@3ftw τα παιδιά ρωτάνε και ψάχνουν την official Αγγλική ρομ 7.5.1.0 που δεν έχει εμφανιστεί Public ακόμα κάπου. Τουλάχιστον και γω δεν μπόρεσα να την βρω πουθενά!
@3ftw τα παιδιά ρωτάνε και ψάχνουν την official Αγγλική ρομ 7.5.1.0 που δεν έχει εμφανιστεί Public ακόμα κάπου. Τουλάχιστον και γω δεν μπόρεσα να την βρω πουθενά!
Ρε παιδιά το δικό μου τηλέφωνο με το μαμά φορτιστή ζεσταίνεται υπερβολικά. Πριν από λίγο το έβγαλα αναγκαστικά γιατί έκαιγε πάρα πολύ και το gsam battery μου έγραφε 45 βαθμούς κ ότι τραβούσε λίγο πάνω από 2 αμπέρ.
Όταν το έβγαλα από το φορτιστή το gsam battery έγραφε 45 βαθμούς κελσίου, το κινητό όμως πραγματικά ζεμάταγε. Οταν το φορτίζω από τη usb3 του λαπτοπ μου ζεσταίνεται αρκετά λιγότερο, βέβαια είναι λογικό γιατί από το φορτιστή τραβάει γύρω στα 2 αμπέρ, ενώ από το λαπτοπ κάπου στο 1 (μέχρι να φτάσει κάπου στο 70-80%, μετά πέφτει αρκετά). Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα του αντάπτορα από κινέζικη σε ευρωπαϊκή πρίζα; Βέβαια μου φαίνεται κουλό, δυο απλά μεταλλικά κομμάτια είναι