@VALTOS το σημαντικότερο που δεν έχεις κάνει ακόμα είναι να μας βάλεις ένα printscreen από το About της συσκευής! Πας Settings->About Phone (κάτω κάτω) και αφού μπεις στο μενού πες μας ή ακόμα καλύτερα ανέβασε μια Photo με το τι γράφει εκεί για MIUI Version. Διάβασα που είπες ότι ήρθε με developer. Αν λοιπόν είναι official dev τότε είναι πανεύκολα τα πράγματα για σένα! Ξεκλειδώνεις άμεσα, ψαρεύεις την ρομ, την πετάς μέσα και μετά με λίγο κυνήγι του οδηγού για την Ελληνική θα έχεις ξεμπερδέψει σε χρόνο 0!
ΥΣ: Στην Αγγλία στέλνεις τρίγωνα???
αν σου πω οτι εχω ακρη και στην αγγλια για τριγωνα θα το πιστεψεις???
Δεν εννοώ αυτό. Πόση ώρα θα το αφήσεις να φορτίσει.
Απλά να το βάλεις σε φορτιστή τοίχου και να σου δείξει πάνω από 75% μπαταρία. Ακομα και πάνω από αυτό να δείχνει τώρα, και πάλι να το βάλεις να φορτίσει για κάποια ώρα..
Φαντάσου ότι η συσκευή ήταν κλειστή επί 20 μέρες περίπου και το όποιο ποσοστό μπαταρίας τώρα μπορεί να έχει μεγάλο περιθώριο λάθους. Να μην έχεις εκπλήξεις ,λόγω μπαταρίας
Καλησπέρα σας είμαι πολύ νεος στην παρέα σας και δεν ξέρω αν είμαι of topic . Μόλις παρέλαβα το redmi note 3 pro . Και έχω ένα θέμα δεν μου ανοίγει να πάρω τηλέφωνο η να δω τις επαφές κατα τα αλλά όλα λειτουργούν καλά έχει κανείς καμία ιδέα ; ( άσχετος με το θέμα ) ευχαριστώ εκ τον προτέρων .