Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Για δες αν ψάξεις google installer αν βγάζει περισσότερα

Έβγαλε. Έπρεπε να πατήσω κάτι κινέζικα από κάτω. Θα περιμένω καμία εβδομάδα να έρθουν και τα κλειδιά για unlock να δω αν την παλέψει με τα αγγλικά και μετά θα της περάσω την ελληνική.
    • Δεν παλεύεται αγγλικά. Περιμένω πως και πως να ερθει το οκ για ξεκλειδωμα.

Ερώτηση γιατί δεν το θυμάμαι. Ποια είπαμε είναι η γραμματοσειρά για να μην τα δείχνει όπως να ναι στο φμπ;
    • παιδια ενω εχω κλειστα τα data λαμβανω συνεχεια μηνυματα απο την cosmote οτι μολις συνδεθηκα στο internet Με χρεωση 1 ευρω καποια εφαρμογη με συνδεει αυτοματα πως μπορω να την βρω ?
    • Διαφήμιση
    • Από τα στατιστικά χρήσης δεδομένων δες ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν ίντερνετ. Και στείλε end day για να σταματήσει να σε χρεώνει αυτόματα ή κοσμοτε κάθε μέρα
    • Ο/H daras έγραψε:

παιδια ενω εχω κλειστα τα data λαμβανω συνεχεια μηνυματα απο την cosmote οτι μολις συνδεθηκα στο internet Με χρεωση 1 ευρω καποια εφαρμογη με συνδεει αυτοματα πως μπορω να την βρω ?
      Ή ο ΟΤΕ σου κλέβει ευρώ @daras. Σε μένα το έκαναν μόνο μια φορά και κατευθείαν τους πήρα τηλέφωνο λέγοντάς τους ότι αποκλείεται να είχα ανοικτό internet γιατί το είχα απενεργοποιημένο εντελώς. Μετά από μία μέρα μου επέστρεψαν το ευρώ πίσω και με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν.

Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H tasospap1986 έγραψε:

Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι;

:D :D :D
      Το εχω κανει εγω και δουλευει αρκετα καλα. Και λεω αρκετα καλα γιατι καμια φορα χανει την καρτα. Επισης το πορτακι δεχεται αρκετα μεγαλη πιεση στο κλεισιμο (και αρκετα δυσκολο κατα την εξαγωγη) και δεν ξερω αν αυτο δημιουργησει προβλημα με τον καιρο.
      Προσωπικα το αφαιρεσα εχθες μετα απο ενα μηνα που το ειχα ενσωματωμενο ετσι.
    • Καλησπέρα παιδιά
      Ελπίζω να μην είμαι off topic,θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πεί απο πού προτείνει να αγοράσω θήκη για Redmi note 3pro( rugged )γιατί λόγο δουλειάς με σκόνες,νερά,βρομιά γενικότερα, αυτή η δερμάτινη που έχω δεν το προστατεύει απο όλες τις πλευρές σε περίπτωση πτώσης.

Κάποια τέτοια σαν την φώτο πιστεύω να με καλύπτει,αλλά τη βρήκα μόνο σε ένα site alliexpress!! Αν γνωρίζει κάποιος.....
      Images
      • HTB1IjOBLFXXXXXWXpXXq6xXFXXX7.jpg

38,92 kB, 640×640, viewed 123 times
      • HTB1flOzJFXXXXXcaXXXq6xXFXXXe.jpg

80,72 kB, 640×640, viewed 120 times
    • Διαφήμιση
    • Μακριά από alliexpress. Ότι χειρότερο ever. Δεν γνωρίζω κάποιο site για μια τέτοια θήκη όπως αυτήν που ψάχνεις. Δεν έχει και τόσο φόβο όμως το κινητό, μην μασάς!

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Stable V7.5.2.0 εδώ και λίγη ώρα…

Το αποτύπωμα εξακολουθεί και εδώ να μη δουλεύει στις φωτογραφίες.

Για τη μπαταρία θα δούμε σε κανα δυο μέρες.

Πάντως αυτό το AnTuTtu

Δεν το ξαναείδα από την Stable V7.2.5.0…. και το Μάιο που μας πέρασε
      XTRV Stable V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 - Pyxis
      XTRV Stable V10.2.1.0 - kenzo
    • Ο/H vrs5 έγραψε:

Ο/H tasospap1986 έγραψε:

Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι;

:D :D :D
      Το εχω κανει εγω και δουλευει αρκετα καλα. Και λεω αρκετα καλα γιατι καμια φορα χανει την καρτα. Επισης το πορτακι δεχεται αρκετα μεγαλη πιεση στο κλεισιμο (και αρκετα δυσκολο κατα την εξαγωγη) και δεν ξερω αν αυτο δημιουργησει προβλημα με τον καιρο.Προσωπικα το αφαιρεσα εχθες μετα απο ενα μηνα που το ειχα ενσωματωμενο ετσι.
      το εχω ετσι 4 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα ,και μια χαρα βλεπει την καρτα sd και τις δυο sim ,αλλα υπαρχει παντα ενα 'αλλα' δεν ανοιγω ποτε το πορτακι ,το εκανα δουλεψε και τελος ,ο φιλος ποιο πανω εχει δικιο οτι ειναι στριμοχτα στο βαλε βγαλε και ισως η μαλλον οχι ισως αλλα σιγουρα καποια στιγμη να γινει πατατα οσο αφορα τα λαμακια που πατανε οι sim , αλλα αν δεν παιζεις με αυτο τοτε ειναι οκ ,αααα και να πω μεχρι να το πετυχω χαλασα και δυο καρτες sim
    • Ο/H ktax έγραψε:

MIUI Global Beta ROM now supports over 40 languages, right now
      και Ελληνικαααα
      t.co/zN8sEysqeV

καλημερες
      ενα link για να την κατεβασουμε ???
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Savvasaris έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά
      Ελπίζω να μην είμαι off topic,θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πεί απο πού προτείνει να αγοράσω θήκη για Redmi note 3pro( rugged )γιατί λόγο δουλειάς με σκόνες,νερά,βρομιά γενικότερα, αυτή η δερμάτινη που έχω δεν το προστατεύει απο όλες τις πλευρές σε περίπτωση πτώσης.

Κάποια τέτοια σαν την φώτο πιστεύω να με καλύπτει,αλλά τη βρήκα μόνο σε ένα site alliexpress!! Αν γνωρίζει κάποιος.....
      Αν σε ικανοποιεί η θήκη και η τιμή μη μασας τίποτα. Το αλι ειναι το κινεζικο ebay και ειναι πολυ πιο αυστηρό με τους πωλητες από τι το ebay.
      Μοναδικο μειον δεν δέχεται paypal αλλα δεν ειναι και κάτι το τραγικό. Περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σου ή τον χρόνο σου δεν υπάρχει. Έχω πάνω απο 1000€ σε αγορές κι όλα καλά.

Even dead i will fight.