Με radon και μαμα φορτιστη ,τραβαει 2Α μεχρι το 80% και μετα πεφτει σταδιακα.
Στο 86-87 καπου στο 1,5Α.
Στο 90% εδινε 1Α και προς το τελος μεχρι και 0,5.
Καποιος με μαμα κέρνελ μπορει να βαλει το προγραμματακι αυτο και να ριξει μια ματια περιπου στα ιδια ποσοστα για να συγκρινουμε;
Στα ίδια είναι και έτσι είναι το σωστό. Κι αν θες να είσαι ακόμα πιο σωστός βρες εναν φορτιστή καλό στο 1Α και φόρτιζε με αυτόν. Όταν δεν υπάρχει λόγος για γρήγορη φόρτιση, γι πιο λόγο να πιέζεις την μπαταρία σου;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
παιδια σημερα μου ηρθε το xiaomi redmi note 3 pro ολα καλα το κινητο πετάει αλλα το εβαλα να φορτίση αφου το ειχα αφήσει να μηνει απο μπαταρια τελειως, και φτάνει 81% και σταματάει...τι να κανω καμια βοηθεια;;; επίσης εχω την multy language rom.
οτι να ναι.....το έσβησα και το ξανα έβαλα και γεμίζει κανονικα το ειχα αφήσει πριν περιπου για 10 λεπτα και δεν γέμιζε....φιλε μπορεις να μου πεις γιατι αλλαζουνε ολοι ρομ;; πρέπει να αλλάξω και εγω αναγκαστικα; γιατι δεν ξερω τιποτα και φοβάμαι θα κανω κανενα λάθος..
Γιατί η συγκεκριμένη ρομ έχει κάποια θέματα...
Παρατηρήθηκε επίσης ότι ακόμη και αυτοί που δεν είχαν θέματα μετά από λίγο καιρό αποκτήσαν..
Αν δεν έχεις ιδέα βρες κάποιον που να έχει βασικές γνώσεις να στην αλλάξει..
δύσκολο γιατι κάνεις δεν εχει ψαχτεί στο να αγοράσει xiaomi ειμαι ο πρωτος.. και ποια ακριβώς πρεπει να βαλω;; θες να σου στείλω καποιο screen για να δεις ποια ακριβως χρειάζομαι;;
@mixalis760, Η ρομ που έχεις unofficial, αυτό σημαίνει ότι σταδιακά η συσκευή θα αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα, αν δεν το κάνει είδη, κολλήματα, να μην ανοίγει εφαρμογές, κτλ, έως και να σβήσει μία μέρα στα καλά καθούμενα, όλα αυτά έχουν συμβεί.