Επίσης ήταν ή δεύτερη φόρτιση μετά την αλλαγή της rom, φρέσκια δηλαδή και με μπόλικη χρήση GPS και Bluetooth.
Το Wi-Fi μόνιμα ανοιχτό, και φωτεινότητα auto 100%.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερώτηση. Μπορείτε να κάνετε disable τον ορθογραφικό έλεγχο της Google στην νέα stable; πραγματικά είναι εκνευριστικά αυτό να υπογραμμίζει και τις σωστές λέξεις.
Νομίζω μπορείς να το κάνεις μόνος σου αυτό στις επιλογές του google keyboard μέσα απο το settings. Για τσέκαρε το
Ερώτηση. Μπορείτε να κάνετε disable τον ορθογραφικό έλεγχο της Google στην νέα stable; πραγματικά είναι εκνευριστικά αυτό να υπογραμμίζει και τις σωστές λέξεις.
Νομίζω μπορείς να το κάνεις μόνος σου αυτό στις επιλογές του google keyboard μέσα απο το settings. Για τσέκαρε το
Μα δεν χρησιμοποιώ το Google keyboard αλλά το SwiftKey. Μπήκα στις ρυθμίσεις του Google keyboard αλλά οι ρυθμίσεις ισχύουν μόνο για εκείνο. Μιλάω για αυτές τις ρυθμίσεις (βλέπε παρακάτω)
Ενω πατάω στο γρανάζι, δεν κάνει τίποτα. Αυτό το είχα και με την 7.3.2.0 και με την ρομ που βγήκε χθες.
@Project_P την πέρασα εγώ και όλα καλά.δουλευει άψογα
Απλο update εκανα
Με βλέπω να το κάνω το update όταν επιστρέψω και γεμισω την μπαταρία του κινητού.
Έχει μέσα στις πληροφορίες change log με τις αλλαγες γιατί δεν βρήκα πουθενά αλλού;
Το ότι έχουμε πάντως ελληνική 7.5 πριν δώσουν οι Κινεζοι στο official site το download με εκπλήσσει για αλλη μία φορά ευχάριστα για την δυναμική και την αφοσίωση της ελληνικης κοινότητάς
Το ότι έχουμε πάντως ελληνική 7.5 πριν δώσουν οι Κινεζοι στο official site το download με εκπλήσσει για αλλη μία φορά ευχάριστα για την δυναμική και την αφοσίωση της ελληνικης κοινότητάς
Κατσε...άρα υπάρχει 7.5 αλλά δεν βγήκε ακόμη απο τους Κινέζους;;;;;;
Άρα η Ελληνική αρίθμηση ακολουθεί κανονικά την official Stable, η οποία όμως στην περίπτωση της 7.5 είναι ακυκλοφόρητη...;;;;;;;;;;;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.