Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Έκανες καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom; Συγγνώμη που επιμένω, ειδικά κάποιοι παλιοί με έχουν βαρεθεί να ρωτάω το ίδιο, αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν στο τηλέφωνο μου και ειδικά τους Κινέζους. Κάνω μια καθαρή εγκατάσταση fastboot και είμαι ήσυχος.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Δεν χρειάζεται τόση "γκρινια" τότε, από τη στιγμή που ξέρεις να πας ασφάλεια--> δικαιώματα--> Αυτόματη έναρξη κ δικαιώματα, να δώσεις τις απαραίτητες εγκρισεις σε 5 λεπτά το πολύ, με τις οποίες θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα για τα οποία "γκρινιάζεις"... :vain:
      Όπως είπε και ο @NasDriver, δεν είναι φυσιολογικό να πρέπει να πειράξεις permissions κλπ για να δουλέψει ένα ξυπνητήρι.

Και, επίσης, δεν είναι φυσιολογικό να δεχόμαστε ότι μπορεί να σου τύχει συσκευή από το «κακό» εργοστάσιο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο), άρα άτυχος φίλε, τι να κάνουμε ξύπνα κάθε πρωί με το ξυπνητήρι του παππού με τους δείκτες και τις κουδούνες.

Επίσης μου φαίνεται κουλό σε ολόιδιες συσκευές με ίδια ρομ το πρόγραμμα να συμπεριφέρεται διαφορετικά. Δεν είναι PC που τα συναρμολογήσαμε μόνοι μας με ετερόκλητα εξαρτήματα, τηλέφωνα είναι με στάνταρ specs, θα έπρεπε σε ίδιες συνθήκες να αντιδρούν ακριβώς το ίδιο. Και όχι άλλος να μην πειράζει permissions και όλα να δουλεύουν, και ο δίπλα να μην βρίσκει άκρη με τίποτα.

Ξαναλέω, χαίρομαι να πειράζω ρυθμίσεις οπουδήποτε αν αυτό σημαίνει καλύτερη παραμετροποίηση. Αλλά υπάρχουν και όρια.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το N3P μου, είναι ισχυρό και γρήγορο, αλλά αυτά τα σπαστικούλια χαλάνε μια κατά τα άλλα πολύ καλή εικόνα.

@pavlidisc
      Αυτόματη ώρα και ζώνη ώρας έχω.
      Redmi Note 3 Pro
      Lineage OS 14.1.20170503-NIGHTLY
    • @ovelikios αυτή τη στιγμή διαβάζω το ιστορικό σου ....
      Μήπως τελικά κάτι δεν έκατσε καλά στο τηλεφωνό σου; Μήπως θα πρέπει να το στήσεις από την αρχή με μία καθαρή εγκατάσταση; Έχεις το κουράγιο;

• Διαφήμιση
    • Μιας και λεγαμε μερικες σελιδες πριν για μπαταριες και αρκετες ζεστες φορτισεις , αυτο εδω το εχει κανεις?

Xiaomi Mi4i smartphone explodes while charging (Caught on camera) » TechWorm

Προβληματιζει λιγακι, αν και μπορει να ειναι πολλοι οι παραγωντες για να γινει κατι τετοιο...
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Έκανες καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom; Συγγνώμη που επιμένω, ειδικά κάποιοι παλιοί με έχουν βαρεθεί να ρωτάω το ίδιο, αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν στο τηλέφωνο μου και ειδικά τους Κινέζους. Κάνω μια καθαρή εγκατάσταση fastboot και είμαι ήσυχος.
      απο την multilanguage πηγα σε officilal μετα σε dev κ τελος στην ελληνικη.. αν και δεν μομιζω οτι αυτα παιζουν καποιο ρολο στο να μην πιανω 4G ή να μην επαρκει το ιντερνετ για καποιες εφαρμογες γιατι το κινητο γενικα ειναι αστερακι
    • paidia eixa anaferei kai prin ena thema me tin ROM tou kinitou mou. Epeidi Exw diavasei kai prospathisei diafora thelw kapoios pou gnwrizei an ginetai na me parei til I na mou steilei to kinito tou Gia na epikoonwnisw. 6985675003 .efxaristw.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

@ovelikios αυτή τη στιγμή διαβάζω το ιστορικό σου ....
      Μήπως τελικά κάτι δεν έκατσε καλά στο τηλεφωνό σου; Μήπως θα πρέπει να το στήσεις από την αρχή με μία καθαρή εγκατάσταση; Έχεις το κουράγιο;
      Έβαλα την 7.2.5 μέσω miFlash και ενώ ήταν μπρικαρισμένο. Μετράει αυτό ως καθαρή εγκατάσταση;

Μετά πέρασα την τελευταία dev μέσω του updater (choose update package) και από εκεί πέρασα στην 7.5.3.0 stable με τον ίδιο τρόπο. Τα προβλήματα με το ξυπνητήρι εμφανίζονταν σε κάθε μία από τις εγκαταστάσεις, όσες ρυθμίσεις και αν άλλαξα μετά από ψάξιμο και ερωτήσεις. Το ίδιο και το caller ID app.

Καθαρή εγκατάσταση εννοείς TWRP, wipe κλπ; Έχω ήδη άδεια για bootloader, και από κουράγιο (όπως είδες παραπάνω) τα πάω μια χαρά :)

Και ΟΚ, πες ότι κάνω εγκατάσταση με wipe κλπ, μετά πρέπει να στήσω χειροκίνητα εφαρμογές και ρυθμίσεις, ή είναι εντάξει να χρησιμοποιήσω το backup που έχω στην SD?
      Redmi Note 3 Pro
    • Διαφήμιση
    • Βασικά στο είπα γτ διάβασα ότι κάποια στιγμή έβαλες με Miflash την 7,2,5 και έκανε 400 sec..
      Επίσης δεν άνοιγε και έπρεπε να βγάλεις την μπαταρία..
      Για μένα πρέπει να κάνεις καθαρή από την αρχή..
      Μι flash και εγκατάσταση μία ρομ (εκτός dev global)
      Και στην συνέχεια ότι νομίζεις.. Αν θέλεις μένεις εκεί , αν θέλεις βάζεις άλλη.
      Εφαρμογές καλύτερα να τις στήσεις από την αρχή...

• Ο/H Project_P έγραψε:

Μιας και λεγαμε μερικες σελιδες πριν για μπαταριες και αρκετες ζεστες φορτισεις , αυτο εδω το εχει κανεις?

Xiaomi Mi4i smartphone explodes while charging (Caught on camera) » TechWorm

Προβληματιζει λιγακι, αν και μπορει να ειναι πολλοι οι παραγωντες για να γινει κατι τετοιο...
      Κακα τα ψέματα κύριοι.. Η μπαταρίες τυπου lion poly είναι πολυ επικίνδυνες και ειδικά οταν δεν μπορείς εύκολα να ανοίξεις το καπάκι και να ελέγξεις σε τι κατάσταση είναι (αν εχει κάποιο φουσκωμα) είναι να μην σου κάτσει το λαχείο, τα ποσοστά είναι άπειρο ελάχιστα για να συμβεί κάτι τέτοιο αλλα παντα πρεπει να το έχουμε καπου στην ακρη του μυαλου μας...
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Βασικά στο είπα γτ διάβασα ότι κάποια στιγμή έβαλες με Miflash την 7,2,5 και έκανε 400 sec..
      Επίσης δεν άνοιγε και έπρεπε να βγάλεις την μπαταρία..
      Για μένα πρέπει να κάνεις καθαρή από την αρχή..
      Μι flash και εγκατάσταση μία ρομ (εκτός dev global)
      Και στην συνέχεια ότι νομίζεις.. Αν θέλεις μένεις εκεί , αν θέλεις βάζεις άλλη.
      Εφαρμογές καλύτερα να τις στήσεις από την αρχή...
      Σε ευχαριστώ για την απάντηση

Λογικά θα πάω σε κάτι σαν ξεκλείδωμα BL-->wipe με TWRP-->καθαρή εγκατάσταση. Θα περάσω την πρώτη 8άρα stable έτσι όταν είναι διαθέσιμη. Και βλέπουμε :)
      Redmi Note 3 Pro
    • Έχεις ξεκλειδώσει; Θα βάλεις μία fastboot rom από την αρχή. (Σε edl/κλειδωμένο ή fastboot/ξεκλείδωτο)
      Από εκεί κ πέρα αν θές να περάσεις twrp κάντο...

Για να μην ζαλίζουμε και τους άλλους πες μου λίγο αν έχεις ξεκλειδώσει και να θέλεις να πας σε άλλη ρομ πέραν της official..(στην Ελληνική πχ)

• Διαφήμιση
    • @ovelikios, θα κάνεις αυτόν τον οδηγό να βάλεις την official china fastboot developer...αυτή θα είναι καθαρή εγκατάσταση και μετά συνεχίζεις για την ελληνική

Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)