καλημέρα.. ναιΟ/H geoanto555 έγραψε:
Τι θέλεις να κάνεις; Να περάσεις Ελληνική ρομ;Ο/H badadis έγραψε:
πρέπει τωρα να κατεβάσω και να βάλω την developer κινας στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου όπως γράφουν?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
δηλαδη τώρα εσύ πιστεύεις ότι τον καλυψες??Αν κρίνω από το επόμενο μήνυμα του @osalonikios, δύσκολο...
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν χρειάζεσαι DEV από την στιγμή που ξεκλείδωσες.. Κατευθείαν πας για twrp και Ελληνική.
Υπάρχει οδηγός,,
-
-
Για να περασω twrp χρειάζεται λειτουργία fastboot? για να είμαι σίγουρος..
-
Aν δεν "δει" το PC το κινητό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Πέρνα mi pcsuite MEGA, miflash 1474, adb & fastboot minimal_adb_fastboot_v1.4_setup.exe | by shimp208 for Utilities, pda net PdaNetA4190.exe
επανεκκίνηση τον υπολογιστή,
κάνε κανα δυο τάματα σε "μεγάλους" αγίους,
άλλαξε θύρα στο pc,
εννοείται χρησιμοποιείς το "μαμίσιο" καλώδιο,
δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 64 bit,
δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 32 bit.
O θεός βοηθός!!
@Souits και εγώ μέσος χρήστης είμαι, έχω φλασάρει πάμπολες ρομ σε πολλές συσκευές και αυτό το radon, διαπίστωσα ότι κάνει δουλειά στο θέμα της διάρκειας της μπαταρίας σίγουρα....
Quick charging 3 ή 4 ή 5 δεν με απασχολούν η αλήθεια, γιατί νομίζω ότι δεν είναι και τόσο καλό για την μπαταρία να τη ζορίζεις πάνω από αυτά για την οποία προορίζουν...
Η συσκευή έτσι και αλλιώς πάει νερό, αλλά είδα και μια διαφορά 10000+ στο σκορ του antutu μετά το φλασάρισμα του radon...
Φυσικά και δεν είπαμε να πάει κάποιος να το φλασάρει σε έκδοση που δεν είναι συμβατή....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Post No. 5828.
Ακριβώς όπως τα λέει ο @osalonikios
Παρε και τον οδηγό.....
Ευχαριστώ.
Απ'ότι διάβασα, επειδή έχω ξεκλείδωτο bootloader, δεν υπάρχει τρόπος να βάλω την Ελληνική ROM safely. Άρα πάω για την Global Stable. Είναι αρκετά safe αυτή διαδικασία (εφόσον φυσικά ακολουθήσω σωστά τις οδηγίες) ή υπάρχει και εδώ κίνδυνος για brick;
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Aν δεν "δει" το PC το κινητό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Πέρνα mi pcsuite MEGA, miflash 1474, adb & fastboot minimal_adb_fastboot_v1.4_setup.exe | by shimp208 for Utilities, pda net PdaNetA4190.exe
επανεκκίνηση τον υπολογιστή,
κάνε κανα δυο τάματα σε "μεγάλους" αγίους,
άλλαξε θύρα στο pc,
εννοείται χρησιμοποιείς το "μαμίσιο" καλώδιο,
δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 64 bit,
δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 32 bit.
O θεός βοηθός!!
@Souits και εγώ μέσος χρήστης είμαι, έχω φλασάρει πάμπολες ρομ σε πολλές συσκευές και αυτό το radon, διαπίστωσα ότι κάνει δουλειά στο θέμα της διάρκειας της μπαταρίας σίγουρα....
Quick charging 3 ή 4 ή 5 δεν με απασχολούν η αλήθεια, γιατί νομίζω ότι δεν είναι και τόσο καλό για την μπαταρία να τη ζορίζεις πάνω από αυτά για την οποία προορίζουν...
Η συσκευή έτσι και αλλιώς πάει νερό, αλλά είδα και μια διαφορά 10000+ στο σκορ του antutu μετά το φλασάρισμα του radon...
Φυσικά και δεν είπαμε να πάει κάποιος να το φλασάρει σε έκδοση που δεν είναι συμβατή....
-
Ο/H 3ftw έγραψε:
Ο/H biovaggoulas έγραψε:
Δεν την πέρασε κανείς τη 6.7.28 να μας πει γνώμη?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα