με τον νέο kernel μπορούμε να αγοράσουμε φορτιστή και QC3 ή μονο QC2?και αφού τον αγοράσουμε χρειάζεται κάποια ρύθμιση η από μονο του το καταλαβαίνει και φορτίζει αναλόγως?
Προς όλους τους ενδιαφερόμενους για το Kernel Radon 1.6 for Kenzo, έχω να σας πω τα εξής: Εάν δεν έχετε επίγνωση τι είναι το kernel και τι κάνει θα σας παρακαλούσα να μην πειράξετε τπτ από το κινητό σας. Στα δια ταύτα, μετά από μία μέρα χρήσης έχω να πω ότι ναι μεν πολύ καλό αλλά με τα ελαττώματά του(κυρίως στην QC2.0 και QC3.0), πολύ καλή αυτονομία μιας και το κυριότερο πλεονέκτημα κατ εμέ είναι το ότι σε idle κατάσταση η gpu πέφτει στα @19mhz αντί για 266mhz και οι 2 cpus πέφτουν στα 400mhz και πολλές εργασίες μπορούν να εκτελεστούν ακόμα και στα 400mhz οπότε κάνει κι εκεί οικονομία στο ρεύμα. Επίσεις έχει κάποιες ρυθμίσεις που λίγοι καταλαβαίνουν που με αυτές γίνεται το παιγνίδι ποιο smooth. Εν κατακλείδι θεωρώ πως τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά οπότε μπορεί κάποιος να το περάσει σχετικά άφοβα απο μέρους μου. Ελπίζω να σας κάλυψα.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Καλημέρα. Ήρθε το τηλ της γυναίκας μου. Ήρθε με dev. Επειδή δεν έχω χρόνο για να της περάσω την ελληνική και θα το αφήσω καμία δύο εβδομάδες με την dev. Το play store πως μπαίνει;
Καλημέρα. Ήρθε το τηλ της γυναίκας μου. Ήρθε με dev. Επειδή δεν έχω χρόνο για να της περάσω την ελληνική και θα το αφήσω καμία δύο εβδομάδες με την dev. Το play store πως μπαίνει;
Θα μπεις στο store της xiaomi και θα κατεβάσεις το Google installer που έπειτα αυτό την κάνει μόνο του τη δουλειά του download και install