Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Gonzo έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Gonzo έγραψε:

Καλησπέρα, έχει συμβεί σε κανέναν άλλον να μην δουλεύει το μικρόφωνο στο Viber? ενώ λειτουργεί κανονικά στην κανονική τηλεφωνία?
      rom-xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0
      είναι η δεύτερη συσκευή που αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα. Πaντα redmi note 3 pro
      Βάλε παλιότερη έκδοση viber και μην την αφήνεις να κάνει update.. Έχει θέμα η τελευταια
      Έβαλα την παλαιά έκδοση viber και έχω τα αντίστροφο αποτέλεσμα. Δουλεύει συνομιλία και δεν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ στέλνει κανονικά τα μηνύματα.
      Ειδοποιήσεις οταν λαμβάνεις μήνυμα;
      Δοκιμασε να δωσεις δικαιωματα προβολής οθόνης απο την εφαρμογή security και βαλε το και στο start up.
    • Ο/H spirosgm έγραψε:

Ο/H Gonzo έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Gonzo έγραψε:

Καλησπέρα, έχει συμβεί σε κανέναν άλλον να μην δουλεύει το μικρόφωνο στο Viber? ενώ λειτουργεί κανονικά στην κανονική τηλεφωνία?
      rom-xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0
      είναι η δεύτερη συσκευή που αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα. Πaντα redmi note 3 pro
      Βάλε παλιότερη έκδοση viber και μην την αφήνεις να κάνει update.. Έχει θέμα η τελευταια
      Έβαλα την παλαιά έκδοση viber και έχω τα αντίστροφο αποτέλεσμα. Δουλεύει συνομιλία και δεν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ στέλνει κανονικά τα μηνύματα.
      Ειδοποιήσεις οταν λαμβάνεις μήνυμα;Δοκιμασε να δωσεις δικαιωματα προβολής οθόνης απο την εφαρμογή security και βαλε το και στο start up.
      οχι, ακόμα ποιο περίεργο. ενω στέλνει κανονικά, στην δεύτερη συσκευή (galaxy sII), φαίνεται σαν να είναι OF LINE. Και παρόλο αυτό αν κάνω κληση απο samsung σε xiaomi, η κληση περνάει, αν και γράφει οτι ο χρήστης είναι εκτός δικτύου...
    • Λοιπόν, ακόμα πιο τρελό....
      από το δεύτερο κινητό δε ν περνάει τίποτα και δείχνει το xiaomi ofline, ενώ απο το PC που είναι ζευγαρωμένο με το δεύτερο κινητό- βλέπει το xiaomi κανονικά και στέλνει μηνύματα κανονικά...
      το πρόβλημα ομως παραμένει και όταν προσπαθω να κανω αλληλογραφία και με τους φιλους μου. με βλέπουν και αυτοί ofline..
    • Διαφήμιση
    • Αυτο που λες γινεται και με το δικο μου ΤΗL.
      Πιθανότατα να ειναι πρόλημα σερβερ του viber κι όχι σφάλμα συσκευής ή softaware δικό μας.

Even dead i will fight.
    • Ο/H Gonzo έγραψε:

Λοιπόν, ακόμα πιο τρελό....
      από το δεύτερο κινητό δε ν περνάει τίποτα και δείχνει το xiaomi ofline, ενώ απο το PC που είναι ζευγαρωμένο με το δεύτερο κινητό- βλέπει το xiaomi κανονικά και στέλνει μηνύματα κανονικά...
      το πρόβλημα ομως παραμένει και όταν προσπαθω να κανω αλληλογραφία και με τους φιλους μου. με βλέπουν και αυτοί ofline..
      Δεν κατάλαβα αν μηνυματα απο xiaomi προς αλλους περνανε..
      Παρόμοιο πρόβλημα είχα οταν είχα κανει restore το viber απο titanium. Χρειαστηκε να μου στειλει καποιος μηνυμα, να το διαβασω για να ξεκινησει να λειτουργει το viber στην συσκευη μου.
      Απο το pc που ηταν ο ιδιος λογαριασμος συνδεδεμενος επικοινωνουσα κανονικα!
      Αλλα κ αλλη μια φορα με παρομοιο προβλημα εκανα uninstall/install (κανονικα απο play store) και ολα καλα. Δοκίμασε το με μια επανεκκινηση, επισης αν το viber του xiaomi ειναι σε καποιο pc συνδεδεμενο βγες κ απο εκει. Μπορει να δημιουργειται κανενα conflict με το QR code το παλιο.
    • το πρωι που το εβαλα απο app store ηταν ενεργο κανονικα, δεχοταν μηνυματα,αλλα ειχε θεμα στο μικροφονο του τηλεφωνου κατο την κληση. Αλλαξα το viber σε παλαιοτερη εκδωση και αρχισε να δουλευει κανονικα κατα την κληση, αλλα απεκτησα το θεμα με τα ΜΝΜ. Τορα εκανα αναβαθμηση στο τελευταιο viber παλι, δουλευει η τηλεφωνια, αλλα συνεχιζει να μην δεχεται μηνηματα.Σημειωση- στο κινητο απο το οποιο στελνω, δεν γραφει Απεσταλει! γιατι ο χρηστης ειναι ofline... τι να πω;...
    • ξέρω ότι σας ζάλισα, άλλα πρέπει να ενημερώσω οτι το θέμα λύθηκε. δεν ξερω πως. Επέτρεψα στο viber να βλέπει την τοποθεσία μου και μετά έβαλα μια εικόνα προφίλ. Και στης ρυθμησεις viber επέτρεψα την αυτόματη λήψη μέσων με χρηση δεδομένων κινητής. Ηταν οι μόνες αλλαγές που έκανα...
      Άλλα οτι και αν άλλαξα, γιατί το PC то έβλεπε κανονικά, και τα άλλα κινητά οχι;... κάλο βράδυ σε όλους.
    • Διαφήμιση
    • paidia kalispera kai pali. To kiNito tis kopelas Mou redmi note 3 pro 1 evdomadas ksafnika ekei pou kratouse i mpataria 2 meres kai...twra exri pesei sto miso. Epeidi exw akousei polla gia peite ligo kamia apopsi..foraei afti tin rom .elliniki.
      Images
      • image-0-02-01-7bc79713220a2e7f9d4010f0274cb2a73309625a107e65b481ba1d5b900a84c8-V.jpg

174,69 kB, 720×1.280, viewed 140 times
    • @nasosvsnasos Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.......Αλλά σίγουρα βλέποντας την φωτο η ρομ είναι πειραγμένη και ήταν επόμενο ότι θα έχεις προβλήματα.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Στο Galaxy S4 είχα περασμενες όλες τις κάρτες των S /M και διαφόρων καταστημάτων στην εφαρμογή beep n ' go και έτσι έδινα και σκαναραν το barcode.
      Τώρα στο Redmi Note 3 το barcode δε το διαβάζουν τα μηχανήματα των καταστημάτων.
      Ξέρετε τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να κάνω κάτι;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • φιλε μου το φόρουμ είναι ελληνικό.
      Εαν συνεχίσεις να γραφείς αλαμπουρνεζικα δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση.
      Φιλικά πάντα