Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Αν πατήσετε SHIFT+R.FLASH σας λέει εκείνο να του
      δώσετε απο τον υπολογιστή σας μια κατεβασμένη recovery rom σε μορφή .zip
      και αφού την κάνει verify ότι είναι official τη βάζει. Αυτό είναι
      χρήσιμο όταν θέλουμε να κάνουμε downgrade. π.χ απο την 7.1.20.0 να πάμε
      σε στην 7.1.18.0. μιας και το πρόγραμμα πάντα μας βάζει απο μόνο του την
      τελευταία έκδοση.
      Επίσης κάτι που παρατήρησα δεν uποστηρίζει τη Global Rom όπως βλέπετε.

Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.

• Ο/H biovaggoulas έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H biovaggoulas έγραψε:

Δυστυχώς το φορτισα και δεν κράτησα σκρινσοτ. Αλλά ηταν στα κλασσικά. 61% apps και 39% hardware. Στα apps πρωτα με τη μέγιστη κατανάλωση android system και android.
      Κατέβασε το Gsam battery, δείχνει ποιο αναλυτικά τα στοιχεία κατανάλωσης και ειδικά στις εφαρμογές.Αφού το βάλεις δες τις εφαρμογές ένα σου εμφανίζει το SHELL, αν ναι απλά κάνεις επανεκκίνηση και μετά θα είσαι ΟΚ
      Φίλε νας κατέβασα την εφαρμογή που μου είπες και το σκρινσοτ είναι αυτό.

Αυτό το 84% οθόνης μου φαίνεται προβληματικό . Λες και δεν απενεργοποιειται η οθόνη ακόμα κι όταν είναι σβηστή. Αλλά με προβληματίζει και το ανμουντ της ες ντι στα κουτουρου. Πως μπορω να κάνω downgrade στην officiall dev?
      Μηπως είχες καθόλου το κινητο συνδεδεμένο σε υπολογιστή κτλ;
      Γιατι το Gsam αυτη τη στιγμή σου δείχνει stats απο το τελευταίο unplugged.
      Κανε ενα full charge, restart, κ μετα θα δεις ακριβώς αν υπάρχει θέμα με την κατανάλωση στην οθόνη.
    • Ο/H takman έγραψε:

Καλημέρα σας,
      καλως σας βρηκα,
      παρήγγειλα το κινητο από vickmall με global official και playstore,
      από το screenshot φαίνεται οκ?
      Μια χαρά είσαι, απόλαυσε το τηλέφωνο....
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...ο καλύτερος kernel γιά το miui είναι ο stock...
      ...όλοι οι custom μου δημιούργησαν προβλήματα...
      ...γιά να ξαναγυρίσετε στον stock, κάντε extract και φλασσάρετε το boot.img της ρόμ που έχετε...
      Εχεις δοκιμάσει τον radon, τον χρησιμοποιώ σχεδόν 20 μέρες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα
    • Ο/H spirosgm έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...γιά να ξαναγυρίσετε στον stock, κάντε extract και φλασσάρετε το boot.img της ρόμ που έχετε...
      Εχεις δοκιμάσει τον radon, τον χρησιμοποιώ σχεδόν 20 μέρες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα

Και εγώ. Με την radon δεν έχω κανένα πρόβλημα ιδίως μετά τη αναβάθμιση σε ver17.. το μόνο κακό είναι ότι μετά από αναβάθμιση τις ελληνικής rom θέλει ξανά εγκατάσταση από την αρχή...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H nasosvsnasos έγραψε:

paidia kalispera kai pali. To kiNito tis kopelas Mou redmi note 3 pro 1 evdomadas ksafnika ekei pou kratouse i mpataria 2 meres kai...twra exri pesei sto miso. Epeidi exw akousei polla gia peite ligo kamia apopsi..foraei afti tin rom .elliniki.
      Καλωσήρθες στην παρέα μας φίλε μου.
      Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου όταν ακούς "τηλέφωνο XIAOMI", είναι ότι, δεν θα λειτουργήσει για πολύ, αν δεν του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom που του ταιριάζει, αμέσως μόλις το πιάσεις στα χέρια σου. :)
      Αυτό να το λες και σε όσους νέους υποψήφιους χρήστες σκέφτονται να αγοράσουν XIAOMI.
      Οπότε, αν δεν έχεις βασικές γνώσεις αλλαγών rom και της γενικής ορολογίας του ANDROID, πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις και να πράξεις.
      Ευτυχώς για σένα υπάρχει αυτό εδώ το φόρουμ, που διαθέτει όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι για να γίνεις ένας έμπειρος χρήστης και κάτοχος XIAOMI.
      Ξεκινάς με τον παρακάτω οδηγό, ο οποίος έχει στην αρχή 3 λινκ που πρέπει να τα ακολουθήσεις, να τα μελετήσεις και μετά να προχωρήσεις παρακάτω, που έχει οδηγό ειδικά για την δική σου συσκευή.

Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H Chris Lazaridis έγραψε:

Ο/H spirosgm έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

Και εγώ. Με την radon δεν έχω κανένα πρόβλημα ιδίως μετά τη αναβάθμιση σε ver17.. το μόνο κακό είναι ότι μετά από αναβάθμιση τις ελληνικής rom θέλει ξανά εγκατάσταση από την αρχή...

Εχω βάλει μόνο interactive governor και δεν εχω πειραξει κατι αλλο, εχεις βρει καποιο καλο tweak επιπλεον; Thanks
    • Διαφήμιση
    • Αρχίζει και με κουράζει αυτό το κινητακι... Αμα είναι να χορεύουμε γύρο απο φωτιά με ένα τύμπανο όπως τα Σαμαν για να δουλεύει όπως το θέλουμε, τότε άστα να πάνε...

3 μέρα εμπειρίας: κατανάλωση 30% σε 8 ώρες εργασίας. Χρήση - αναμονής. δυο sim ενεργές, και δεδομένα κινητής ενεργά. Τίποτα άλλο. παρατηρω
      Images
      • Screenshot_2016-07-31-14-29-26_com.android.settings.png

143,95 kB, 1.080×1.920, viewed 116 times
      • Screenshot_2016-07-31-14-27-49_com.miui.securitycenter.png

174,24 kB, 1.080×1.920, viewed 111 times
    • υπάρχει κάποιος επ αμοιβή να αναλαμβανει να ξεκλειδωσει το κινητο μου δεν εχω ειλικρινα καμια ορεξη να μπλεξω σε τομεις ασχετους ;( ουτε θελω να κανω ζημια στο κινητο μου :)
      οποιοσ θελει πμ μενω Αγ Παρασκευη κ εργαζομαι κεντρο
    • Δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο forum να το κάνει κάποιος επί πληρωμή, εσύ πάντως κάνε αίτηση για unlock

• Ο/H spirosgm έγραψε:

Ο/H Chris Lazaridis έγραψε:

Ο/H spirosgm έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

Εχω βάλει μόνο interactive governor και δεν εχω πειραξει κατι αλλο, εχεις βρει καποιο καλο tweak επιπλεον; Thanks

Βγήκε και ή ver18...οι ρυθμίσεις που βάζω εγώ είναι αυτές...
      <u>Cpu - </u><br />
      * Frequency big cluster 883 mhz - 1804 mhz<br />
      * Big cluster governor Impulse<br />
      * Frequency small cluster 400 mhz - 1440 mhz<br />
      * Small cluster governor Impulse<br />
      * Touch boost : I keep this on, makes scrolling smooth<br />
      * Hotplug boost, wakeup boost, I keep both of them off<br />
      <br />
      <u>IO Scheduler - </u><br />
      * BFQ for good performance<br />
      * Read ahead 512 on both internal and external<br />
      <br />
      <u>Screen -</u><br />
      * I use saturation intensity 40(+10), select whatever you like here<br />
      <br />
      <u>Misc -</u><br />
      * Vibration intensity - I use 75, select what you like<br />
      * Dynamic Fsync - I keep it on only<br />
      * Powersuspend Mode - Hybrid<br />
      <br />
      <i>Note - All settings are compatible with kernel adiutor.</i>

• Διαφήμιση
    • Ο/H Canadadream έγραψε:

υπάρχει κάποιος επ αμοιβή να αναλαμβανει να ξεκλειδωσει το κινητο μου δεν εχω ειλικρινα καμια ορεξη να μπλεξω σε τομεις ασχετους ;( ουτε θελω να κανω ζημια στο κινητο μου :)
      οποιοσ θελει πμ μενω Αγ Παρασκευη κ εργαζομαι κεντρο
      Αν εσύ ο ίδιος δεν θέλεις να αναλάβεις αυτήν την ευθύνη, μην τυχών και πάθει τίποτα η συσκευή σου, πως θα αναλάβει κάποιος άλλος να την "πειράξει" ?
      Τι θα γίνει αν κάτι πάει στραβά ? Ποιος θα έχει την ευθύνη ?

Φίλε μου και με όλων τον σεβασμό, μάλλον επέλεξες συσκευή από λάθος εταιρεία, τα xiaomi είναι συσκευές που πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους :/

Επίσης ποια συσκευή έχεις ? Εδώ είναι για το Redmi 3 και όχι για το Redmi Note 3 Pro που έχεις στο προφίλ σου :/