χαιρετώ την παρέα . Έχω το redmi note 3 pro με αγγλοκινέζικη stable rom 7.2.1.0 (LHOCNDA)
έχω πάρει μύνημα για ξεκλείδωμα του bootloader στο Mi acount μου αλλά δεν μπαίνω στην
διαδικασία αυτή γιατί την θεωρώ πολύπλοκη και επίφοβη για κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά .
σύνδεσα πριν το τηλέφωνο με το Mi pcsuit και ενώ έχω περάσει τους drivers στον υπολογιστή
έγινε η σύνδεση . πάνω δεξιά στο πρόγραμμα έχει ένα κουμπί που γράφει "upadate" και ήταν
κόκκινο. Το πάτησα και μου έβγαλε αναβάθμιση σε 7.5.2.0 . ξεκίνησε να την κάνει και ενώ
έφτασε στο 54% σταμάτησε . ποιος είναι ο λόγος που σταμάτησε ? υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος
να περαστεί η αναβάθμιση ? τι καινούριο έχει η συγκεκριμένη αναβάθμιση ? γνωρίζει κάποιος ?
ευχαριστώ
Μπαγλαμα @geoanto555, θα περάσω την ίδια ρομ από πάνω όπως έγραψε ο @lallasgr μόλις βρω χρόνο να δω αν λυθεί το θέμα, εκτός κ αν με προλάβει η επόμενη dev...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Και ψάχνω να δω που είναι αυτό που έγραψα . κάνω refresh βγαίνω ξαναμπαίνω
λέω τι έγινε που πήγε το μήνυμα . δεν πειράζει . η συσκευή είναι λειτουργικότατη
μέσα από το τηλέφωνο πατώντας στο Update μου γράφει ότι δεν βρέθηκε νεότερη
αναβάθμιση . άλλος τρόπος να την κατεβάσω από κάπου και να την περάσω υπάρχει ?
Περίεργο αυτό, να σου βγάζει update το Mi pc suite και να μην σου βγάζει η συσκευή...αν μπορείς ανέβασε μία φώτο το "About phone" και να υποθέσω ότι στις επιλογές γλώσσας δεν έχεις την ελληνική...γενικά δεν έχεις ελληνικά μενού κτλ στην συσκευή...σωστά ?