Καλησπέρα σε όλους!!! Από σήμερα έχω και εγώ το RN3P στα χέρια μου. Έιδα ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος και εκανα και αιτηση για να τον ξεκλειδωσω για να περασω την ελληνικη rom. Το κινητο το παραγγειλα με Official China Devrom αλλα επειδή δεν τους εχω εμπιστοσυνη σας βαζω μια φωτο να μου πειτε εσεις που τα κατέχετε!!! Αν είναι η σωστη η rom λογικα αυτή θα κρατησω μεχρι να ξεκλειδωσω τον bootloader σωστα?? Και κατι ακομα αν μπορω να βαλω playstore μεχρι να περασω την ελληνικη γιατι από το κατάστημα που το πηρα μου ειπαν ότι θα εβαζαν playstore αλλα δεν εχει!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Μετά από ελαφριά πτώση στα ρηχά, το κινητό απλά δροσιστηκε από ότι φάνηκε στην πλευρά του usb. Προστατευτηκε αρκετά από την θήκη του ipaky και το tempeted. Το τηλέφωνο συνέχισε να λειτουργεί απροβληματιστα. Το φυσηξα για καλό και για κακό. Μετά όμως διαπίστωσα οτι το κινητό όταν είναι ανοικτό και το συνδέσεις στον φορτιστή πριζας δεν φορτίζει, μόνο οταν συνδέεται στον φορτιστή αυτοκινήτου. Επίσης φορτίζει στον φορτιστή πριζας οταν είναι κλειστό ή οταν ενώ είναι κλειστό και φορτίζει το ανοίξεις. Δοκίμασα και άλλους φορτιστές και καλώδια με τα ίδια αποτελεσματα. Πώς γίνεται να φορτίζει σε όλες τις φάσεις εκτός όταν είναι ανοιχτό, από φορτιστή πριζας; Κανένας ηλεκτρονικός με γνώσεις προγραμματισμου chip;
Επίσης έγινε ξανά φλασάρισμα τις recovery rom της υπογραφής μου.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Μιας και είσαι από Εύοσμο, θα σε αναλάβω εγώ. Δεν θα σου πάρω πολλά, αλλά να ξέρεις δεν κόβω αποδείξεις. :-DΑπο Τρίτη τα λέμε. Ετοιμάσου για καφέ στο IL Posto.
gr makedon στις 14:00 σχολαω αν μου πεις ώρα για καφεδαρα θα είμαι εκεί και ας περιμένει ή οικογένεια με φορτωμένο ιχ να φύγουμε για χαλκιδικη,περιμενω μηνυμα σου ,αν σε βολευει φυσικά για σημερα
Δυστυχως κι εγώ σημερα είμαι ακόμα Χαλκιδική. Αύριο Τετάρτη θα γυρίσω.
θα μιλήσουμε μολις επιστρέψω και γω εκ νέου σε ευχαριστώ για μένα οι διακοπές τώρα αρχίζουν, σε ευχαριστώ πολυ
Ευχαριστω για την αμμεση βοηθεια!!! Κατι ακομα αν δειτε στη φωτο που ανεβασα στο ποσοστο της μπαταρια γραφει -2% από όταν το ανοιξα για πρωτη φορα το εχω ωρα στην μπριζα αλλα αυτό δεν αλλαζει... Μηπως ηθελε καμια ποληωρη φορτιση για πρωτη φορα???