Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H vrs5 έγραψε:

Οποτε η λυση ειναι επικοινωνια με το καταστημα που αγοραστηκε να δουμε τι λυση θα δωσουν εται; Μενει κατι αλλο; :(

Sensors δεν μπορείς να αλλάξεις δυστυχώς εκτός αν έχεις datasheet του PCB και το βρεις. Από κει και πέρα ένας απλός Sensor είναι όχι κάτι συγκεκριμένο. Το δύσκολο είναι να βρεις το datasheet όμως αν και κανονικά όλες οι international companies πρέπει να τα έχουν available αυτά. Ρίξε ένα googlarisma ή στείλε ένα mail στην Xiaomi και ζήτησε το, έχεις το δικαίωμα (αν υπάρχει support).
      Ξαναλέω, είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν το datasheet σε οποιονδήποτε το χρειαστεί, υπάρχει νομοθεσία για αυτό.
      Υπάρχει και η λύση του reverse engineering αλλά είναι καθαρός καρκίνος αυτός (υπερβολικά χρονοβόρο και δύσκολο και απαιτεί πολύ γνωση). Το έκανα μια φορά στην ζωή μου για ηλεκτρονικά ισχύος και ήθελα να αυτοκτονησω μετά την 1η εβδομάδα.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Πιο πίσω αναφέρθηκε το backup των επαφών, ερώτηση :
      Α: Το backup των επαφών στο mi cloud κρατάει και τις φωτογραφίες της κάθε επαφής;
      Β: Μπορώ να πάρω με κάποιο τρόπο backup τις επαφές εκτός mi cloud αλλά ΜΕ τις φωτογραφίες της κάθε επαφής;
      Στα τοπικά αντίγραφα δεν γίνεται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H DrSaG έγραψε:

Ο/H vrs5 έγραψε:

Οποτε η λυση ειναι επικοινωνια με το καταστημα που αγοραστηκε να δουμε τι λυση θα δωσουν εται; Μενει κατι αλλο; :(
      Sensors δεν μπορείς να αλλάξεις δυστυχώς εκτός αν έχεις datasheet του PCB και το βρεις. Από κει και πέρα ένας απλός Sensor είναι όχι κάτι συγκεκριμένο. Το δύσκολο είναι να βρεις το datasheet όμως αν και κανονικά όλες οι international companies πρέπει να τα έχουν available αυτά. Ρίξε ένα googlarisma ή στείλε ένα mail στην Xiaomi και ζήτησε το, έχεις το δικαίωμα (αν υπάρχει support).
      Ξαναλέω, είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν το datasheet σε οποιονδήποτε το χρειαστεί, υπάρχει νομοθεσία για αυτό.
      Υπάρχει και η λύση του reverse engineering αλλά είναι καθαρός καρκίνος αυτός (υπερβολικά χρονοβόρο και δύσκολο και απαιτεί πολύ γνωση). Το έκανα μια φορά στην ζωή μου για ηλεκτρονικά ισχύος και ήθελα να αυτοκτονησω μετά την 1η εβδομάδα.

Αν σου πω ότι κατάλαβα θα είναι ψέμα :D
      Είπαμε, έχω ασχοληθεί αλλά μέχρι εκεί.
      Αυτό που κατάλαβα εγώ (με δικά μου λόγια) είναι ότι την κάτσαμε τη βάρκα. Δεν πρόκειται να βγάλω άκρη ούτε με τα αγγλικά μου αλλά ούτε και με την ορολογία.
      Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Το datasheet περιέχει το σχέδιο της πλακέτας/μητρικής (Printed Circuit Board) που θα σε βοηθήσει να βρεις τι είναι που, αλλά και πάλι τώρα που το θυμήθηκα θέλεις υπέρυθρες για τέτοιες κολλήσεις, όχι κολλητηρι. Οπότε καλύτερα μιλά με το website και πες τους για defective hardware (ελαττωματικο υλικο).
      Reverse engineering σημαίνει αντίστροφη μηχανικη. Δηλαδή αντί να δημιουργείς κάτι, παίρνεις κάτι έτοιμο και προσπαθείς να καταλάβεις πως έγινε.

• @all ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

Ο/H giasoy έγραψε:

Πιο πίσω αναφέρθηκε το backup των επαφών, ερώτηση :
      Α: Το backup των επαφών στο mi cloud κρατάει και τις φωτογραφίες της κάθε επαφής;
      Β: Μπορώ να πάρω με κάποιο τρόπο backup τις επαφές εκτός mi cloud αλλά ΜΕ τις φωτογραφίες της κάθε επαφής;
      Στα τοπικά αντίγραφα δεν γίνεται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α: Η λέξη backup δεν θα έλεγα οτι είναι η σωστή όσον αφορά τις επαφές του mi-cloud. Δεν είναι backup. Είναι οι επαφές σου στην "πρώτη γραμμή" οι οποίες κατεβαίνουν και τις βλέπεις καθρέφτη και στο κινητό. Συνεπώς, το cloud είναι αυτό που έχει τις πραγματικές επαφές σου (όχι το τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο) και τις ανακαλείς σε διάφορες συσκευές. Προφανώς λοιπόν ότι προσθέτεις μένει εκεί πάνω, είτε λέγεται φωτογραφία είτε ο,τι άλλο.

Β: Σήκωσέ τες και σε ένα gmail και καθάρισες. ;)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@all ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

Α: Η λέξη backup δεν θα έλεγα οτι είναι η σωστή όσον αφορά τις επαφές του mi-cloud. Δεν είναι backup. Είναι οι επαφές σου στην "πρώτη γραμμή" οι οποίες κατεβαίνουν και τις βλέπεις καθρέφτη και στο κινητό. Συνεπώς, το cloud είναι αυτό που έχει τις πραγματικές επαφές σου (όχι το τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο) και τις ανακαλείς σε διάφορες συσκευές. Προφανώς λοιπόν ότι προσθέτεις μένει εκεί πάνω, είτε λέγεται φωτογραφία είτε ο,τι άλλο.

Β: Σήκωσέ τες και σε ένα gmail και καθάρισες. ;)
      Καλημέρα

Όσον αφορά το Α, ΟΚ με κάλυψες.
      Για το Β όμως, επειδή έχω ξανακάνει παλιότερα την ερώτηση, απ'ότι καταλαβαίνω αντίγραφα των επαφων τοπικά μαζί με τις φωτό τους εκτος cloud, είτε mi λέγεται είτε google είτε οτιδηποτε άλλο δεν γίνεται, σωστά? .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giasoy έγραψε:

Για το Β όμως, επειδή έχω ξανακάνει παλιότερα την ερώτηση, απ'ότι καταλαβαίνω αντίγραφα των επαφων τοπικά μαζί με τις φωτό τους εκτος cloud, είτε mi λέγεται είτε google είτε οτιδηποτε άλλο δεν γίνεται, σωστά? .
      Άν και έχω σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια να δημιουργώ τοπικά αντίγραφα, σου λέω οτι και εγώ όταν έψαχνα δεν μπορούσα να βρω backup που να κρατάει και τις φωτογραφίες (και μάλιστα στην αρχική ανάλυσή τους). Έτσι, τις αποθήκευα ξεχωριστά και όταν έκανα επαναφορά τις ξανα-αντιστίχιζα μία μία! Περσινά ξυνά σταφύλια όμως... :)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H vrs5 έγραψε:

Σε ευχαριστω πολυ. Δεν ξερω τι θα καταφερω αλλα τουλαχιτον θα προσπαθησω :thumbup:
      Κάνε μια προσπάθεια το παρακάτω:

Επειδή έχει αναφερθεί οτι για τους σενσορες δεν είναι πρόβλημα software ή hardware της Xiaomi αλλά corrupted το αρχείο persist.img
      Διάβασε περισσότερα εδώ

Έχεις πιστεύω εγκαταστημένους τους drivers για το κινητό και τα: adb και fastboot.
      Κατέβασε την Fastboot ROM που ταιριάζει στην έκδοση που χρησιμοποιέις από εδώ
      • Ξεζίπαρε την ROM, και βρες μέσα στον φάκελο "images" το αρχείο "persist.img"
      • Αντέγραψέ το στον φάκελο του pc σου που έχεις εγκατεστημένο το fastboot.exe
      • Κλείσε το κινητό και βάλτο σε fastboot mode (volume (-) και power button)
      • Στο pc τώρα, άνοιξε το cmd, σύνδεσε το κινητό μέσω usb και πήγαινε στον φάκελο που έχεις εγκατεστημένο το fastboot.exe πχ: c:\fastboot.exe
      Τρέξε τις παρακάτω εντολές:
      fastboot devices
      fastboot erase persist
      fastboot flash persist persist.img
      fastboot reboot
    • Ο/H vrs5 έγραψε:

Σε ευχαριστω πολυ. Δεν ξερω τι θα καταφερω αλλα τουλαχιτον θα προσπαθησω :thumbup:
      Κάπου με μπέρδεψες.Προχθές σε ένα μήνυμα σου είπες ότι δεν δουλεύει ο proximity...

• καλησπερα ειμαι με official miui global 7.3.7.0 stable... ειχε οταν το πηρα πειραγμενη ρομ με ελληνικα κ εβαλα με τον οδηγω αυτη..πως γινετε να κανω ρουτ? λογικα εχω κλειδωμενο bootoader...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H epica1977 έγραψε:

καλησπερα ειμαι με official miui global 7.3.7.0 stable... ειχε οταν το πηρα πειραγμενη ρομ με ελληνικα κ εβαλα με τον οδηγω αυτη..πως γινετε να κανω ρουτ? λογικα εχω κλειδωμενο bootoader...
      Για τσέκαρε τον παρακάτω οδηγό! :)

[DEVICE TEAM] Root Redmi Note 3 SD without flashing TWRP [No OTA Break/Issues] - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

Άκυρο θέλει ξεκλείδωτο bootloader