Παιδιά από εδω και πέρα πριν από κάθε φλασάρισμα νέας ρομ να ελέγχετε bootloader .
Κι άλλος με Ελληνική που του κλείδωσε... Πρέπει να βρούμε τι φταίει..
Και για να ξεκλείδωσουμε θέλει πάλι από την αρχή να πάμε σε κινεζική dev, ξεκλείδωμα και φλασάρισμα ελληνικής;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς Χρήστο. Ναι
Καμια σχεση. Μη το ξαναλεμε 1000 φορες το πραγμα και παραπληροφορουμε.
Καπου αλλου οφειλετε το προβλημα και καμια σχεση με την 800αρα η οποια κατα 99,999% δε περιοριζει τη συσκευη μας(και σχεδον ολες απο τη κινα μιας και ελαχιστες εχουν 800αρα) πουθενα.
Εν ολιγοις η 800αρα ειναι ενα παραμυθι και οπου χρησιμοποιειται(ειναι ελαχιστα τα σημεία γιατι σε συτην ετρεχε η αναλογικη τηλεοραση η οποια δεν εχει καταργηθει παντου ενω σε πολεις 800αρα δε παιζει),δουλευει παραλληλα με αλλες μπαντες οποτε καλυπτομαστε απο αυτες.
Δυστυχώς Χρήστο. Ναι
Καμια σχεση. Μη το ξαναλεμε 1000 φορες το πραγμα και παραπληροφορουμε.
Καπου αλλου οφειλετε το προβλημα και καμια σχεση με την 800αρα η οποια κατα 99,999% δε περιοριζει τη συσκευη μας(και σχεδον ολες απο τη κινα μιας και ελαχιστες εχουν 800αρα) πουθενα.
Εν ολιγοις η 800αρα ειναι ενα παραμυθι και οπου χρησιμοποιειται(ειναι ελαχιστα τα σημεία γιατι σε συτην ετρεχε η αναλογικη τηλεοραση η οποια δεν εχει καταργηθει παντου ενω σε πολεις 800αρα δε παιζει),δουλευει παραλληλα με αλλες μπαντες οποτε καλυπτομαστε απο αυτες.
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου...ακου εκει Παραπληροφορουμε.. Οσο δεν υπάρχει η 800 μπαντα στα xiaomi και όπως λες οτι αλλού είναι το πρόβλημα που ουτε και εσυ ο ίδιος δεν γνωρίζεις.. Καλο είναι να τεκμηρίωσης κάτι πριν μιλήσεις. Σε ολα τα φορουμ στο κόσμο μιλανε για την έλλειψη της 800 μπάντας τοσο μ@@@κες είναι ολοι
Ξεκλείδωνει με την ελληνική ρομ που έχουμε περασμένη; Είτε stable είτε dev;
Για να έχεις την ελληνική πρέπει να είναι ξεκλειδωτο,τι εννοεις εσυ; Άμα εννοεις αυτό που κατάλαβα δεν ξέρω αν θα γίνει με την ελληνική γιατι παίζει το δει σαν unofficial το unlock tool και να μην αφήσει ,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν γινεται με ελληνική
Μια ερώτηση xiaomi redmi note 3 pro.
4g GPS συγχρονισμό και άλλες 3-4 εφαρμογές ανοιχτές μόνιμα, ατελείωτη χρήση της συσκευής μπορεί και για 15 ώρες σερί με gtv 6.8.11... Έβγαλε μια μέρα η μπαταρία.
Έπρεπε να περιμένω κάτι παραπάνω η καλά είναι?
Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!