32-3 το σκορ...
Έλα, πάμε δυνατά να το γυρίσουμε...

Έλα, πάμε δυνατά να το γυρίσουμε...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν ισχύει αυτό. Απλά υπάρχει μια δυσκολία να μπει με miflash.Ο/H vortalhe έγραψε:
Να σε διορθώσω λίγο GLOBAL developer θέλει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader και για να ξεκλειδώσεις θέλεις Official china developer και στην συνέχεια αφού ξεκλειδώσεις πας στην ελληνική
Κάνε επανεκκίνηση σε ρεκοβερυ, μέσα από το ρεκιβερυ. Δες στο mount μήπως είναι τσεκαρισμενι το system. Αν ναι ξετσεκαρισε. Επίσης μήπως στο mount είναι τσεκαρισμενο κάτω, αυτό πιυ λέει για read only και ξετσεκαρισε το. Ξαναδοκιμασε το installΟ/H Gonzo έγραψε:
may day!
error7 failed to extract dir from "system" to "/system"
τι κανουμε τωρα?
Swipe προς τα κατω μια φορα και εισαι ετοιμος!Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Αυτό το λουκέτο στο Gmail ξέρει κανείς πως βγαίνει?
Ευχαριστώ!Ο/H spirosgm έγραψε:
FP = Fingerprintgsam = εφαρμογή για στατιστικά χρήσης μπαταρίας.Ο/H Aurumnus έγραψε:
Πως μπορώ να δω αν το κινητό μπαίνει σε deep sleep;Σαν να μου φαίνεται ότι η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα και χρειάζεται τακτικά reboot.
Τι είναι τα gsam, FP;
ΥΓ: Άσχετο, πως βλέπω τα παλιά μου post;
Απο την εφαρμογη που εχει το miui, πας Ασφαλεια>Μπαταρια>Χρηση και κοιτας στην εφαρμογη "Android" το 'keep awake". Αν δεις ωρες το κινητο παραμενει ενεργο και δεν μπαινει σε deep sleep.
Απο το gsam πας στο held awake και εκει μπορεις να δεις το deep sleep.
η official global απο το vickmall ειναι staple rom και ολα ερχονται με κλειδωμενο bootloader. Για να ξεκλειδωσεις bootloader διαβασε Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock ToolΟ/H GioNiko έγραψε:
Επειδη μπερδευτικα λιγο και ειμαι και καινουργιος στο ολο θεμα με xiaomi.. Η official global οπως την λεει στο vickmall ειναι η global developer? Και αν ναι σημαινει οτι εγω που λεω να το παραγγειλω με την official global θα μου ερθει με ξεκλειδωτο bootloader?Ο/H vortalhe έγραψε:
Να σε διορθώσω λίγο GLOBAL developer θέλει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader και για να ξεκλειδώσεις θέλεις Official china developer και στην συνέχεια αφού ξεκλειδώσεις πας στην ελληνικήΟ/H makisfz έγραψε:
Να το παραγγείλει με την official global και μετά για να το ξεκλειδώσεις περνάς την global developer και μετά την ελληνικηστάλθηκε από το redmi note 3 proΟ/H GioNiko έγραψε:
Καλησπερα! Σκεφτομαι να παραγγειλω το κινητο με την official global rom. Αν μετα ομως θελησω να περασω την ελληνικη rom που εχουμε εδω στο forum υπαρχει καποιος τροπος για να παω στην official κινεζικη και απο εκει στην ελληνικη? Ρωταω διαφορα απο χτες που εγινα μελος γιατι πριν το παραγγειλω θελω να εχω μια επιγνωση με τις rom και ολα αυτα που ισως χρειαστουν μετα..
tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή πολλαπλών παραθέσεων. ().
Φίλε , Μακεδων, ευχαριστώ για την απάντηση. Προς το παρών το κινητό δουλεύει χωρίς να παρουσιάζει κάποιο κόλλημα. θα το έχω υπ`όψιν την άλλη φορά αν χρειαστεί να κάνω install.Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κάνε επανεκκίνηση σε ρεκοβερυ, μέσα από το ρεκιβερυ. Δες στο mount μήπως είναι τσεκαρισμενι το system. Αν ναι ξετσεκαρισε. Επίσης μήπως στο mount είναι τσεκαρισμενο κάτω, αυτό πιυ λέει για read only και ξετσεκαρισε το. Ξαναδοκιμασε το installΟ/H Gonzo έγραψε:
may day!
error7 failed to extract dir from "system" to "/system"
τι κανουμε τωρα?