Καλησπερα σε ολους! Θα βγω λιγο off topic αλλα δεν θελω να ανοιγω αλλο θεμα ανευ λογου. Ψαχνωντας στο internet για vinyl skin για το note μου αρχικα απογοητευτηκα γιατι τα γνωστα site (dbrand κτλ) δεν ειχαν βγαλει για το συγκεκριμενο μοντελο και απο ασια μερια ευρισκα αυτοκολλητα με χαζα σχεδια (οχι βινυλιο,απλο αυτοκολλητο).Ψαξε ψαξε βρηκα εντελει αυτο gadgetshieldz.com , εταιρια απο ινδια (η αποστολη απο εκει εγινε) που εχει τεραστια γκαμα για xiaomi και ειδικα για το note.
Εκανα μετα φοβου τη παραγγελια και μετα απο μια βδομαδα ηρθε ο φακελος συστημενος σπιτι μου.Προσωπικα διαλεξα το brushed titanium γιατι εχω το λευκο note και ταιριαζει καλυτερα.Ειναι ποιοτητας εφαμιλης της dbrand,πραγματικο βινυλιο της 3M ,και κοπη σε ακριβεια χιλιοστου.Μεσα στη συσκευασια εχει και για το εμπρος μερος της συσκευης αλλα λογω του nillkin που εχω μπροστα δεν το εβαλα.Για καποιον που δεν θελει θηκη για τη συσκευη αλλα εχει και το φοβο μηπως του γρατζουνιστει η για καποιον που προλαβε και το γρατζουνισε ειναι η καλυτερη λυση.Προφανως δεν παρεχει καμια προστασια σε πτωση.Μονο μειον οτι δεν καλυπτει τα πλαστικα πανω και κατω μερη του κινητου αλλα μονο το μεταλλικο!!
Γεια σας μόλις αγόρασα το redmi note 3 pro από ελληνικό eshop έχει ελληνική γλώσσα αλλά δε γνωρίζω ποια rom έχει. Στο 2ο βήμα στον ορισμό τοποθεσίας δεν εχει την Ελλάδα στη λίστα. Να συνεχίσω βάζοντας μια τυχαία χώρα ή να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία;