μακαρι να ειχα καποιον κοντα αυτην την στιγμή και εναν και δυο καφέδες θα του κέρναγα, ομως τωρα ειδικά καλοκαιριάτικα που λείπουν ολοι λιγο δύσκολο...σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο φιλε μου, ομως τωρα εγω αμα κατσω και το προσπαθήσω μονος και κανω κατι λαθος, τελείωσε μετα!!
Συγγνώμη που θα σε ταραξω, αλλά το τηλέφωνό σου ειναι ηδη τελειωμένο. Αν δεν κάνεις κάτι άμεσα, είναι ζήτημα χρόνου η τουβλοποιηση του. To ψάρι, η κότα και η xiaomi θέλουν χέρι...
Προσπαθώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχει ο Μιχάλης και το κινητό του είναι ένα βήμα πριν την τουβλοποιηση... Άλλα πήγα πολλές σελίδες και δεν βρήκα κάπου να αναφέρει το πρόβλημα που έχει... Το μόνο που βρήκα είναι τα ποστ που λέει ότι έχει unofficial ROM
στο κέντρο δεν θα το παρω, ομως μετα θα πρέπει, και θελω να εχω ενα νορμαλ κινητό, τωρα αμα ειναι να το τρέμω μην μου πάθει κατι, πρέπει να το φτιάξω γρήγορα... αμα μπορέσει να με βοηθήσει ο φιλος μας ο νικος θα ηταν τέλεια, αλλιώς σε κανα μαγαζί λογικα θα μπορέσουν...
Ναι απλά θέλει να περάσει άλλη ρομ και από ότι κατάλαβα την ελληνικη,αλλα αν θέλει απλά την official με αγγλικά μπορεί να το κάνει εύκολα αν θέλει.
Μιχαλη σου έστειλα μήνυμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τίποτα δεν εχει προς το παρον φιλε μου, χθες το πηρα ολα μια χαρα, αλλα βλεπω ολοι εδω εχουνε παράπονα απο τα δικα τους, και θελω να μαθω τι πρεπει να κανω...προς το παρον δεν μου εχει βγάλει θεμα..
Μιχάλη... τα Xiaomi θέλουν δάχτυλο...το δικό σου δάχτυλο... πρέπει να κάτσεις να μάθεις 2-3 βασικά πράγματα. Αλλιώς, αργά ή γρήγορα πάλι λεβέντη θα ψάχνεις.
Φιλικά ε
Παιδιά καλησπέρα τι κάνετε..πως πάει το καλοκαίρι...?Τελικά ανακάλυψα ότι.το ενεργοποιηση καρτας sim το βγάζει μόνο όταν ανοίγω data .Αλλά μόνο σε 4G.Σε 3G όλη μέρα ανοιχτό δε το βγάζει.Μόλις βάλω 4G αν και έχω φουλ σήμα.Στάνταρ θα βγάλει το μήνυμα ότι οι καρτα sim θέλει ενεργοποίηση.Ακατάλαβηστικα πράγματα.Τέλος πάντον.καλό 15 Αύγουστο παιδιά αν και θα κάνει κατακλυσμό...
Το καλύτερο ευκολότερο και πιο ανώδυνο θα ήταν αυτό που προτείνει ο φίλος @xristo2121
Αν δεν έχεις πρόβλημα με το Αγγλικό μενού να περασεις μια global stable, αλλά κανονικά δεν προτρεπουμε τον κόσμο εδώ μέσα να περασει άλλη ρομ εκτός της Ελληνικής, γιατί αν δεν παινέψουμε κ υποστηρίξουμε το σπίτι μας θα πέσει να να μας πλακώσει, ε @geoanto555?
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Άμα θες ελληνικά ζητα το @geoanto555 να σε βοηθησει,αλλά άμα δεν σε πειράζουν τα αγγλικά μπορώ να σου στείλω το tutorial
Ή ελληνική έχει την ελληνική γλώσσα και το google play προεγκατεστημένο και την υποστήριξη του forum