Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • @trexo21 unofficial rom κ εσύ....
      Τι γίνεται ρε παιδιά.. επιδημία έχουμε;

• Kαι δεν ξέρω αν όλοι μα όλοι το ζήτησαν με official και τους ήρθε ότι ναναι ή δε ζήτησαν τίποτα.
      Στην πρώτη περίπτωση θέλουν ένα κραξιματάκι τα κινεζάκια.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Θα το πω και ας φανώ κακός..
      Εγώ πιστεύω ότι πολλά από αυτά είναι από επιστροφές, κολλημένα κλπ.
      Βλέπεις όλα έρχονται με ξεκλείδωτο bootloader..

• Ξέρουν που τα στέλνουν τα second hand.
      Kαι μεγάλη πιθανότητα για λαμογιά υπάρχει όταν παραγγέλνει κάποιος για πρώτη φορά από ένα μαγαζί.
      Σου λενε νουμπάς ειναι δεν ξέρει. Σιγά μην το πάρει πρέφα.
      Γι αυτό έχουμε 2-3 μαγαζία και παιζουμε μπάλα με αυτά. Που τους ξέρουμε και μας ξερουνε. Γιατί έχουν τον φόβο πως αν κάνουν λαμακία το πουλάκι θα πετάξει για άλλα μαγαζάκια.

Even dead i will fight.
    • Το σκεπτικό σου με καλύπτει αλλά δυστυχώς κάποιος "γνωστός" που αγόρασε από e-shop Κίνας (από τα "καλύτερα") του ρθε και μεταχειρισμένο και κλειδωμένο με λογαριασμό Xiaomi.
      Όταν το είδαμε ότι είναι κλειδωμένο του λέω .."ρε λες να είναι μεταχειρισμένο" και μου λέει..(μετά από λίγο) "ρε μ@@@κα έχει πολύ σκόνη στο ακουστικό...

@trexo21 η καλύτερη λύση είναι να περάσεις official rom..

• Διαφήμιση
    • Ο/H trexo21 έγραψε:

τι κάνουμε τώρα δλδ;
      Βαζεις μια official ROM.
      Υπάρχουν οι αγγλοκινέζικες και υπάρχουν και οι ελληνικες που από τι λένε εδώ και τους πιστεύω ειναι και καλύτερες με έτοιμα playstore και 160 χαρακτηρες τα sms

Even dead i will fight.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το σκεπτικό σου με καλύπτει αλλά δυστυχώς κάποιος "γνωστός" που αγόρασε από e-shop Κίνας (από τα "καλύτερα") του ρθε και μεταχειρισμένο και κλειδωμένο με λογαριασμό Xiaomi.

@trexo21 η καλύτερη λύση είναι να περάσεις official rom..
      Δεν πιστεύω πως υπάρχει μαγαζί που δεν κάνει φούστιες.
      Όλοι κάνουν. Το Gearbest πχ μου έστειλε καμένο G9 LED ενώ είχα αγοράσει 48 PL LED και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
      Τους είπα να στειλουν άλλο και μου άρχισαν τα κινέζικα.
      Οπότε prnt screen κι αποστολή τις παραγγελίες μου σε αυτους κι από κάτω γράφω οκ θα το αγοράσω από αλλού. Κι αυτό και τα επόμενα.
      Άρχισαν τις γαλιφιές, στείλανε καινούρια λάμπα και 5$ σε εκτπωτικό κουπόνι για αγορές, μετά 10$ και μετά 20$ για να δεχτώ τη συγνώμη τους. Φυσικά δεν ξαναψώνισα τίποτα.
      Το Tinydeal με preorder 4 Oukitel K4000 έλεγε για αποστολή 30 Οκτ και στις 30 Νοεμβρη μετά από ένα σκασμο email ακόμα δεν το είχε διαθέσιμο. Όταν ακύρωσα την παραγγελία (4Χ110€) ως δια μαγειας ΄΄ηρθαν στην αποθήκη στο λεπτό και για να ξαναπαραγγειλω μου κάνανε και 5% έκπτωση.

Even dead i will fight.
    • και εγω εχω multy language rom και δεν εχω αλλαξει και εχω γεμίσει μεσα πράγματα, γιατι το αλλαζουνε ολοι πως ειναι σιγουρη οτι κατι θα παθει το κινητο; τσαμπα τα ψωνίζουμε;
    • Ο/H mixalis760 έγραψε:

και εγω εχω multy language rom και δεν εχω αλλαξει και εχω γεμίσει μεσα πράγματα, γιατι το αλλαζουνε ολοι πως ειναι σιγουρη οτι κατι θα παθει το κινητο; τσαμπα τα ψωνίζουμε;
      Κοίταξε.. εμείς σας λέμε ποιο είναι το σωστό. Αν δεν θέλετε να το κάνετε.,. πολύ καλά κάνετε.

• Διαφήμιση
    • ναι φιλε μου για καλο και για κακο και εγω θα ηθελα να το κανω, ομως αμα δεν εχω ιδεα το πως γινεται, ασχετα αμα το γράφει στις οδηγίες, αμα δεν εισαι καλος απο αυτα δεν το διακινδυνεύεις να το κανεις αυτο...τωρα αν αλλη το εχουνε κανει και 5 και 6 φορες, ευκολο το λενε! αλλα για καποιον που δεν εχει ιδεα απο αυτα δεν ειναι τοσο ευκολο!!