6.769 Αυγ 12th 2016, 8:25pm Μέσα είσαι. Μόλις είδα το Λινκ, άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια.. Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
6.770 Αυγ 12th 2016, 9:07pm Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) παιδια εκανα αυτον των οδηγό και στην φάση που πρέπει να αποσυνδέσω το κινητο απο το usb για να κανω reboot to recovery mode, συνδέεται το κινητο και αντι να βγάλει το ποια rom θελω να flasharo μου εβγαλε οτι εχω ενα update σκετο το πατησα εκανε και άνοιξε το κινητο μονο του και εχω μεσα κινέζικα προγράμματα... τι εγινε ;;;;;;;;;;;
6.773 Αυγ 12th 2016, 9:16pm Μια χαρά είσαι μέχρι εδώ.. Μισό να σου δώσω μία developer να κατεβάσεις.. edit: κατεβάζεις από εδώ Επιλέγεις από πάνω Redmi Note 3 Qualcomm China και μετά download την developer rom.. bigota.d.miui.com/6.8.11/miui_HMNote3Pro_6.8.11_f8b6050a69_5.1.zip
6.774 Αυγ 12th 2016, 9:17pm βλεπω δεν τα παρατησες Μιχαλη.. εύγε!! Καλοριζικη η Official stable. Και εις ανώτερα (στην Ελληνική).. Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
6.775 Αυγ 12th 2016, 9:17pm Πριν από λίγο έμαθα πως υπάρχει μαγαζί στην Αθήνα που κάνει και service κινητων xiaomi. Πάρτους ένα τηλέφωνο αύριο το πρωι και ρώτα αν μπορουν να σου αλλάξουν την Rom για να μη τυρρανιέσαι. mygad.gr Even dead i will fight.
6.777 Αυγ 12th 2016, 9:19pm Μην αγχωνεσαι. Φτιάχνονται αυτα. Clear cache σε ότι έχει τη λέξη Google στα settings-->apps Αν κ θα περάσεις την developer που δεν έχει play store, οπότε θα το ξανα-περάσεις, οποτε θα τα ξανα- κάνεις τα clear-cacheri-σματα!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
6.778 Αυγ 12th 2016, 9:20pm Ναι τα κατάφερα επιτέλους! αλλα δεν βλέπω καμια διαφορά.. αντιθέτως προβλήματα, δεν ανοίγουνε προγράμματα..
6.780 Αυγ 12th 2016, 9:24pm Ναι εε ;;Ίσως γτ δεν έγινε καθαρή εγκατάσταση...Κάνε καμιά επανακίνηση και πες αν στρώσει.. Αλλιώς σε βλέπω για factory reset.