Νομίζω σωστό είναι αυτό που σου βγάζει! Έχεις πρόβλημα να μην αναγνωρίζει τις κάρτες?
Τι έκανα εγώ μόλις τώρα. Πήγα στο About του τηλεφώνου και χτύπησα 7-8 φορές το kernel. Μετά στο μενού που έβγαλε επέλεξα Software version και εκεί πάνω πάνω γράφει ΙΜΕΙ1 ΙΜΕΙ2 με το ίδιο νούμερο και από κάτω ΜΕΙD με άλλο νούμερο!!Αυτά!
Θα τα συγχρονίσει όλα ναι αν έχεις πάρει backup απλά για τις εφαρμογές θα πρέπει να τις ξανατρέξεις και ρυθμίσεις από την αρχή. Δεν κρατάει τις ρυθμίσεις των εφαρμογών!
Νομίζω σωστό είναι αυτό που σου βγάζει! Έχεις πρόβλημα να μην αναγνωρίζει τις κάρτες?
Τι έκανα εγώ μόλις τώρα. Πήγα στο About του τηλεφώνου και χτύπησα 7-8 φορές το kernel. Μετά στο μενού που έβγαλε επέλεξα Software version και εκεί πάνω πάνω γράφει ΙΜΕΙ1 ΙΜΕΙ2 με το ίδιο νούμερο και από κάτω ΜΕΙD με άλλο νούμερο!!Αυτά!
Το παράξενο είναι ότι στης γυναίκας βγάζει δύο ΙΜΕΙ αλλά είναι παραγωγή απριλιου, μήπως άλλαξαν το module στην νεότερη παράγωγη? Το δικό μου είναι ιουνιος 16. Δεν έχω δεύτερη κάρτα να δω αν μου δουλευει και στο κουτί γράφει μόνο ένα ΙΜΕΙ.
Σε εμένα σε όλα τα 2καρτα μου έβγαζε το ίδιο IMEI και είναι λογικό μιας και από ότι ξέρω το IMEI είναι η ταυτότητα του κινητού. Ενα το κινητό, ένα και το IMEI.
Αν τώρα το δικαρτο μπορεί να εχει ενεργές και τις 2 καρτες ταυτόχρονα σε κλήση, τότε ίσως εκεί θα πρέπει να έχει 2 διαφορετικά IMEI. Τα xiaomi όμως δεν έχουν ταυτόχρονα ενεργές και τις 2 καρτες σε κλήση.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Αν το γκουγκλαρετε πάντως θα δείτε ότι και στο miui.com αναφέρεται το ίδιο προβλημα, σε κάποιους υπάρχουν χωριστά ΙΜΕΙ και άλλοι έχουν μόνο ένα και μιλάμε για το ίδιο μοντέλο κινητού και συγκεκριμένα το δικό μας.