Χαχα, ρε παιδιά η φάση μού θυμίζει τον πρώτο καιρό των Windows 95 που δοκιμάζαμε τα πάντα μπας και τα κάνουμε κάποτε να δουλέψουν χωρίς προβλήματα και αξιόπιστα.
Αυτό με το Viber δεν το έχω παρατηρήσει, η αλήθεια είναι πως φοβάμαι να τσεκάρω (6.2.0 έκδοση).
Το τελευταίο που μου κάνει το τηλέφωνο είναι ότι εμφανίζει κανονικά σύνδεση 4G αλλά στην πράξη δεν ανταλλάσσει δεδομένα, ούτε καν σαν G σκέτο. Ξεπερνιέται μόνο με reboot (ούτε καν με flight mode και πίσω).
Θα περιμένω την official 8 για πεντακάθαρο install μετά από σούπερ wipe.
Χαχαχα σωστά!!
Κατι αλλο, που δεν αφορά μόνο την συσκευή μας αλλα κ στα search που έκανα δεν βρήκα κάποιο σχετικό νήμα..
Το back up στους server της google έχει βρεί κάποιος τρόπο να λειτουργεί;;
Έχω το κινητό με official ελληνικη 7.5.2 αλλά η πυξίδα δεν δουλεύει. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα έχει από μόνο του συντεταγμένες και δεν μπορώ να κάνω τπτ. Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί γίνεται αυτό;
Έχω το κινητό με official ελληνικη 7.5.2 αλλά η πυξίδα δεν δουλεύει. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα έχει από μόνο του συντεταγμένες και δεν μπορώ να κάνω τπτ. Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί γίνεται αυτό;
Πήγαινε στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, χτυπά πολλές φορές το κερνελ και πήγαινε κάνε το recalibrate στο test menu που θα βγάλει.
Εμένα δεν μου απάντησε κάνεις...
Ελληνικη stable -V7.5.2.0. Εδώ και 3 μέρες. Από εφαρμογές που κατέβασα είναι μόνο το VIBER. το Κινητό είχε κινεζικό dev ram οταν το πηρα. έκανα εγκατάσταση Ελληνικής Rom σύμφωνα με οδηγίες.
Το κινητό έχει πάρα πολύ μεγάλη κατανάλωση. αντέχει μόνο 24 ώρες σε αναμονή, χωρίς καθόλου χρηση.
Εχει δυο sim κάρτες και έχει ενεργοποιημένα τα δεδομένα και wifi. Όλη την μπαταριά την τρώνε τα Andriod.