Σε ευχαριστώ φίλε NasDriver για το καλωσόρισμα αλλά αν θα μπορούσες είτε εσύ είτε κάποιος άλλος να με διαφωτίσετε στις ερωτήσεις μου θα ήμουν πολύ ευγνώμων!Ο/H AJP23 έγραψε:
Καλημέρα σας! Χθες παρέλαβα το κινητό μου κι επειδή είμαι ψιλοάσχετος θέλω να κάνω 3-4 ερωτήσεις...
1. Πρώτα απ όλα σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα όπου έκανα screenshot ποια rom φοράω; Την αγγλοκινέζικη επίσημη που είναι αρκετά αξιόπιστη κ δέχεται αναβαθμίσεις έχω;
2. Μιας κ δεν έχω θέμα με τα αγγλικά λέω να το αφήσει ως έχει το κινητό... Απλώς το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως υπάρχουν πολλές εφαρμογές (όπως το να αλλάξω θέμα ή να επιλέξω ήχο κλήσης που έχουν κινέζικα κ όχι αγγλικά με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω απολύτως τίποτα)! Γνωρίζετε γιατί δεν έχουν εξαφανιστεί τελείως τα κινέζικα σε αυτά τα μενού τη στιγμή που έχω επιλέξει την αγγλική γλώσσα; Όσες κινεζοεφαρμογές είχε μπροστά κ με άφηνε να τις διαγράψω τις διέγραψα!
3. Λύση για να έχω 160 χαρακτήρες σε sms υπάρχει ή πρέπει να κατεβάσω μια εφαρμογή από το store όπως για παράδειγμα το Textra SMS; (θα προτιμούσα να μείνω με τη μαμά εφαρμογή)
4. Πως μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά στο facebook για να μην εμφανίζονται τα τεράστια κενά στις ελληνικές λέξεις;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Έχω και μια άλλη ερώτηση τώρα που τη θυμήθηκα... Το κινητό το έκανα παραγγελία από εδώ: fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-32GB.html ... Είχα 'τικάρει' την επιλογή: "Unlocked and Rooted Phone[+ US$ 2.99]"... Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος τι μου προσφέρει αυτό το πράγμα ώστε να το εκμεταλλευτώ μιας κ το πλήρωσα;