Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Dante έγραψε:

Με την 7.5.2 μου φαινεται αργουν οι ειδοποιήσεις στο viber. Καπου ειχα δει εναν οδηγο με 2-3 πραγματα. Τον εχει κανεις προχειρο;
      Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων

• καλημερα
      μετα απο τρεισ μερες με το κινητο στο χερι εχω εντυπωσιαστεί αλλα θέλω μια μικρη βοήθεια γιατι λογικά κάποια ρύθμιση μου διαφεύγει
      εχω το dropbox για να περναω τις φωτογραφιες μεσω wifi αμεσα
      αλλα δεν τις ανεβάζει όλες, ειδικά αν κλείσει η οθόνη

δευτερο
      το youtube αν παίζει μουσική και κλείσει η οθόνη σταματάει η μουσική (ειλικρινά δεν θυμάμαι αν πρέπει να γίνεται έτσι)

τριτο
      χρησιμοποιώ το nike+ για καταγραφή της διαδρομης και χρόνων οταν τρέχω και οταν κλείσει η οθόνη, καθε τρεις και λίγο λέει pausing workout και resuming workout. Αυτό γινόταν με το προηγούμενο κινητό οταν σταματούσα να τρέχω και έμενα ακίνητος (πχ για να περάσω ενα δρόμο, στο περπάτημα δεν σταμάταγε)
      κατά τα αλλα κανονικά μετράει απλα σου σπαει τα νευρα να στα λεει ολη την ωρα στο αυτι

θεωρώ λοιπόν οτι και τα τρία ειναι συμπτώματα sleep του κινητού, το οποίο μπλοκάρει εφαρμογές.
      πως μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσειςωστε να μην με εμποδίζει;
      κυρίως το τρίτο με ενδιαφέρει

εχω τν 7.3.6 global stable και το κινητο ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader
      επειδή δεν έχω χρόνο για να φλασαρω τώρα θα ασχοληθώ μεσα στη βδομάδα με προσοχή

ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγνώμμη για το πρήξιμο και σημερα
    • Ο/H GkAdam έγραψε:

Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων

Έχει την 7.3.6 global stable και σου ρθε ξεκλείδωτο; Είσαι σίγουρος ότι έχεις official rom;

• Διαφήμιση
    • κατ αρχήν μ******α μου δεν είδα το από πάνω ποστ που ήταν αυτό που έψαχνα
      Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι είναι οφισιαλ η ρομ?
      Images
      • Screenshot_2016-08-04-10-50-26_com.android.settings.png

176,23 kB, 1.080×1.920, viewed 128 times
    • Δεν είναι λεβέντη μου.. Έχει Ελληνικά και 2 μηδενικά..Δεν παίρνει αναβαθμίσεις.
      Εχει 100 προβλήματα... και αν δεν έχει θα βγάλει..
      Γνώμη μου βάλε official και μετά Ελληνική.

• Καλημέρα φιλοι μου,
      εβαλα εναν λογαριασμο gmail Που εχω να βλεπω τα μαιλ και σωστα μου μετεφερε τις επαφες που εχω περασμενες.
      Εκει τις περναω ολες για να ειμαι καλυμενος...

μαζι με αυτες μου εφερε την σαρα και την μαρα που εχω στειλει κατα καιρους E-MAIL.
      προφανως τις θεωρει επαφες... πως γινεται να μην εμφανιζονται στο κινητο αφου δεν εχουν ουτε αριθμο τηλ ουτε τιποτα παρα μονο ενα μαιλ?

ευχαριστω πολυ
    • Ο/H GkAdam έγραψε:

καλημερα
      μετα απο τρεισ μερες με το κινητο στο χερι εχω εντυπωσιαστεί αλλα θέλω μια μικρη βοήθεια γιατι λογικά κάποια ρύθμιση μου διαφεύγει
      εχω το dropbox για να περναω τις φωτογραφιες μεσω wifi αμεσα
      αλλα δεν τις ανεβάζει όλες, ειδικά αν κλείσει η οθόνη

δευτερο
      το youtube αν παίζει μουσική και κλείσει η οθόνη σταματάει η μουσική (ειλικρινά δεν θυμάμαι αν πρέπει να γίνεται έτσι)

τριτο
      χρησιμοποιώ το nike+ για καταγραφή της διαδρομης και χρόνων οταν τρέχω και οταν κλείσει η οθόνη, καθε τρεις και λίγο λέει pausing workout και resuming workout. Αυτό γινόταν με το προηγούμενο κινητό οταν σταματούσα να τρέχω και έμενα ακίνητος (πχ για να περάσω ενα δρόμο, στο περπάτημα δεν σταμάταγε)
      κατά τα αλλα κανονικά μετράει απλα σου σπαει τα νευρα να στα λεει ολη την ωρα στο αυτι

θεωρώ λοιπόν οτι και τα τρία ειναι συμπτώματα sleep του κινητού, το οποίο μπλοκάρει εφαρμογές.
      πως μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσειςωστε να μην με εμποδίζει;
      κυρίως το τρίτο με ενδιαφέρει

εχω τν 7.3.6 global stable και το κινητο ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader
      επειδή δεν έχω χρόνο για να φλασαρω τώρα θα ασχοληθώ μεσα στη βδομάδα με προσοχή

Όσον αφορά το youtube πάντα σταματάει όταν κλείνει η οθόνη σε ολες τις συσκευές που έχω. Για τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος οτι είναι ρύθμιση της εκάστοτε εφαρμογής η ρύθμιση του wifi απο τς settings. Έχει καπου επιλογή να παραμένει ανοιχτό ακομα και σε sleep.
      Επισης δοκίμασε να κλειδωσεις τις εφαρμογές στη μνήμη σερνοντας τα εικονίδια προς τα κάτω οταν είσαι μεσα στο μενού του multitasking.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Δεν είναι λεβέντη μου.. Έχει Ελληνικά και 2 μηδενικά..Δεν παίρνει αναβαθμίσεις.
      Εχει 100 προβλήματα... και αν δεν έχει θα βγάλει..
      Γνώμη μου βάλε official και μετά Ελληνική.
      δεν χρειαζεται να το πεις
      με το που ειδα ξεκλείδωτο bootloader την ψιλιάστηκα τη δουλειά
      με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω official και μετα ελληνική

ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια
    • Ο/H koofinhio έγραψε:

πως γινεται να μην εμφανιζονται στο κινητο αφου δεν εχουν ουτε αριθμο τηλ ουτε τιποτα παρα μονο ενα μαιλ?
      Επαφές/παρατεταμένα το κάτω αριστερό πλήκτρο/ προβολή προτιμήσεων/απόκρυψη ελλιπών αριθμών.

• Επανερχομαι καθως το ισως το προβλημα με την μπαταρια στο -2 με παιδευει.
      Πηγα μεσω του updater να αλλαξω εκδοση και μου εβγαζε μηνυμα cannot verify package.
      Μετα μπηκα στο mi pc suite να κανω recovery flash.Το κινητο οταν παει να μπει σε recovery δειχνει οτι δεν εχει μπαταρια.(το εβαλα να φορτιζει ολο το βραδυ).Τελος δοκιμασα και μεσω fastboot και τρωω error και εκει.
    • Διαφήμιση
    • Κατέβασε άλλη ρομ ποιο παλιά... φλασαρε την με miflash