Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Και εγώ νομίζω οτι ο καθαρισμός από το κέντρο ασφαλείας αρκεί. Οι εφαρμογές 3ων μόνο προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσουν. Σε πολλά πράγματα η Xiaomi είναι πλήρης. Δεν χρειάζεται να σκαλίζεις και να προσπαθείς να ανακαλύψεις τον τροχό...μέσα στο απέραντο και ανεξέλεγκτο Google Store. ;)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Σε πολλά πράγματα η Xiaomi είναι πλήρης. Δεν χρειάζεται να σκαλίζεις και να προσπαθείς να ανακαλύψεις τον τροχό...μέσα στο απέραντο και ανεξέλεγκτο Google Store. ;)
      Τα είπες όλα μέσα σε 2 γραμμές....

• Διαφήμιση
    • Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά μερικά πράγματα για σας είναι αυτονόητα, διότι έχετε γνώσεις και ασχολείστε χρόνια αλλά για μένα όμως όλα είναι βουνό. Τόλμησα και εγώ να πάρω κινέζικο κινητό, ύστερα να φλασάρω ( ή όπως αλλιώς το λένε) ρομ, φυσικά με βοήθεια, αλλά πιστέψτε με παρόλο που είχα βοήθεια, όλα γινόντουσαν μέσω chat, οπότε μια αγωνία και άγχος το είχα. Τώρα μου λέτε να κάνω καθαρισμό από το κέντρο ασφαλείας, ούτε ξέρω που είναι,και ούτε ξέρω τι είναι, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, αλλά σας παρακαλώ να είστε λίγο επιεικής με ανθρώπους που δεν ξέρουν, αλλά προσπαθούν. Εχθές αμά μου έλεγες να φλασάρω μια ρομ, θα σου έλεγα, να σου φλασάρω καλύτερα γεμιστά στο φούρνο (χαριτολογώντας) Και όμως το έκανα και αυτό, και καθαρισμό απο το κέντρο ασφαλείας θα κάνω, αρκεί να μάθω που είναι. Συγνώμη αν σας κούρασα....
      10/02/2012
      31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... <3 <3 <3
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

΄Με ρωτάς; Ναι έχει βρεθεί φυσικά. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει παντού.
      Θες να το δοκιμάσεις;

Ρούταρε κανείς την 7.5.1 Ελληνική; Συνάντησε κανά πρόβλημα;

εγω εχω ρουταρι μια χαρα αν και δεν βρηκα το root.zip της ρομ που είναι το περασα με πιο παλιο version..και κάποιες θερμοκρασίες γυρω στο 38.5 μεχρι 40.2,τωρα ειναι οκ οπως παλια.εχθες ενω το ειχα ηδη ρουτ μονο γυρω στο 25% μπαταρία δεν δούλευε το δακτυλικό και η οθόνη δεν "ακουγε"..εκανα rr ξεκίνησε έβγαλε το miui έβγαλε μπαρα φόρτωσης οπως οταν κάνουμε update ξεκίνησε και μετα ολα καλα..απλα σήμερα αν κατάλαβα καλα σβηστο πηγε μεχρι 99%

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Καλησπέρα Δήμητρα, βρες την εφαρμογή που γράφει ασφάλεια και σαν σήμα έχει μια ασπίδα με ένα σταυρό στη μέση. Τρέχοντας αυτή την εφαρμογή θα δεις πρώτο και καλύτερο τον "Καθαρισμός". Τρέχεις αυτό και κάνεις από εκεί τον καθαρισμό κλπ! Όντως καλό είναι να αποφεύγονται 3ες εφαρμογές για τέτοιες δουλειές γιατί μπορεί να σβήσουν αρχεία που είναι απαραίτητα και μετά να έχεις προβλήματα! :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:

αλλά σας παρακαλώ να είστε λίγο επιεικής με ανθρώπους που δεν ξέρουν, αλλά προσπαθούν. Εχθές αμά μου έλεγες να φλασάρω μια ρομ, θα σου έλεγα, να σου φλασάρω καλύτερα γεμιστά στο φούρνο (χαριτολογώντας) Και όμως το έκανα και αυτό, και καθαρισμό απο το κέντρο ασφαλείας θα κάνω, αρκεί να μάθω που είναι. Συγνώμη αν σας κούρασα....
      Βρε Δήμητρα δεν σε μαλώσαμε. Απλά στην ερώτηση που έκανες κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά.
      Για παράδειγμα, το πιο απλό ήταν να σου πούμε ναι σβήστα όλα..
      Και μετά (ίσως) κάποιον να "κυνηγούσες" γιατί σου έσβησε την φωτογραφία του μπέμπη στην Ζάκυνθο.
      Ελπίζω να με καταλαβαίνεις....
      Υ.Γ... Μπράβο σου πάντως που έφτασες να φλασάρεις ρομ έστω και με βοήθεια..
      Αυτό για τα γεμιστά ισχύει; :P

• ok @geoanto555 κατάλαβα τι εννοείς και έχεις δίκιο. :)
      Φυσικά και το εννοώ, έχω φλασάρει εγώ φούρνους με ότι τραβάει ή 'ορεξή σου.... :P
      10/02/2012
      31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... <3 <3 <3
    • OffTopic
      Να πω και εγώ με την σειρά μου , για να μαθαίνεις κ όλας...

:P .....έχω κάνει εγώ full wipe σε φούρνους....... :P

• Έβαλα κατά λάθος μια φωτογραφία στο κρυφό άλμπουμ. Έχω πατήσει εμφάνιση κρυφων άλμπουμ, αλλά δεν το βρίσκω. Που διαολο βρίσκεται?

• Διαφήμιση
    • Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Έβαλα κατά λάθος μια φωτογραφία στο κρυφό άλμπουμ. Έχω πατήσει εμφάνιση κρυφων άλμπουμ, αλλά δεν το βρίσκω. Που διαολο βρίσκεται?

Στο Cloud...;-)
      Πρέπει να κάνεις συγχρονισμό τις φωτό με το Cloud...και τσούπ...θα εμφανιστούν οι κρυφές ...δεν ξέρω εάν λύνεται αλλιώς, εγώ εχθές έτσι το έλυσα :)

Ο τρόπος υπάρχει ΕΔΩ στο post 6.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.