παιδιά έχει κανένας την επιλογή chroma flash στην κάμερα του ? Τι είναι αυτό?
"Finally, Chroma Flash will let users take two almost simultaneous pictures of an object, one with flash and one without flash. The processor will then combine the two images, offering a final image that has the “sharpness and clarity and bright color tones from a picture with the flash, coupled with the natural colors of a picture without a flash.”
Ποιο προγραμματακι ειναι για να βλεπουμε με ποσα mΑ φορτιζει;
Γιατι ομολογω οτι θα ηθελα το ρευμα φορτισης να ειναι το μαμα,μιας και πιστεύω οτι για να το εκανε ετσι η χιαομι κατι ξερει. Ισως η μπαταρια να μη τη παλευει,who knows.
Έχω την εντύπωση ότι αυτό σου κάνει..
Από την άλλη αν φορτίζεις με τον μαμά φορτιστή είναι δεδομένο ότι θα φορτίζει κανονικά(max2000ma)
Γιατι ομολογω οτι θα ηθελα το ρευμα φορτισης να ειναι το μαμα,μιας και πιστεύω οτι για να το εκανε ετσι η χιαομι κατι ξερει. Ισως η μπαταρια να μη τη παλευει,who knows.
Έχω την εντύπωση ότι αυτό σου κάνει..
Από την άλλη αν φορτίζεις με τον μαμά φορτιστή είναι δεδομένο ότι θα φορτίζει κανονικά(max2000ma)
Απλα θελω να δω τι ρευμα δινει μετα το 80% που με τον μαμα κερνελ εκοβε.
Παντως ολο το βραδυ το κινητο δεν επεσε ουτε ενα 1% απο μπαταρια.
Πρωτη φορα αυτο το πραγμα.
Φλασαρεις απλα ρομ με τα wipe. Αλλα backup παντα και παιζεις με τους κερνελ χωρις κανενα κινδυνο να χασεις τιποτα. Παντως ειμαι με τον 2.1 και φαινεται να τα πηγαινει αψογα στη διαχειριση μπαταριας.
Αθηνα βαραγα 7-8 ωρες οθονη,το βλεπω με το κερνελ αυτο το 10ωρο να ειναι ευκολακι.
'Ολες οι μπαταρίες των κινητών της ίδια τεχνολογίας ειναι.
Δλδ δεν έχει άλλη μπαταρία το xiaomi κι άλλη το Samsung.
Διαφέρουν μόνο οι διαστάσεις και τα σημεία φόρτισής-εκφόρτισης.
Οι μπαταρίες φορτίζουν και με 2 και με 3Α χωρις να δημιουργεις πρόβλημα.
Το τελευταιό πράγμα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχεί κάποιος σε ένα τηλέφωνο είναι η μπαταρία του.
Τον τελευταίο έχεις; Είπα σήμερα να τον περάσω και γω.....
Ναι τον τελευταιο. Το μονο bug ππυ εχω βρει ειναι αυτο με τη λειτουργια αναγνωσης κτλ,που δε μπορει να διορθωθει.
Κατα τα αλλα αψογο. Ζεσταίνεται και λιγοτερο το κινητο.
Απλα κανε μου μια χαρη. Παιξε ενα απαιτητικο παιχνιδι πριν και αφου περασεις το κερνελ και δες αν παρατηρήσεις καμια διαφορα.