Το θέμα είναι να κοιμάσαι με 80% και να ξυπνάς στην χειρότερη 79%. Και να μην φαίνεται ότι μπαίνει στα τέτοια μας. Προσωπικά με όσο κοιμάμαι, με τόσο ξυπνάω.
Γιατί δεν βάζεις την 6.30; τα παιδιά λένε καλά λόγια.
Αν δεν έχει το πρόβλημα αυτό. Ναι γιατί όχι την βάζω τώρα. Απλά πριν την βάλω να ρωτήσω... Αν κάνω backup μέσω miui backup μπορώ να κάνω restore τα προγράμματα στην νέα? Και τέλος πριν flasharw από recovery πρέπει πάλι... Wipe data klp?
Αν δεν έχει το πρόβλημα αυτό. Ναι γιατί όχι την βάζω τώρα. Απλά πριν την βάλω να ρωτήσω... Αν κάνω backup μέσω miui backup μπορώ να κάνω restore τα προγράμματα στην νέα? Και τέλος πριν flasharw από recovery πρέπει πάλι... Wipe data klp?
Ωραία έβαλα την 6.30..Μου έβγαλε πάλι βέβαια ότι θέλει να στείλει μήνυμα μέσω cloud για ενεργοποίηση κάρτας και mi message. Αλλά δεν έστειλε μήνυμα λόγο το ότι δεν έχω κάρτα. Αλλά το σήμα της κάρτας δουλεύει άρα καλά μέχρι εδώ. Τωρα θα δείξει.
Έχω πρόβλημα με 2 συσκευές μου. Το ένα είναι το Redmi Note 3 PRO και το άλλο το Redmi Note 2. και τα 2 κινητά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ενώ λειτουργούσαν τα 3 κουμπιά κάτω πλέον δεν δουλεύει κανένα από τα 2. Το λυπητερό είναι ότι το Redmi Note 3 το έχω μόλις 2 ημέρες και σκέφτομαι να το σπάσω.. μαζί και το άλλο και να μην ξανά πάρω xiaomi.
P.S Το κινητό έχει : Miui 7.3 Stable 7.3.8.0 (LHOCNDD) . Με αυτήν ήρθε .. και απλά χρειάζομαι βοήθεια και για τις 2 συσκευές μου.