ότι όταν ανοίγει η γραμμή συνεχίζω να ακούω με την "χαμηλή" ένταση.

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H gvekiaris έγραψε:

φίλε μου. Ξέρεις πόσο σε έχω σε εκτίμηση για την βοήθεια και τις γνώσεις σου αλλά αυτό που σου λέμε ΙΣΧΥΕΙ... Τώρα τι συμβαίνει ακριβώς δεν ξέρω. Και έχουμε μετρο σύγκρισης αλλα τηλέφωνα
      Βρε κανένας δεν λέει ότι δεν ισχύει.. απλά δεν μπορώ να καταλάβω γτ. Όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα κάνατε κάτι; Σας ήρθε με Multi ;Τι συμβαίνει; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε διαφορετικά ακουστικά..

• Διαφήμιση
    • Ο/H gvekiaris έγραψε:

αυτό ΜΟΝΟ σαν αστείο το παίρνω.. Αν δεν θες να συμμετέχεις στην κουβέντα απλά σωπασε. Δεν θέλουμε "υποδειξεις" τέτοιου στυλ8
      Φυσικά και είναι αστείο κ καλά είναι να μείνει εκεί...
      Από την στιγμή που ανήκεις σε ένα φόρουμ πρέπει να δέχεσαι και κάτι τέτοια..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H gvekiaris έγραψε:

Βρε κανένας δεν λέει ότι δεν ισχύει.. απλά δεν μπορώ να καταλάβω γτ. Όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα κάνατε κάτι; Σας ήρθε με Multi ;Τι συμβαίνει; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε διαφορετικά ακουστικά..
      όχι με global stable μου ήρθε και με την πολύτιμη βοήθειά σου έβαλα την 7.3.2.0 την ελληνική. Το πήρα από aliexpess. Λες να παιζει ρόλο αυτό;; τι να πω!!! Είναι όντως περιεργο

Τώρα έχω την 7.2.2.0 ακολουθώντας και εκεί την γνώμη σου ;)
    • Εσείς που ξεχειλίζετε από ένταση, το VoLTE στην διαχείριση sim το έχετε ενεργοποιημένο;
      Ποιόν πάροχο έχετε;
      Είστε κάρτα ή συμβόλαιο;
      Μιλάτε με 2G ή είστε 3G;
      Αυτο που έγραψα πιο πάνω για το πρώτο μπιπ το κάνει και σε σας;

from my RN3 pro
    • Ο/H gvekiaris έγραψε:

όχι με global stable μου ήρθε και με την πολύτιμη βοήθειά σου έβαλα την 7.3.2.0 την ελληνική. Το πήρα από aliexpess. Λες να παιζει ρόλο αυτό;; τι να πω!!! Είναι όντως περιεργο
      Τώρα έχω την 7.2.2.0 ακολουθώντας και εκεί την γνώμη σου ;
      Θα έλεγα φταίει αν ήρθε με mutli γτ λες.. πειραγμένη ρομ είναι , άλλαξαν τα στάνταρ του..
      Με official όχι δεν πιστεύω. Εγώ είμαι με wind κ cosmote το ένα επιλογή 2g και το άλλο 2g και 4g και δεν βλέπω διαφορά.Το volte είναι προεπιλεγμένο στο on.

• Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Εσείς που ξεχειλίζετε από ένταση, το VoLTE στην διαχείριση sim το έχετε ενεργοποιημένο;
      Ποιόν πάροχο έχετε;
      Είστε κάρτα ή συμβόλαιο;
      Μιλάτε με 2G ή είστε 3G;
      Αυτο που έγραψα πιο πάνω για το πρώτο μπιπ το κάνει και σε σας;

from my RN3 pro
      vodafonecu. 2G όταν μιλάω. VOLTE ενεργοποιημένο
    • 4g ανοιχτό (μιλάω με 3g δηλαδη).
      VoLTE ενεργό.
      Cosmote εταιρικό.
      Όταν το περιβάλλον είναι θορυβώδες θα ήθελα παραπάνω ένταση.

from my RN3 pro
    • Διαφήμιση
    • @pavlidisc αυτό που είπες πριν ότι αλλάζει κάπως ο ήχος μου το κανε κάποιες στιγμές.
      Σαν να αλλάζει ... μειώνεται μεν η ένταση αλλά νομίζω ότι αυξάνεται η ποιότητα.
      Δεν το κάνει συνέχεια όμως...