Καλησπερα και συγχαρητηρια για το φορουμ.
Σκεφτομαι μεσα στις επομενες μερες 2-3 να παραγγειλω το Redmi note 3 pro ειτε απο το vickmall ειτε απο το geekbyuing.Εχω λοιπον τις εξης αποριες που καπως εχω ξεκαθαρισει αλλα οσο να ναι θελω μια τελικη ωθηση.
0) Αρχικα vickmall ή geekbuying?Στο geekbuing ποια ειναι ακριβως η αγγλοκινεζικη στην αγορα γιατι δεν τα λεει πολυ ξεκαθαρα.
1)σκεφτομαι να το παρω με την αγγλοκινεζικη Rom και να ζητησω απλα το play store και να βγαλουν κατι κινεζιες που εχει (οσες γινεται)....Αυτη η διαδικασια κρινεται ιδιαιτερα safe?
2) Κατα την παραγγελια θα ζητησω SP και τι να κανουν με τη Rom. Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει οπωσδηποτε να διευκρινισω;Εκτος απο το να ζητησω φωτογραφιες πριν την αποστολη
3) Στην ελληνικη εκδοση που εχετε προετοιμασει, οι ενημερωσεις μπαινουν αυτοματα η πρεπει να παρακολουθω στο φορουμ τις ενημερωσεις;
4)Ειμαι υπερβολικα ασχετος στα του τεχνικου
2 προβληματα μέχρι τώρα με την 6.7.28 κινεζική dev. Μεγαλο battery drain χωρίς να υπάρχει shell ενεργοποιημένο (το κερνελ πρώτο στο drain list) και μου έχει κανει unmount την sd ήδη 2 φορές χωρίς λογο.
Αλλος με τα ίδια θέματα?
Καλησπέρα, έχει συμβεί σε κανέναν άλλον να μην δουλεύει το μικρόφωνο στο Viber? ενώ λειτουργεί κανονικά στην κανονική τηλεφωνία? rom-xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0
είναι η δεύτερη συσκευή που αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα. Πaντα redmi note 3 pro
Βάλε παλιότερη έκδοση viber και μην την αφήνεις να κάνει update.. Έχει θέμα η τελευταια
Έβαλα την παλαιά έκδοση viber και έχω τα αντίστροφο αποτέλεσμα. Δουλεύει συνομιλία και δεν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ στέλνει κανονικά τα μηνύματα.
...ο καλύτερος kernel γιά το miui είναι ο stock...
...όλοι οι custom μου δημιούργησαν προβλήματα...
...γιά να ξαναγυρίσετε στον stock, κάντε extract και φλασσάρετε το boot.img της ρόμ που έχετε...