Ο/H PeLiGaNg έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
Είμαι νέος (στο forum) και άσχετος από XIAOMI (και ωραίος θα έλεγα αλλά δεν θέλω να περιαυτολογώ)
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος (αν όχι συγχωρέστε με) αλλά έχω διαβάσει καμιά 15αρια σελίδες στην αρχή της συζήτησης και άλλες τόσες στο τέλος αυτής και τα έχω λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι μου (μιας που είμαι και τελείως άσχετος ξαναλέω από ορολογίες τύπου rom, flash, cache, kernel, randon, wipe, dalvik, twrp και δεν συμμαζεύεται...)
και είπα να ρωτήσω τους ειδικούς για το αν η ρομ με ελληνικά που δίνει στο vickmall για το Redmi Note 3 Pro θα παίρνει κανονικά updates.
Θα βάλω σύντομα την παραγγελία μου και η κυρά Selina του VickMall μου είπε ότι η Official DEV Global Rom με τα ελληνικά και η Official Stable Global Rom λαμβάνουν κανονικά updates. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί είχα την εντύπωση ότι η ελληνική έκδοση δεν παίρνει updates (όπως είχα διαβάσει κι εδώ μέσα αλλά και μου είπε και κάποιος από σκρουτζομάγαζο).
Επίσης αυτό που λέει ότι θα έχει ελληνικά είναι κατά 33% όπως λέτε παραπάνω;; Δλδ μούφα;
Μήπως να πάρω την Stable Global για αρχή να είμαι ΟΚ;; Κι όταν με το καλό γίνω "χάκερ" να περάσω την ελληνική ρομ την δική σας σύμφωνα με τους οδηγούς σας;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και επιείκειά σας στην ασχετοσύνη μου και την γενικότερη βοήθεια σας!!
Να την πάρεις με την global Rom και μέχρι να έρθει να κάνεις την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader.
Redmi note3 pro tapatalk