Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H badadis έγραψε:

πρέπει τωρα να κατεβάσω και να βάλω την developer κινας στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου όπως γράφουν?
      Τι θέλεις να κάνεις; Να περάσεις Ελληνική ρομ;
      καλημέρα.. ναι
    • Δεν χρειάζεσαι DEV από την στιγμή που ξεκλείδωσες.. Κατευθείαν πας για twrp και Ελληνική.
      Υπάρχει οδηγός,,

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

δηλαδη τώρα εσύ πιστεύεις ότι τον καλυψες?? 8| ?( Αν κρίνω από το επόμενο μήνυμα του @osalonikios, δύσκολο... :lol: :D :P

Τουλάχιστον δεν τον παρότρυνα να βάλει κάτι που δεν έχει ιδέα τι είναι και τι μπορεί να προκαλέσει..Όπως λέει και ό φίλος @Souits "Εάν δεν έχετε επίγνωση τι είναι το kernel και τι κάνει θα σας παρακαλούσα να μην πειράξετε τπτ από το κινητό σας."
      To kernel είναι πολύ ευαίσθητο σημείο και καλό είναι να μην το πειράζουμε εάν δεν ξέρουμε. Παράδειγμα: εάν κάποιος που δεν γνωρίζει το τι μπορεί να κάνει και το τι μπορεί να προκαλέσει το kernel καλύτερα απλά να το ξεχάσει, γιατι εάν βάλει κάποιο λάθος kernel στην συσκευή του μπορεί να την "κάψει", απλά και ξάστερα. Μην κάνετε πειραματισμούς σε κάτι που δεν το κατέχετε καλά. Στα δια ταύτα την έκδοση του Radon 1.x μπορείτε να την βάλετε γιατι είναι δοκιμασμένη αλλά στον κοινό χρήστη είναι περιττή. Όταν σταθεροποιηθεί ίσος να σας την προτείνω με κλειστά μάτια γιατί θα έχει και σωστό QC2.0 και 3.0 αλλά και dt2w και κάποια άλλα καλούδια. Η τωρινή έκδοση είναι μόνο για 5.χ.χ LP οπότε όσοι χρησιμοποιούν MM(η γνωστή που διέρρευσε) όπως εγώ δεν κάνει επ ουδενί να μπει στο κινητό. Για παραπάνω πληροφορίες ρωτήστε.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Δεν χρειάζεσαι DEV από την στιγμή που ξεκλείδωσες.. Κατευθείαν πας για twrp και Ελληνική.
      Υπάρχει οδηγός,,
      Δεν μπορούσα να κάνω κάτι με τις οδηγίες γγαιτί πάλι στην cmd δεν μου αναγνώριζε εντολές όπως και στο ξεκλείδωμα που με ταλαιπώρησε..έκανα πάντως κι αυτό με την developer για παν ενδεχόμενο...τίποτα όμως μέχρι τις 3 το βράδυ ...μετά δεν άντεξα και τα παράτησα...γι αυτό ζητάω κάποια βοήθεια...θα αρχίσω ξανά τώρα και βλέπουμε...για το twrp χρειάζεται λειτουργια fastboot?
    • Έβαλε κανείς την 6.7.28 να μας πει εντυπώσεις;

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Aν δεν "δει" το PC το κινητό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
      Πέρνα mi pcsuite MEGA, miflash 1474, adb & fastboot minimal_adb_fastboot_v1.4_setup.exe | by shimp208 for Utilities, pda net PdaNetA4190.exe

επανεκκίνηση τον υπολογιστή,
      κάνε κανα δυο τάματα σε "μεγάλους" αγίους,
      άλλαξε θύρα στο pc,
      εννοείται χρησιμοποιείς το "μαμίσιο" καλώδιο,
      δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 64 bit,
      δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 32 bit.

O θεός βοηθός!! :saint:

@Souits και εγώ μέσος χρήστης είμαι, έχω φλασάρει πάμπολες ρομ σε πολλές συσκευές και αυτό το radon, διαπίστωσα ότι κάνει δουλειά στο θέμα της διάρκειας της μπαταρίας σίγουρα.... :thumbup:
      Quick charging 3 ή 4 ή 5 δεν με απασχολούν η αλήθεια, γιατί νομίζω ότι δεν είναι και τόσο καλό για την μπαταρία να τη ζορίζεις πάνω από αυτά για την οποία προορίζουν... :fie:
      Η συσκευή έτσι και αλλιώς πάει νερό, αλλά είδα και μια διαφορά 10000+ στο σκορ του antutu μετά το φλασάρισμα του radon... 8|
      Φυσικά και δεν είπαμε να πάει κάποιος να το φλασάρει σε έκδοση που δεν είναι συμβατή.... ;( :wink:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • @demakhs Μια χαρά τότε. Βγαίνει και 1.8 σήμερα. Βάλε και πες μας. :evil:
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Post No. 5828.
      Ακριβώς όπως τα λέει ο @osalonikios
      Παρε και τον οδηγό.....

Ευχαριστώ.
      Απ'ότι διάβασα, επειδή έχω ξεκλείδωτο bootloader, δεν υπάρχει τρόπος να βάλω την Ελληνική ROM safely. Άρα πάω για την Global Stable. Είναι αρκετά safe αυτή διαδικασία (εφόσον φυσικά ακολουθήσω σωστά τις οδηγίες) ή υπάρχει και εδώ κίνδυνος για brick;

• Τι εννοείς εχεις ξεκλέιδωτο .. με unofficial τρόπο..???
      Όλα γίνονται αρκεί να το θες...χαχα

• Ο/H demakhs έγραψε:

Aν δεν "δει" το PC το κινητό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
      Πέρνα mi pcsuite MEGA, miflash 1474, adb & fastboot minimal_adb_fastboot_v1.4_setup.exe | by shimp208 for Utilities, pda net PdaNetA4190.exe

επανεκκίνηση τον υπολογιστή,
      κάνε κανα δυο τάματα σε "μεγάλους" αγίους,
      άλλαξε θύρα στο pc,
      εννοείται χρησιμοποιείς το "μαμίσιο" καλώδιο,
      δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 64 bit,
      δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 32 bit.

O θεός βοηθός!! :saint:

@Souits και εγώ μέσος χρήστης είμαι, έχω φλασάρει πάμπολες ρομ σε πολλές συσκευές και αυτό το radon, διαπίστωσα ότι κάνει δουλειά στο θέμα της διάρκειας της μπαταρίας σίγουρα.... :thumbup:
      Quick charging 3 ή 4 ή 5 δεν με απασχολούν η αλήθεια, γιατί νομίζω ότι δεν είναι και τόσο καλό για την μπαταρία να τη ζορίζεις πάνω από αυτά για την οποία προορίζουν... :fie:
      Η συσκευή έτσι και αλλιώς πάει νερό, αλλά είδα και μια διαφορά 10000+ στο σκορ του antutu μετά το φλασάρισμα του radon... 8|
      Φυσικά και δεν είπαμε να πάει κάποιος να το φλασάρει σε έκδοση που δεν είναι συμβατή.... ;( :wink:
      μου βγάζει την συσκευή μου στον cmd unauthorized
    • Διαφήμιση
    • Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H biovaggoulas έγραψε:

• καλημέρα παιδιά. Εκανε κανείς το update σε 6.7.28 χθες . Παρατήρησε μεγάλη διαφορά στη χρηση μπαταρίας?

• Το έκανα εκεί που φαίνεται στο διάγραμμα 81%. Απο άποψη χρονου μπαταρίας μου έφαγε περιπου 15 ώρες με βαση τη χρηση που υο κάνω συνήθως...

Δώσε μας και την κατανάλωση software hardware.
      Δυστυχώς το φορτισα και δεν κράτησα σκρινσοτ. Αλλά ηταν στα κλασσικά. 61% apps και 39% hardware. Στα apps πρωτα με τη μέγιστη κατανάλωση android system και android.

Δεν την πέρασε κανείς τη 6.7.28 να μας πει γνώμη?