Καλησπερα,ακουω 2μερες και απο χρηστες του κινητου.Εγω προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Καθε βραδυ θελω φορτιση.Εδω σημερα κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι και απο 89% με ανοιχτο wi-fi μια κληση που δεν απαντηθηκε και ενα ξυπνητιρι επεσε στο 82%.Ειμαι με την 6.6.30
Καλησπερα,ακουω 2μερες και απο χρηστες του κινητου.Εγω προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Καθε βραδυ θελω φορτιση.Εδω σημερα κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι και απο 89% με ανοιχτο wi-fi μια κληση που δεν απαντηθηκε και ενα ξυπνητιρι επεσε στο 82%.Ειμαι με την 6.6.30
Έχεις δει ποιες εφαρμογές είναι πάνω πάνω στην κατανάλωση; λογικά θα έχεις root εφόσον η dev είναι prerooted και θα έχεις το θέμα με το shell.
Ποσες μερες φορας την ρομ ,θελει κανα 2 μερες και πληρη φορτηση για να ερθει στα ισια .....εγω με wifi δεδομενα ανοιχτα BT ολη μερα κλησεις γυρω στις 20 απο 3-4 λεπτα η καθε μια και αρκετο fb και messenger μεχρι τωρα ειμαι στο 80%,να πω οτι εχω και 89 εφαρμογες εγκαταστασει και δεχομαι μαιλ ειμαι και στο Tapatalk συνεχεια
Έχεις δει ποιες εφαρμογές είναι πάνω πάνω στην κατανάλωση; λογικά θα έχεις root εφόσον η dev είναι prerooted και θα έχεις το θέμα με το shell.
Οχι δεν εχω δει και ουτε ξερω πως Υπαρχει καποιος οδηγος να το φτιαξω αυτο?
@alani-jm δες αυτο που σου ειπε και ο φιλος ποιο πανω ,εγω καποια στιγμη ειχα θεμα με το messanger μου έσκιζε την μπαταρια ,την εσβησα και την ξανα εβαλα και εστρωσε το κινητο