Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Μιας και λέμε για μπαταρίες, εγώ παρατηρώ ότι την περισσότερη κατανάλωση την έχω από "android" και "σύστημα android" και γενικά από τότε που εμφανίστηκαν αυτά τα δυο στην κορυφή δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος από την κατανάλωση. Στο wakelock detector δεν βλέπω τίποτα περίεργο εκτός από τα alarms του messenger και του viber που είναι πάντα πολύ υψηλά και το κινητό παρουσιάζει ένα πολύ μικρό drain όταν δεν είναι σε χρήση, ενώ παλιότερα όλο το βράδυ έμενε ή στο ίδιο ποσοστό ή έπεφτε 1%.
    • Ο/H hoyas έγραψε:

Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H astrah έγραψε:

Ο/H referravag έγραψε:

Επίσης το ότι εκεί που έτρωγε 15% στην αναμονή το βράδυ αμέσως μετά την αναβάθμιση που έπεσα για ύπνο το βρήκα το πρωί να έχει καταναλώσει μόνο 3% στο ίδιο διάστημα (5φορές κάτω) είναι και αυτό θέμα των ρυθμίσεων;
      Δεν ειδα καποιον να το σχολιαζει και μια και γινεται κουβεντα εχω να πω οτι καμια απο οσες ρομ εχω περασε απο οταν το πηρα -πρωτα official dev miui 7 αναβαθμιση σε official dev miui 8 και μετα ελληνικη stable 7,2,2 και τωρα ελληνικη dev 6,6,30- καμια δεν ειχε τετοια καταναλωση σε αναμονη (στον υπνο) ολες ενα 3% το περισσοτερο για ολο το βραδυ... θελω να πω μηπως ειχες θεμα με καποια εφαρμογη στην προηγουμενη ρομ και ειχες τοσο μεγαλη αποφόρτιση.... δεν φταει παντα η ρομ...

Ακόμα και εγώ που είχα θέμα με το Google search, τόση κατανάλωση σε αναμονή δεν είχα. Απλά μερικοί έχουν για κάποιον λόγο battery drain και τα ρίχνουν κατευθείαν στην ρομ.
      Χθες με την τελευταία ελληνική έβγαλα 8:30 ώρες sot και καμιά 24 ώρες αναμονή.

Εμενα με την 7.5.1 καταναλωσε βραδυ 15% τρωγοντας το μεγαλύτερο το kernel και το συστημα android. Με προηγουμενες δεν ξερω γιατι το βράδυ το αφηνα να φορτίζει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Εάν δεν έχεις φορτισει από τότε μπορείς να ανεβάσεις screenshot από την κατανάλωση της μπαταρίας;
    • Διαφήμιση
    • Φίλε μου @3ftw μην κάνεις συνέχεια παραθέσεις, γεμίζουμε το νήμα χωρίς λόγο..

• Ο/H hoyas έγραψε:

Φορτιζω τώρα. Δεν σκέφτηκα να τραβήξω ένα screenshot

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Επίσης είναι λογικό το σύστημα Android να έχει την περισσότερη κατανάλωση από τις εφαρμογές. Βέβαια αν είναι για εμένα πάνω από 35% τότε κάτι σου κρατάει "ξυπνια" την συσκευή.
      @geoanto το παράτησα μόλις για τις παραθέσεις. Ενώ σε άλλα φόρουμ κάνει μόνο το τελευταίο ποστ, σε αυτό εδώ τα τραβάει όλα μαζί και γίνεται ένα μπάχαλο.
    • Ο/H 3ftw έγραψε:

@geoanto το παράτησα μόλις για τις παραθέσεις.
      OffTopic
      Μπορείς να σβήνεις τα σημεία που δεν θέλεις..

• Διαφήμιση
    • Μιας και ακούω πολύ ράδιο FM ,παρατήρησα ότι απο την εποχη του mi2s του Redmi 3 (κορης μου) αλλά και το δικο μου δεν έχουν καταφέρει τα αλάνια της xiaomi η ποιοτητα εγγραφης να είναι αν όχι ίδια με αυτήν που εκπέμπει το ραδιο τουλάχιστον αξιοπρεπή.Πάντα γραφεται αλλοιωμενη,λες και εχεις βάλει εφέ chorus.Το θεωρώ απαράδεκτο μετα απο τοσα χρονια.Καλύτερα να μην είχε καθόλου την εγγραφή.

Και κάτι άλλο άσχετο
      Δεν υπάρχει τρόπος ρε παιδιά να μην μου βγάζει συνέχεια αυτό με την ταμπέλα να γίνω VIP.Είναι σπαστικο σε κάθε άνοιγμα σελίδας
    • Καλησπερα παιδιά. Οποίος θέλει να κάνει backup και τα data τον εφαρμογών... Υπάρχει και το titanium backup κρατάει backup σε οτι γουστάρεις... Εγώ παντός είμαι πολύ ευχαριστημένος με την GTV 6.7.7.Το βράδυ μου καίει 1 με 2 % Τωρα είμαι με 6 ωρες οθόνη. 1 ημερα και 17 ωρες αναμονης. Καμοια ωρα games. 10 ωρες 4g και gps και απόλα. Α και δε μου βγάζει συνέχεια την π@π@ρια... πρέπει να ενεργοποιηθεί η κάρτα sim κλπ...
    • Ο/H studiosakis έγραψε:

Μιας και ακούω πολύ ράδιο FM ,παρατήρησα ότι απο την εποχη του mi2s του Redmi 3 (κορης μου) αλλά και το δικο μου δεν έχουν καταφέρει τα αλάνια της xiaomi η ποιοτητα εγγραφης να είναι αν όχι ίδια με αυτήν που εκπέμπει το ραδιο τουλάχιστον αξιοπρεπή.Πάντα γραφεται αλλοιωμενη,λες και εχεις βάλει εφέ chorus.Το θεωρώ απαράδεκτο μετα απο τοσα χρονια.Καλύτερα να μην είχε καθόλου την εγγραφή.

Και κάτι άλλο άσχετο
      Δεν υπάρχει τρόπος ρε παιδιά να μην μου βγάζει συνέχεια αυτό με την ταμπέλα να γίνω VIP.Είναι σπαστικο σε κάθε άνοιγμα σελίδας

Την ίδια δουλειά και επικά την κάνει η Pro έκδοση του tune in, απλά χρειάζεται ίντερνετ.
    • Διαφήμιση
    • Υπάρχει κάποιος τρόπος να μικρύνω τα εικονίδια των εφαρμογών στην οθόνη;